סקר

../images/Emo62.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo219.gif

הרבה זמן יחסית לא עשיתי אחד
.
אם הייתם פוגשים ברחוב מישהו מפורסם שאתם מעריצים/מעריכים/אוהבים/משהו-מה הייתם אומרים לו
[רוני כבר יודעת שזו עוד אחת מהשאלות המפגרות שלי
]

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

תלוי מאוד מי המפורסם... הייתי אומרת שלום בקטנה,לא קופצת או צורחת...

אמממ קודם תלוי מי זה

אם זה זמר אני יגיד שאני אוהבת ת'מוזיקה שלו אם זה שחקן אני יגיד שאני אוהבת ת'משחק שלו אם זה משו אחר אני יגיד שאני אוהבת את מה שהוא עושה>< וכמובן שאני יבקש חתימה
ותמונה <אם תהיה לי מצלמה>

sweet shir

New member
האמ. אוקי. ../images/Emo6.gif

אם זה יהיה דאגי..... גאד. זה יהיה מפחיד לכל מי שסובב אותי. הלב שלי ידפוק כמו לודעת מה, אני ארעד.... אתחיל לצרוח XD ארוץ אליו, אבקש חתימה, אחבק אותו....... תמונה. הכל. אני אשב לו על הוריד XD גאד. זה יכול להיות כל כך מושלם!

I L O V E MCR

New member
חחח לוטן! אני מתה על השאלות האלה../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

אוקיי אז 1 לכל הקוראים יש לי שם שני וגיליתי זאת לא מזמן:}} לוטן כבר יודעת אז השם השני שלי.. אז השם השני שלי - נעה:} חחחח חפרתי וזה לא קשור לא משנה. קרוא לי איך שבא לכם:} הממהממ אם הייתצי רואה את ג'ר הייתי באה אליו ואומרת לו "אממ אתה יכול להצטלם איתי? ואח"כ רק למענך פשוט ת ב ר ח! אני לא שולטת על עצמי" XP

נימ. ../images/Emo219.gif

בטח זה יהיה לבובXD. אז- "בוב...?!?!?!!11 D::" -"..." "בוב?!?!?!!?!!1 D:::::" -"..." "בובבובובובובובובובובובבוב!!!11111.1אחת" *קופצת עליו* -"...?!?!?!?!!!" "הא,אתה לא בוב
" טוב,זה לא. אבל אני אהיה מאושרת או משהו P:.

נוגעע

New member
O_O

כלום. רק הייתי מגניבה מבטים מסוקרים כאלה. ואח'כ מספרת לכל העולם שפגשתי אותו P:

mafakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifמה לא הייתי עושה..!?!

טוב.. אז תלוי מאוד את מי הייתי פוגשת.. אם זה היה פייר [הסולן של SP] הייתי פשוט מתנפלת עליו בנשיקות!! חח.. הייתי מראה לו כמה אני אוהבת אותו ואת הלהקה שלו.. כנ"ל לגביי דיויד [הבאסיסט של הלהקה..] אם הייתי רואה את ג'ראד לטו
פשוט.. פשוט.. #$^*)$&$$#@!#@!!!!!!! אם הייתי רואה את אבריל לאבין.. טוב אם אני אאה אותה אני לא יבוא אליה ויגיד לה "רוצה להיות חברה שלי?" כי בטח בכל יום מתנפלים עליה אנשים ברחוב.. אבל אם היא הייתה מסכימה ז הייתי מתה שהיא תלמד אותי ***בעצמה***את השירים שלה על הגיטרה ופסנתר.. וכמובן הייתי רוצה תמונות עם כל אחד מהאנשים שרשמתי!! תמונות חתומות והקדשות על דיסקים ודברים בסגנון..!!!

crazysapir

New member
חח באמת שאלה מפגרתXDD;)

אם זה בן והוא בערך בגילי (יש אחד כזה אבל הוא מחו"ל) והוא מפורסם--- אז הייתי מנסה לפרטט איתו><...

דנטל

New member
היי!

נו, משפחת תאקט. עם סאב והצל ואיציק שמלי זה חיבוק ונשיקה על הלחי. עם שי360 וסיון זה היי.

MushrooMush

New member
אם זה היה כריס מרטין הייתי קופאת במקום

מיסתכלת עליו עוקבת אחריו ואז שהייתי קולטת שזה הוא הייתי מיתקברת אליו ומחכיית לא יודעת מה הייתי אומרת כי לא היהתי בסיטואציה כזאת.... אבל לא יודעתת... קצת יתרגש...

fluppster

New member
הייתי אומרת לו...

שהוא נפלא במה שהוא עושה. אגב, לפני כמה זמן ראיתי בת"א את גיתית שהשתתפה ב"נולד לרקוד 2", ועד שהחלטתי אם זו באמת היא או לא, היא כבר חלפה על פניי. הצטערתי שלא אמרתי לה שהיא רוקדת מדהים ושחבל שלא עלתה לגמר, כי זה באמת מגיע לה.

למעלה