ערב טוב

ניקולי

New member
../images/Emo62.gifערב טוב../images/Emo62.gif

שוב אני כאן..בדיוק עכשיו גמרנו לאכול ארוחת מלאכים...שיהיה בריא יהודה הוא בשלן חבל"ז מזמ"ז .. מממממממממ.... טעים
.. חוץ מזה הכל בסדר...יש לי שאלה ואני מקווה שתהיה לכם תשובה..זאת שאלה ככל השאלות שלי על הא ודא: היא בחורה בת 24 יש לה חבר כשנה וחצי היא אוהבת אותו ....ולדבריה הוא אותה....אך יש לה בעיה....במיטה ברגע שהוא מספק את יצריו,מסובב את הראש ונרדם..מה שאומר שהיא עצמה אינה מסופקת..היא העירה לו על כך, ומאז שום דבר לא השתנה למרות שאמר לה שהמצב ישתפר בעקבות הערתה.. לדעתכם!!!!!!! מה עליה לעשות??ואיפה ניתן לשפר את המצב?? מה הייתם עושים במקומה?? ניקול*

אני משמיע את דעתי...רק בלי אלימות

טוב אני מאמין בדיבור- אם היא ניסתה לשוחח איתו. וברורה לו הבעיה והוא עדין מתעלם ממנה...אולי הוא לא השאיר לה ברירה...עליה לעשות שביתה.. אני יודע שהרעיון שלי הוא אולי מוזר...אבל הוא חייב לבוא לאחר שהיא ניסתה כול דרך אחרת.. לפעמים משיגים דברים רק דרך שכנוע... לשיפוטכם

ortal_sh

New member
מדבררררררר

למה רעיון מוזר , אני חושבת שזה רעיון מצויין !!!! וכן הכי חשוב לדבר על זה ......... אם הם חברים, הם צריכים להיות פתוחים אחד לשני , וצריך להיות בינהם תקשרות והבנה ..... וכמו שכבר מדבר אמר "אם אין ברירה עליה לעשות שביתה"...... אור-טל חברים, מה אתם חושבים ??????

ortal_sh

New member
היייייייייייייייייייייי מדבר !!!!!

אני עדיין חולה - אוף הצינון הורג אותי ..... אני שונאת להיות חולה
חוץ מזה הכל בסדר גמור, נהנת מזמני הפנוי . .. סוף סוף יש לי קצת זמן . ומה איתך? אור-טל

jess ועוד

New member
אני בדעתך !!!!

אני בהחלט הייתי שובתת כמו שאבא שלי אומר "מה שלא נכנס דרך הראש יכנס דרך..."

ortal_sh

New member
הי ג´ס ......

משפט חמוד. .......
אהבתי מה שלומך ? אור-טל

jess ועוד

New member
הי אורטלי

אני אחלה תודה על המחמאה זה משפט מוכר וישן.... מה איתך??? נ.ב יש לך חבר??? סתם סתם סתם

@@

New member
גם אני הייתי יוצאת בשביתהההה

לדברררררר, זאת המילה מדברים אבל שיחה רצינית ונוקבת ואם גם זה לא עוזר, יוצאת בשביתהההההה פשוט כך הוא לא מספק אותי? אז גם הוא לא יקבל, וגם זה לא עוזר הולכים לייעוץ. לכל דבר יש פתרון , ואם בן הזוג אוהב ובת זוגתו חשובה לו הוא יהיה חייב להשתנות אחרת אי אפשר להמשיך הלאה כי סקס מהווה חלק נכבד במערכת יחסים. ריקי

mariana

New member
מתוקה שלייייי

איך התגעגעתי אלייך, אי אפשר להמשיך ככה, אני רוצה לרים טלפון אלייך אבל אני אומרת בטח אני אפריע לה, כי את עובדת. אז מה חדש אצלך? איך בעבודה? את מה זה חסרה פה. מי ישמע אני ניכנסת לכאן הרבה בזמן האחרון. בקשר לשאלה ששאלת תשובתי היא כך: אני מסכימה עם כולם, קודם לדבר איתו, לא עוזר לעבור לשלב הבא, לנסות למצוא דרכים שיכולים לספק אותה, אולי הוא לא יודע מה עושה לה טוב, אז בזמן הסקס היא צריכה לומר לו שזה עושה לה טוב, שכך עושה לה טוב. ואם זה לא עוזר אז לא לקיים איתו יחסים, אבל יכול להיות שהיא תישבר בסוף. גם הבחור יכול להגיד לה שהיא עושה דווקא ודווקות כולנו יודעים שלא תורם למערכת היחסים, בקיצר הסתבכתי עם עצמי. איזה כייף שיש לך בעל שיודע לבשל, הלוואי עליי בעל כזה בלי עין רע
אוהבתתתתתתת מרין

