sister Janet מהביסיידים של UTP ל-UTP עצמו. למה? כי הוא מדהים, ולפי מה שאני יודע, ביסיידים מתיחסים ליצירות הפחותות מהאלבום עצמו, והשיר הזה הוא משהו מיוחד ויפהפה.
לא כ"כ שמתי לב שעברתי עם העכבר על הפירסומת המזוינת משמאל, אז לקיתי בהלם קל כשהיא התחילה לשאוג עליי "הולי מוזס!!!!" (תנסו). או.קיי התאוששתי - אפשר הסבר קצר מהם ביסיידים? הם ניתנים לשמיעה בכל דיסק? תודה וכדבריה של אמרילי רק בריאות!
הם פשוט שירים הנלווים לסינגל (ולכן לרוב רק המעריצים מכירים אותם). לדוגמהת לסינגל של Cornflake Girl נלוו שלושה ביסיידים - Honey, Daisy Dead Petals, ו-Sister Janet.
אני חושבת שהייתי מעבירה את Hey Jupiter לUTP. מבחינת אוירה הוא הרבה יותר מתאים לשם לדעתי והוא נקשר לי הרבה יותר לשירים שם מאשר לאלו שבBFP. כשאני שומעת את האלבות הזה ברצף, והשיר מתחיל זה כמו לפגוש מישהו שהמפגש איתו מלחיץ, במקום הכי לא צפוי כשהכי לא מוכנים. הוא תמיד מפתיע אותי באמצע כזה.. ונראה לי שהיה הרבה יותר קל לשמוע אותו כחלק מUTP.
ולא מעביר שום שיר לאלבום אחר. אולי מכיוון שאני משוחד כי אני מכיר אותם כל כך טוב. אם כבר הייתי מכניס B - SIDES, כמו למשל: את HONEY הייתי מכניס ל utp. כי זה פשוט מתאים.
מ*אלבום* אחד ל*אלבום* אחר, למה גם ה-B-sides משתתפים?
[הרי יש הבדל משמעותי, טורי תמיד משקיעה המון מחשבה ותכנון ב-מה יכנס לאלבום ומה לא, {אני יודעת כי אני תמיד מנסה להבין את זה כמה שיותר לעומק ולא מצליחה} ואח"כ גם מדברת על זה, למשל היא אומרת שהיא תמיד מצטערת ש-Honey אף פעם לא הגיע ל- Under The Pink או הנאום המפורסם בתחילת הגרסא החיה של Cooling] בכל מקרה, בעניין ה-B-sides יש ממש כל כך הרבה שאין לי מושג אפילו איפה הייתי מתחילה. מהאלבומים, יש דברים קטנים כאלה פה ושם, כמו למשל ש-Northern Lad תמיד נראה לי הרבה יותר BFP מאשר From The Choirgirl Hotel, אבל שום דבר בסגנון של "וואו זה ממש לא מתאים ל-X" [או שסתם אף אחד מהם לא עולה לי לראש עכשיו..].
אני חושבת ש-God לא ממש מתחבר לי ל-UTP, וגם לא Space Dog. את ספייס דוג אולי הייתי שמה ב-BFP, אני חושבת. ואת GOD משאירה בכל זאת. ואני מסכימה עם forgiven dreams, ש-Northern Lad מתאים יותר ל-BFP מאשר ל-FTCH