תזכורת.

טורטיתת

New member
היי זרה

"אנשים שחיים במנטליות שונה, אי אפשר לשנותם" לשמחתי התוכנית אמש שינתה לי קצת את התאוריה הזו. ראיתי שם הורים שהחזות המנטלית שלהם מטעה.

טורטיתת

New member
"חזות מנטלית"

נדיר מחממם את ה-♥ למשל: האמא הדתיה עם כיסוי הראש . כמה אומץ נדרש לאישה דתיה לצאת נגד כל הקהילה שלה - נידוי חברתי + שידוך טוב לשאר הילדים וכו'.. וכל זאת להראות לבנה ההומו שהוא בנה למרות מה ומי שהוא. חזות הכונה לסמן מנטלי חיצוני.

פאמקי

New member
מה שלומכן, יקירותיי?

הבטחתי והייתי. הייתי איתכן בכל רגע ורגע מהשידור. שתפו, איך היה לכן? משהו השתנה בראייה? עם מי ראיתן? אילו תגובות היו?

טורטיתת

New member
כמה שתק צועק היה בי.

שסיפר ובכה בלב הנער הפצוע שנפצע במרכז הגאה שאביו החרים נידה אותו - חסר לו, בכיתי איתו. למה אנחנו צריכים כל כך את האישור החותמת החיבוק של ההורים? הצורך בהכרה בחיבוק באישור של ההורים אין לו גיל לצערי, לפעמים, יותר קל לקבל את עצמך להשלים עם עצמך, אבל האי השלמה של ההורים קשה יותר אני חושבת. בסלון אצלי הייתה דממה, כולם שתקו, האחיינית הקטנה שלי שאלה שאלות, וענו לה ההורים, כמה תמימות יש בה, כמה שתק צועק היה בי.

טורטיתת

New member
(שקט ז"א)

סליחה
אוף הלחץ.. הראש שמתחיל לעבוד שעות נוספות... אשם בשגיאות כתיב.

פאמקי

New member
אכן, עצוב.

עצוב לשמוע שהורים עשויים להגיב כך, אך מעבר לכך, חשוב לזכור שאנו לא באמת יכולות לדעת, בוודאות, מה תהיה תגובת ההורים. תנו להם מעט קרדיט, הם עשויים להפתיע. מקסימום- גם ככה ציפיתן לגרוע מכל, לא? וילדים... זו הדרך הכי טובה להעביר מסר
, אני הייתי מתנדבת בשמחה להסביר להם... אה, לה
.

טורטיתת

New member
עצוב.. שמח...

ילדים.....לשמחתי הילידים של ימינו נאורים חכמים פתוחים. בבתי הספר יש כבר לומדים ביחד ילדים שבאו לעולם מאהבה של אמא ואמא, ביום המשפחה הם חלק נכבד מאוד (הם הכוכבים בעצם) בבית הספר - לא מסתירים לא מטייחים כמו פעם, כולם גאים! העולם הפוך – מודרני ... ההורים הרבה פעמיים לומדים מהילדים לקבל את השונה האחר...

בלוז10

New member
איזה אחיות מדהימות יש לי

היום ביליתי בצפון עם אחיות שלי,איזה מדהימות הם מתברר שהם ראו את התוכנית והתרגשו כל כך מאותה אישה דתיה ,ובכלל לא הבינו איך הורים לא מקבלים את הילד שלהם אם הוא מאושר. ולא משנה איזה בן או בת זוג בחר לחיות , אני מודה לאל שנתן לי אחיות מדהימות כאלה

kivsadoingmee

New member
ראינו ...

בכינו, התרגשנו... קיווינו שההורים שלי צפו... מסתבר שכן אבל עוד לא קיבלתי עדכון מלא... נקווה לטוב...

לאורך כל התכנית

אמרתי למרגישה - הלוואי שאמא שלי רואה את זה הלוואי שאמא שלי רואה את זה עדיין לא הספקתי לברר אם היא אכן ראתה ולגשש מהי תגובתה... האמא הדתיה היתה מדהימה אמרה משפטי מחץ! אני מתכוונת לצטט אותה בפני כל מי שיעז לשפוט אותי יום אחד כשאחליט שהגיע הזמן שומרת את הקישור של התכנית הזו יחד עם הסבתא לשלוח לאחיי ביום הזה

פאמקי

New member
בהצלחה יקרה

אין לי ספק, שתצליחי להתמודד איתם גם כשיהיה קשה וכואב. בדקתי את עמוד השדרה שלך היום, הוא חזק ויציב
.

גם אני קיוותי שמשהו מבני ביתי יראה

את הסרט לצערי לא אבל מהמשפחה המורחבת כן , אבל לא רוצה להזכר בדברים שאמרו לי

למעלה