הללויה לגל

../images/Emo63.gif הללויה לגל

הללויה לגל, ריקוד קיצבי וחמוד של סעדיה עמישי למוסיקה משגעת של נחצ'ה היימן. אני מחפשת את רישום הריקוד, אשמח אם למישהו יש ויוכל להעביר לי באמצעות הפורום או באמצעים אחרים.

הנה עוד ריקוד נפלא שפשוט חובה

להחזיר להרקדות. אני לא ראיתי את הריקוד אבל מאוד מסכים איתך לגבי המוסיקה שהיא אחד הלחנים הכי היפים של נחצ'ה (איך בכלל אפשר לבחור הרי כל הלחנים של נחצ'ה מדהימים). דווקא שמעתי שמועות שמדובר בריקוד לא קל אולי בגלל משקל ה7/8 (באמת מעולם לא נתקלתי בריקוד כן קל במשקל זה) שתמיד מקשה יותר על הביצוע. בכל מקרה יותר ויותר מסקרן אותי לראות את הריקוד וגם ללמוד אותו אפילו אם הוא קצת קשה אז הנה עוד אתגר למדריכי הנוסטלגיה וגם למדריכים בחוגים הרגילים(האמיצים שביניהם).

נתקלת בו בהרקדה???!!

דווקא מעניין אותי לדעת אם יש הרקדה איכותית ששם רוקדים את הריקוד הזה. אם כן אז באמת שמדובר במדריך אמיץ במיוחד ואם את מתכננת ללמד את הריקוד הזה אז גם את מדריכה אמיצה במיוחד.

נו אז תספרי באיזו הרקדה זה היה

מבחינתי זה רק יחמיא למדריך שרוקדים אצלו כזה ריקוד. אלא אם כן הוא ביקש במפורש להישאר בעילום שם

נזכרתי איפה היתה הפעם השניה....

אם אני זוכרת נכון, סעדיה עמישי התארח באחת הסדנאות שירון מישר וחיים צמח עשו בשבת בבוקר בבכורי העתים, נדמה לי אף שהוא לימד את הריקוד הזה באותה הזדמנות..... ירון, חיים - האם הזכרון שלי עדיין עובד טוב ?

הללויה לגל-סעדיה עמישי

מחר בעונג שבת סעדיה עמישי(סדי שלנו)ילמד את הריקוד הנ"ל באם מישהו רוצה ללמוד את הריקוד המיוחד הזה שיגיע מחר ל"עונג שבת" בגניגר החל מהשעה 16:30 יתארח גם היוצר יאיר מנשה ונרקוד מריקודיו אהובת לבבי רעיה ואודה לך נשמח לראותכם במעגל-יאיר

למעלה