שרשרת פנינים

פנינה על מגדלי "התאומים"

נסענו אתמול בערב בתל אביב באזור הקריה ולפנינו מגדלי עזריאלי שאביב ואני מאוד אוהבים לראות. שאלתי את אביב איזה יותר גבוה העגול או המשולש? אביב: גם העגול גבוה וגם המשולש גבוה (מה שנכון נכון) ומוסיף: עוד מעט ירד גשם והם יגדלו עוד קצת !! אז שירד לנו כבר גשם, ויום טוב

פנינה ../images/Emo101.gif

שחר משחקת ברופא. היא מרכיבה משקפיים , שמה סטטוסקופ על האזניים והופכת ל"ד"ר שחר". היא ניגשת אליי, מרימה את חולצתי ומורה לי "לנשום המון".

וגם פנינה של יואב (קצת ארוכה)

אבא של יואב רופא. יואב יודע שאבא "אופה" ולרוב נמצא ב"חולים". בשבת נסענו הביתה מצפון הארץ ועל דרכנו נקרתה תאונת דרכים. אדם שוכב על הכביש ומסביבו עוד אנשים, די מבוהלים. אבא של יואב קפץ מיד מהרכב ובדק אם יוכל לעזור, ויואב שהתעורר בדיוק באותו זמן שאל "איפה אבא?". הסברתי לו שיש איש שקבל מכה בתאונה, וכואב לו, ושאבא הלך לעזור לו. ויואב (שנה ושמונה חודשים) מה אמר? "איש קבל מכה. כואב. אבא יתן נשיקה. בצמח (כן, "צמח" במקור)". ומאז הילד מסתובב בעולם ומספר לכולם איך אבא נותן נשיקה בצמח לחולים וכך הם מבריאים....

אלה_ה

New member
ופנינה ספורטיבית של עידן ../images/Emo86.gif

אמא : עידן, הנה נעלי הספורט החדשות שלך". עידן בודק את הנעל מקרוב : "איפה הספורט?" (בסוף הוא הגיע למסקנה שהספורט הוא האותיות FILA הרקומות בצידי הנעל).

../images/Emo86.gif ../images/Emo6.gif ואפרופו ספורט

שחר בילתה בגן שעשועים עם חבר מהגן. אמא שלו באה להפרד ואמרה שהיא הולכת לעשות ספורט. שחר לא הכירה את המילה, ואחרי שהאמא הלכה היא שאלה איפה אמא של X. עניתי שהיא הלכה לשיעור התעמלות, אז שחר אמרה לי : לא נכון היא הלכה לעשות תספורת !

למעלה