א-ב 30STM

ח' והלאה

חדר- החדר מספר 6277 הוא החדר שדרשו מ30 לא להכנס אליו. טירה- הקליפ צולם בטירה בקנדה יומיים- משך זמן בו צילמו את הקליפ כדור- ג'ארד כידרר בכדור בקליפ. כפילים- המוטיב של כל הקליפ, לכל אחד הכפיל שלו השונה ממנו ל- לימוזינה שהוזמנה ב"טעות" לאתר ובסוף הם החליטו להשתמש בה בצילומים, איתה הם נכנסים לקליפ מ- מקלחת, הבחורה שיצאה להתנשק עם שאנון יצאה מן המקלחת במגבת מאט- שלא ידע לשחק וג'ארד ביים אותו לאורך כל הדרך מלון- שם כל הקליפ התרחש מפתח- שהם מקבלים לכל חדר מכתב- שהם מקבלים בהתחלק הקליפ לא להכנס לחדר 6277 מארס- הפירוש של 6277 מציצה- הדב שמצץ לתומו נשף- אינסופי שהתרחש במרתף המלון, הכל בסגנון שנות העשרים נשיקה- הנשיקה שהייתה בין שאנון לדוגמנית ס- סקייטבורד, תומו גולש על סקייטבורד בקליפ סינגל- השיר יצא כסינגל בגרסא לארה"ב ובריטניה ע- עיכוב- בקליפ המלא הלהקה אומרת שהם פאקינג התעקבו במלון 3 ימים במקום פאקינג שבוע ושג'ארד פאקינג משוגע. פ' - פאקינג, מילה שחזרה יותר מידיי פעמים בקליפ פרק- השיר הוא פרק מספר 3 בדיסק פיוז- ערוץ שנורא תמך בהם והם נגנו בו את השיר הרבה מאוד פעמים צ'- צ'יינסו, טקס פרסי "המסור, של פיוז בו הם הופיעו עם מעריצים מהאשלון (האנשים עם הברדסים) צנזורה- הם ינזרו את הקליפ ולכן יש כמעט 4 כרסאות ממנו ק'- קליפ, השיר צולם כקליפ קידום- הלהקה קידמה את הקליפ עם נשפי דם מיוחדים "בלוד בולז" שהיו בכל ארה"ב ר'- רגע האחרון הם עלו על רעיון לקליפ ממש ברגע האחרון. שאנון מספר שאפילו תוך כדי הופעות הם חשבו מה לעשות עם הקליפ וממש כמעט שבוע לפני הם עלו על רעיון רעיון- לקליפ היה רעיון מאוד מורכב, מחזון גדול. ש- שאנון המתופף של 30, מתנשק עם הבחורה בקליפ[שחשוב להזכיר שהיא נראת כמו רוסייה] שש שתיים שבע שבע- ( הכל בש' שמתם לב?!?!!?) אומר את הילה מארס, והחדר שהם לא יכולים להכנס אליו ת' תומו- הגיטריסט, היחיד שיוצא גבר אפילו שדב מוצץ לו! תמונות- בקליפ יש תמונות מהירות של בחורה מלאה בדם וגם תמונות המירות מתוך הסרט ואיש עם כובע

darklighter

New member
רק ביומיים צילמו קליפ כזה מושקע../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

חח ומה רע להיראות כמו רוסיה? לי יש בעיה שאני נראית כמו רוסיה אבל אני לא והרבה פעמים אנשים פונים אלי ברחוב ברוסית אז אני עונה להם ב "ינזנייהו פרוסקי" ונזהרת שזה לא ישמע כמו נה הויXDDD

LoveYourHate

New member
מצטערת אבל אני לא בחשק לענות על זה כ"כ

אני מבטיחה שאני אענה על זה במהלך השבוע טוב בובה?

מצטערת על העילגות שלי ../images/Emo122.gif

אבל חשבנו שאם כבר מא' עד ת' אז שכאילו נכסה את כל הא' וכל הח' וכל הל' שיש לנו.. לא ידענו שצריך לעשות רק אחד מכל אחד ובהודעה אחת .. >< לפעם הבאה אני אדע

לא נורא../images/Emo6.gif

פעם הבאה. D: אפשר לומר שהייתי בהלם כשראיתי מה שירשרתם פה. לא הבנתי מה נסגר איתכם..
אבל לא ידעתם..^^

Sweet Dark Life

New member
רשמתי שזה מפורום MCR, אז יכולתם להיכנס לשם...

ולבדוק, אם לא הבנתם.. חח סתם לא נורא. לפעם הבאה אתם תדעו

למעלה