עדכונים

anatge

New member
חברים

מחר בSTAR WORLD יש את הפרק בחברים שבו יו לורי מופיע אני בטוחה 99.99% אז אם אתם רוצים לראות..

YaEl 15

New member
חיכיתי וציפיתי!!

לראות את הפרק בשלמותו, כי לא ראיתי את הפרק הזה מאז שגיליתי שהוא מופיע בו... תודה על העידכון!

YaEl 15

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!

סוף סוף!! חבל שהכל כבר מוקלט!

S o u l i s t

New member
הו מעולה! עכשיו יהיה לחברים שלי מה

לקנות לי ליומולדת..
ואפילו נולדתי במאי!

../images/Emo207.gif יש לי משהו שתאהבו...

אולי. מצאתי קישור שאפשר לה**** את הפסקול של האוס משתי העונות הראשונות! כל השירים, כולל מנגינות שיו ניגן בפרקים על הפסנתר! זה ***** ממש מהר. אז משרוצה, שישלח לי מסר. נ.ב אני מאזינה עכשיו, ונהנית מכל רגע. >< :]

ראיון קליל ונחמד עם יו!

מעיתון Woman. הכתבה מ19.3 אבל כדאי מאוד לקרוא. נראה לי שיש שם תמונת ספוילר. אז תחליטי בעצמכם אם אתם רוצים לקרוא. יש שם אימרות ששמענו כבר, אבל תמיד כייף לקרוא את זה שוב, ומשבהחלט שמתי לב אליו, זה שיו אמר לגבי התסריט בהאוס, שהוא כל כך טוב, שהוא שולח אותו לאישתו והיא נהנית לקרוא אותו להנאתה!!! הכתבה נעשתה לרגל השידורים החדשים של העונה ה2 באנגליה, שהתחילו ב22.3 קריאה מהנה אנה

YaEl 15

New member
אני מוותרת...

את תמיד תקדימי אותי... חחח...בדיוק נכנסתי כדי לכתוב עם הכתבות...

YaEl 15

New member
האם יהיה מתישהו ראיון עם יו שבו לא

ישאלו אותו על המבטא שלו חחח... אני זוכרת שהוא היה פעמיים ב'אלן', ובשתי הפעמים היא שאלה אותו בערך את אותו הדבר...

לא.

שואלים אותו את זה כל הזמן מאז שהתחיל לשחק בהאוס. זה לא מפריע לי כל כך, כי מעניין אותי לראות כיצד הוא משיב, דומה או שונה, ובכל ראיון נדמה שהוא עונה אותו הדבר אבל לא, בכל תגובה שלו יש משהו מיוחד.

YaEl 15

New member
זה מה שהתכוונתי...

לא דיברתי על ראיונות ישנים יותר... באמת, שונה? לא שמתי לב... חח.. ותתחדשי על החתימה...

טנקס.

קראת את הכתבה החדשה ביו לורי נט, ששמתי כמה הודעות למעלה? הוא אמר שעכשיו, הדבר שהוא הכי צריך לעקוב אחריו כל הזמן, זה המבטא שלו. בפעמים אחרות הוא צוחק על זה, לפעמים הוא יותר רציני בעניין. בכל פעם, הנקודה המרכזית שבתשובה חוזרת על עצמה, אבל אופן התגובה מעניין כל פעם מחדש. בגלל זה אני קוראת את כל הכתבות עליו. אין שחקן אחד, שאני עוקבת אחרי הראיונות שלו בצורה כזו.
יש אתר אחד, שכל חודש, או כמה פעמים בחודש מראיינים אותו לאתר. אבל הכתבות האלה, ממש, ממש, ממש ארוכות, ומאז שמצאתי את הקישור לא שמרתי אותו במועדפים. שמעת על זה? עכשיו יש לי קצת זמן, אולי אקרא את זה איכשהו...אני אחפש.

YaEl 15

New member
לא. לא שמעתי על זה.

יש לך קישור? יו הוא באמת מיוחד. שום שחקן אחר באמת לא מצדיק מעקב צמוד כזה...

למעלה