ניקולי

New member
שלום לכולםםםם../images/Emo24.gif

אני חושבת שכולכם בלי יוצא מן הכלל עניתם יפה מאודדדדדד!!!! אבל הייתי מוסיפה עוד דבר אחד.....מאחר ודיבור לא מספיק...ושביתה היתה גומרת אותו.. הייתי בפרוש מענה אותו...בכך שהייתי קודחת חור בקיר
.. חחחחחחחחח מסכן מה הייתי עושה לו אח"כ הוא היה מתחנן על חמש בכדי שאני אתיחס אליו...
.... לשואלים לשלומי... אצלי הכל בסדר, עובדים בחוץ עובדים בבית.. החיים ממשיכים כרגיל
ומרין את בכלל לא מפריעה לי.. את לא חושבת שהתגעגעתי???
.. ג´ס תאמרי לי נשמה איך מתקדם ה....?? אוףףף אני כבר מחכה בקוצר רוח לכלתי שתגיע כבר...
ריקי עלייך אני כועסת מאודדדדדדדדדדדדד!!! קשה לך להרים
או
?? גם להודעות את לא עונה וגם לא לטלפונים מה קורה איתך אישה???? אורטלושקה נשמה אני מבינה שאת מצוננת..וואוו איך זה מעצבן במיוחד בימים כאלו שרביים הכל כזה...איכססססס.. אני מקוה שתרגישי טוב החלמה מהירה יקירתי
.. מה עם סערת רגשות המקסימה
ושירי המתוקה
...ומעיין המאמי
..שיוווו ועזרא וסידי..וליאור 30 מה קורה??????? שלכם ניקול*

ortal_sh

New member
היי ניקולושששששש

תודה תודה תודה על התעניינות , ובאמת אני מקווה להרגיש טוב יותר כבר .... אוף
. סוף סוף משהו מבין אותי
..... ולגבך עובדת קשה, אה..... , אין מה לעשות אלו החיים, בשביל להשיג משהו בחיים האלו צריך לעבוד ולעבוד ...... תשמרי על עצמך... אור-טל

ניקולי

New member
אורטלושקה../images/Emo6.gif

בטחחח שאני מבינה אותך מי אם לא אני??
..מה איתך מאמי?? איך את מרגישה?? ונכון העבודה קשה מאוד אבל יש לציין שאני מרוצה.. תשמעי קטע אורטל עכשיו כשרציתי לכתוב לך הודעה תפוז ביקש ממני להזדהות ממש טמבל התפוז הזה אפשר לחשוב כאילו אני חדשה כאן.. ועוד אני הסגנית הראשונה של ג´ססססססס
זו לו חוצפה???
... אוהבת ניקול*

ortal_sh

New member
ניקוליייייי

שוב תודה , את נשמה טובה , יש לך את זה ....... אני עדיין מרגישה חרא .......... צינון, כאב גרון, שיעול וכו´ התקררות קשה
ולגבי תפוז ....... חחחחחחחחחחחח באמת חוצפה ...
אור-טל

sidi

New member
חי ונושם

אני כאן
מה שלומך ניקולי? אני רואה שגם אור-טל כאן, אז מה שלומך אור-טל? בכלל מה שלום כולם ? קצת הזנחתי אתכם בזמן האחרון.
סידיייייי

ניקולי

New member
סידושקהההה

אהלןןןןןןןןןןןןן מה שלומך??? אני כאן!! אבל נראה לי שאורטל כבר לא.. אוף איזה באסה....
אבל עצם זה שאתה כאן זה מאוד משמח אותי
לפחות יש עם מי לדבר
... אז כפי שאמרתי אני מרגישה אחלה נחמד וטוב לי..החיים יפים
אני חולה על
בכלל אני מאוד אוהבת קיץ.. כולם קוראים לי ילדת
.. טוב נו.. שמי כן אני שולחת את קרני ה -
שלי גם בלילה...
... ספר ספר...מה עובר עלייך במשך היום?? אתה עוד עצבני או הכל בסדר??? ניקול*..וערב טוב שיהיה לך

sidi

New member
עד עכשיו

הייתי עצבני
אבל עכשיו אחרי שקראתי אתת ההודעה שלך נרגעתי
האמת שהרבה אין לי מה לספר, אני מפוצץ בעבודה, כרגיל אני בעבודה עדיין, עוד מעט אני זז. הבאסה זה שאני מרגיש שאני מפספס את החיים מרוב עבודה. אבל אני מניח שיהיה לי זמן להנות הרי חיים עד 120 לא?
סידיייייייייי

ניקולי

New member
מי סיפר לך...

שחיים עד 120?? לדעתי חיים עד 100 כ - 20 ושים לב יש הבדל... ותגיד לי איזו הודעה שלי קראת?? ונרגעת?? כי אם זה מה שמרגיע אותך יקירי אני מוכנה לרשום עוד אלף הודעות כאלו.. מה לא ידעת ששמי השני שלי הוא רגיעון??
.. שמחתי לעזור ואשמח לעזור בכל עת!!
.. ניקול*

sidi

New member
מה זאת אומרת...

לא חיים עד 120 ?
הרסת לי את כל הקונספציה! וכל הזמן חשבתי..... רגע, עכשיו אני בבלבלות. ההודעה שלך הרגיעה אותי ואני אשמח אם תרשמי 1000 הודעות כאלה
בעצם לא צריך 1000 מספיק אחת מדי פעם. סידיייייייייי שצריך לצאת מהבלבלות.

ניקולי

New member
סידי..

שיווו איך לא שמתי לב שהשעה כעת 21.05 יאלה איך הזמן עףףףףףף אני חייבת לצאת שיהיה לך אחלה ערב ואני אשמח לכתוב דברים מרגיעים אחרי הכל אני ילדת
ו-
תמיד מחממת את ה
... ביי ביי ניקול*

למעלה