Thierry Henry
New member
../images/Emo63.gif בלתי מנוצח... כמעט ../images/Emo13.gif
מישהו רשם לי בשרשור הקודם על ההישג הכי גדול שלי על ניוקאסל (כל התארים האפשריים כולל הצ'מפיונס ליג) שתמיד בעונה לאחר מכן יש נפילה. אז לא.
זה אומנם התחיל לא משהו עם הפסדים בסופר קאפים האנגלי והאירופי אבל המשיך לעונה מדהימה בעונה לאחר מכן. כשמנצ'סטר וצ'לסי לא פקטור לכלום טיילתי לי בפריימר ליג בקלילות. המשחקים שהפסדתי בעונה שעברה, כבר לא הופסדו, הבכירות כבר לא היו בכירות. הקבוצה היחידה שנתנה לי פייט , ועוד איזה פייט, הייתה ארסנל. אבל גם היא הפסידה לי 1-0 בבית שלה ו4-0 ענק במשחק הבית שלי. בסוף העונה הגעתי למצב כזה, גביע הליגה שלי אחריי 5-6 בפנדלים על מנצ'סטר סיטי. אני בגמר הגביע האנגלי נגד ארסנל אחריי הגרלות קלות נגד כל מיני קבוצות ליגה 2 ו3. בחצי הגמר העפתי את ליברפול כמו בעונה שעברה כדי לקבל שוב, כמו בעונה שעברה את ארסנל. בצ'מפיונס אחריי שלב בתים קל , הוגרלתי נגד באיירן. הפסד 1-0 בחוץ ונצחון 1-0 בבית שלחו אותי לדו קרב פנדלים. לא פחות מ9 פנדלים לכל קבוצה והתוצאה בסיום הדו קרב... 3-4 לי
אין סוף החמצות..משהו נדיר פשוט, אבל בסופו של דבר היה זה אבדולה מיטה שסגר את העסק סוף סוף אחריי דו קרב מורט עצבים. ברבע הגמר קיבלתי את פורטו ואומנם הפסדתי 1-2 בפורטוגל, אבל בבית הבסתי אותם 2-4. בחצי הגמר קיבלתי את ברצלונה ואחריי פיגור 2-0 כבר ראיתי את הסוף...אלא ש...נאקמורה , האס מהספסל הבקיע שער בדקה ה78 ובדקה ה90 בדיוק מטיאס פרננדז שם את גול העונה אולי כשבעט טיל מ25 מטר אחריי התקפה נהדרת של הקבוצה, החיבורים רעדו והשיוויון שלח אותי מעודד מאוד למפגש השני. הפעם כבר הייתי מוכן לברצלונה. סגרתי בשמירות אישיות את אלו שעשו צרות במשחק הקודם ולג'יבאוני דוס סנטוס שעבר אליי בחינם בסוף החוזה שלו בתחילת העונה הייתה הזדמנות לנקום. שער מהיר שלו ואדום של רונאלדיניו סגרו את הסיפור. 1-5 בקאמפ נואו !! ואני בגמר הצ'מפיונס ליג נגד...מנצ'סטר יונייטד. בנתיים, נחזור אל הליגה. אז טיילתי וניצחתי וניצחתי..וכשלא ניצחתי, סיימתי בתיקו. 10 כאלו כל העונה לצד 27 נצחונות. ובמחזור האחרון, ארסנל מגיעה עם 88 נקודות ואני עם 90. לארסנל הפרש השערים העדיף ובמקרה של תיקו, אני יכול לאבד את האליפות. ארסנל נגד סנדלרנד בחוץ אני נגד ווסט ברומ שנאבקת על החיים שלה בחוץ גם כן. שער מהיר של אואן ופיגור מהיר של ארסנל בסנדרלנד שלחו אותי לחגוג. הרי לא הפסדתי משחק אחד כל העונה, הרצף עמד על 47 משחקים בלי הפסד אבל אז אוגבצ'ה של ווסט ברום נכנס לפעולה, צמד מהיר שלו ואני מקבל הפסד ראשון העונה, דווקא במחזור הסיום. ארסנל משווה בנתיים אבל לא יותר מזה. 90 לי, 89 לארסנל ויש אליפות! גמר הגביע מגיע, אני נגד ארסנל כשאני שוב כבר מכין את העונה הבאה. דוס סנטוס שב44 משחקים בהם שותף הבקיע 25 שערים ומשווי של 3.6 כשהצטרף אליי , סיים את העונה עם שווי של 30 כבר סגר בארסנל תמורת 57 מיליון. אני הגבתי מיד והחתמתי מהר מאוד את רובין ואן פרסי שכבר באמצע העונה פניתי אליו ונידחתי מה שגרם לו להיות לא מרוצה ולארסנל לא לספור אותו, הפעם ההצעה הוסכמה. אבל לא עצרתי שם. אחריי שהבאתי בפגרה גם את הנרי ב7 מיליון מבארסה וקלסטרום מטוטנהאם ב30, הבנתי שכדי להיות בטופ של הטופ אני חייב חלוץ דומיננטי ויציב יותר מאואן לצד באבל (שנתן עונה מדהימה עם 40 שערים) והחמתי את וויין רוני. כסף הוא לא הבעייה כי ניוקאסל כבר הגיעה תחתיי למצב שהיא הקבוצה השלישית הכי עשירה במשחק. אלסנדרו רוסינה המדהים הגיע מיובנטוס והרכש האחרון היה ג'רארד פיקה שמשום מה לא נספר במנצ'סטר. מנצ'סטר מצידה הגיבה ברכישה של אבדולה מיטה שלי, שבמחינתי, רק טוב לי עם זה. גם ככה הוא בדיוק עלה לגיל 29. אבל נחזור אל התאכלס. שכחתי ד"א שלקחתי גם את גביע העולם לקבוצות.טוב זה לא באמת קשה לעשות את זה. ועם 3 תארים בארון, רציתי עוד 2. בגמר הגביע האנגלי נגד ארסנל אואן עשה 1-0 כבר אחריי 6 דקות. המשחק היה נראה בדרך אל ארסנל אלא שהכדורים לא נכנסו. ואז הגיע ראיין באבל. שער נפלא בדקה ה45 ועוד אחד בתוספת הזמן הרגו את ארסנל 3-0 במחצית וזהו..הגביע שלי. באבל עוד השלים שלושער בדקה ה66 ובטנדנר רק צימק ל4-1. יש טרבל אנגלי שוב. ועכשיו נשאר עוד תואר אירופאי, עולמי אחד כבר יש לי כמובן ורציתי לשמור על כל התארים שלי. מנצ'סטר לא הייתה יריב קל, בכלל לא. ואחריי 90 דקות הלכנו להארכה ב0-0. דוס סנטוס נכנס כמחליף וכשהוא כבר סגור בארסנל לעונה הבאה דוס סנטוס סידר לי אחלה מתנת פרידה. בדקות 100 ו103 צמד נפלא ומהיר וצ'מפיונס ליג שלי, שוב!! עוד במהלך העונה מוניתי למאמן צ'כיה וכרגע אני במונדיאל כבר עם הפסד 3-0 לחוף השנהב. אבל תסכימו איתי שזה פשוט נדיר מה שהולך איתי וניוקאסל..פשוט חיבור לא נורמאלי
עכשיו נראה מה ימשיך במונדיאל כשכרגע מעודד, זה בטח לא.
מישהו רשם לי בשרשור הקודם על ההישג הכי גדול שלי על ניוקאסל (כל התארים האפשריים כולל הצ'מפיונס ליג) שתמיד בעונה לאחר מכן יש נפילה. אז לא.