סקר

../images/Emo62.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo219.gif

הייתם אדומים באיזשהו פורום אי פעם? באיזה?
באיזה פורום הייתם רוצים להיות אדומים?

עונה לעצמי../images/Emo219.gif

כן,הייתי אדומה פעם,ממזמן בפורום 1082,זו הייתה כזו תחרות-למי יש הכי הרבה הודעות בפורום. אז,טל כמובן ניצח,והיה אדום ראשון,אח"כ אורי ואז אני. אבל זה בא לי בתקופה לא טובה-כי זה היה כשהמחשב שלי החליט למות ולקום לתחייה אחרי חודשיים. הייתי רוצה להיות בזהXD.

כע נראה לי../images/Emo122.gif

מזמן אבל בפורום ששכחתי את שמו הייתה תחרות כזאת וניצחתי
אבל זה היה לזמן קצר .. ו ... טוב לי בצבע שלי

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה..

הייתם אדומים באיזשהו פורום אי פעם? באיזה? כן, פורום סימס |: שפעם היה פעיל החודש.. באיזה פורום הייתם רוצים להיות אדומים? ממ. טוב לי בצבע שלי. :]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמפ ><

לא הייתי אדומה באף פורום יהי מגניב להיות אדומה פה D: אבל נחמד לי שאני שחורה XD

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo40.gif

הייתם אדומים באיזשהו פורום אי פעם? באיזה?לא. <: באיזה פורום הייתם רוצים להיות אדומים? שום פורום, אבל אם צריך אז פה<:

דנטל

New member
אדומה

הייתם אדומים באיזשהו פורום אי פעם? באיזה? הניק השני שלי אדום בפורום נדודי שינה. כשניהלתי אותו ביקשתי שיאדימו את הניק שלי בשביל תחרות שעשיתי. ניהלתי שלושה פורומים והתחרות היתה בשלושתם ובשלושתם ביקשתי האדמה. בפורום תאקט ביקשתי להסיר את ההאדמה ואני לא יודעת אם אני עדיין אדומה בפורום השלישי שכבר לא פעיל, אבל בפורום נדודי שינה אני אדומה ולמרות שביקשתי שיסירו את זה, המנהלת שם מעדיפה שאשאר אדומה. באיזה פורום הייתם רוצים להיות אדומים? לא הייתי רוצה להיות אדומה. אני נגד האדמות וכאמור אדומה רק בגלל שהיתה תחרות.

דנטל

New member
אז איזה באסה לך שהמנהלת פה מתנגדת לאדומים ../images/Emo6.gif

למעלה