הספריות העירוניות בחיפה

Sapientia

New member
../images/Emo63.gifהספריות העירוניות בחיפה../images/Emo63.gif

האתר של עיריית חיפה נותן קצת יחס: ספריות (אתר ממש נחמד דווקא מהתרשמות ראשונית)

אלינקה

New member
באמת יפה אבל...

באתר כזה היתי מצפה לעדכונים אולי לא ראיתי אבל שעות הסיפור מיתחסות למרץ

Sapientia

New member
נו, עיריית חיפה../images/Emo4.gif

לא מפתיע אותי
לש שמתי לב...

אלינקה

New member
זה לא חלק מעבודת הספריה?

אצלנו יש ספרנית שזה תפקידה, לעדכן את האתר

חוטהשני

New member
השאלה איך האתר בנוי.. יש אתרים שאפשר לעדכן אותם גם בלי לדעת לכתוב בHTML - וכך קל לעדכן איתם - ויש אתרים שעובדים עם שפות שקשה לעבוד איתן...

Sapientia

New member
זה נראה לי אתר של העיריה...

כלומר, הספרנים עצמם לא מעורבים. אני לא בטוחה, אבל ככה נראה לי

little light

New member
ספרייה נוספת בחיפה

שבימים אלו עובדים על אתר עבורה היא הספרייה במוזיאון הימי הלאומי. האתר עליו עובדים הוא בעצם של המוזיאון אך ידוע לי כי יתנו בו מקום (עמוד) של כבוד גם לספריה. אמנם אני עוזבת את עבודתי שם עוד שבוע אבל אני יודעת כי יש כוונה גם להכניס את הקטלוג לאינטרנט. אמן.

חוטהשני

New member
אאל"ט אתר המוזיאון קשור לחיל הים.. והאתר נראה יפה ואמין.. לפני מס' חודשים אבא שלי יסד בב"ש מוזיאון לזכר אונית המעפילים 'סטורמה' (אחת אסונות ההעפלה הכבדים ביותר, שהיום ידוע מעט מאד לנוער ובכלל..) ובדקתי מידע באינטרנט - ומצאתי את אתר חיל הים ומוזיאון הימי הלאומי - שם מצאתי חומר רב (את תודה..) ומה גם שפשוט אהבתי את הצורה שהאתר בנוי.

little light

New member
את מדברת על מוזיאון אחר

אמנם אנחנו באותו הרחוב אבל את מדברת על מוזיאון ההעפלה וחיל הים ואני מדברת על המוזיאון הלאומי הימי. כולם מתבלבלים ביניהם
האתר של המוזיאון הלאומי הימי בשלבי בנייה (כעת יש לו רק עמוד אחד באתר הכללי של מוזיאוני חיפה

חוטהשני

New member
וואלה לא ידעתי שלא מדובר באותו מוזיאון.. הרי שניהם שוכנים באותה עיר ועוסקים בערך באותו נושא (כלומר הים..../images/Emo3.gif) ../images/Emo51.gif על המידע

פּלפּל

New member
הגידי, יש לכם אולי ספר על

המגדלורים של ישראל? היה לי פעם, לא זוכר את שמו, לא את שם המחבר, ולא מצליח למצוא עותק שלו בשום מקום. אם יוצא לך להתקל בו, אשמח אם תשלחי לי מסר. תודה.

sashkashurik

New member
../images/Emo32.gif מה זה אאל"ט? ../images/Emo4.gif

אני כל הזמן רואה את זה ולא מצליחה לפענח...

למעלה