סקר

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif שקרנים,

לקום מוקדם בבוקר, כשיש לי פיפי אבל אין שירותים בסביבה ><

אני P:../images/Emo219.gif

1.את עדי 2.מתמטיקה 3.הבטחות שלא מקיימים 4.בוקר וצהריים 5.אור בכלל זה דבר מעצב 6.ג'וקים 7.פרסומות שקופצות לאינטרנט 8.שהמחשב נתקע 9.ילדים מהכיתה 10.שאי אפשר לשים הרבה אייקונים בחתימה P: למרות שאני לא צריכה

תפוזונע. מה נהיה היום?! ../images/Emo219.gif

11.בי"ס 12.תעודות 13.משמרות זה"ב 14.שמעירים אותי 15.שנועה מדברת אנגלית עילגת

fluppster

New member
שונאת....

לקום ממש מוקדם בבוקר, בעיקר אם זה לפני 8.
ישיבות א-ר-ו-כ-ו-ת ומ-ש-ע-מ-מ-ו-ת.
אנשים סנובים שתמיד בטוחים שהם יודעים יותר טוב מכולם.
להיכנס עם נעליים לא חסינות למים לתוך שלולית ענקית!
ובכלל, סערות, ששום מטריה לא מגנה מפניהן.
אנשים חסרי אחריות שאמורים להיות חברים שלי, אבל מבריזים בלי הפסקה ובלי לזכור שבכלל קבענו פגישה מלכתחילה.
ג'וקים, נדלים, עקרבים וכל יצור אחר שחושב שמותר לו להיכנס אליי הביתה בלי רשות. אגב, לפני כמה חודשים עקץ אותי נדל בצוואר בזמן שישנתי, אז עכשיו אני אפילו פחות מחבבת אותם....

אוי! מסכנה! ../images/Emo219.gif

נדל זה דבר כ"כ מגעיל ><". ראיתי כאלה בטיו"ש השנה. איכס.

fluppster

New member
כן, זוועה אמיתית.....

והוא היה ממש ענק!!! מזלי שלפחות לא ראיתי אותו (פחות טראומה). החבר שלי מצא אותו אח"כ מתחת לכרית שלי.....
לא הסכמתי להיכנס אחרי זה יומיים הביתה, עד שריססו.

איכסה. רציתי לבכות../images/Emo219.gif

כשראיתי כאלה. ועוד אחד עקץ אותי גם. זה היה כ"כ דוחה [ואני קופצת וצורחת כל הזמן שיש עליי משהו שהוא חרק/זוחל/וואטאבר]. היו לי סיוטים בלילה [באמת,כל פעם שאני פוגשת ג'וקים למיניהם יש לי סיוטים אח"כ].

hilonet14

New member
צביעות

שלכאורה נחמדים אלייך והכל אבל מאחורי הגב מזה מגעילים...! וצבועים!!

SNOOPY 3

New member
../images/Emo9.gifעונהה איזה סקר חמוד!

שההןרים מעירים אותי בבוקר יום שבת כדי שנלך לטיול בחיק הטבע המטומטםםם
לקום בבוקר לביצפר
שאנשים מתחילים לדבר ואף פעם לא מסיימים את משפט
ללמוד למבחן בהיסטוריה
אנשים חסרי טאקט

crazykid oO

New member
אוווווווו זו רשימה ארוכה ../images/Emo190.gif EVIL

I hate..........................: * פאקצות * סנוביות * שקרנים * שמעשנים לידי * שאני מסריחה מסיגריות בגלל ההורים שלי * כשאחי מציק לי * כשאני לא מספיקה דבר * לקבל ציונים לא טובים..|: * את איריס * מטומטמים * מפגרים * ילדים שמשחקים אותה * כל הסתומות+פאקצות+סנוביות שמאחרות כל בוקר ולא לומדות כי הן כ"כ סתומות ומפגרות ו..#%@%#@$^ D: * כשמשעמם לי * כשיש לי מלא דברים מעניינים לעשות ואני לא עושה אותם כי משעמם לי כ"כ * צבועים * חסרי דיעה עצמית * פיצול אישיות, מה שקורה לי הרבה כשמשעמם לי..XD * כשאני מתנהגת כמו מפגרת וזה..-> כי משעמם לי * כשאני מציקה למישהו ואז הוא פשוט אומר די ואני נראית כמו מפגרת מוחלטת * כשחרשתי על כל השירים ואין לי מה לשמוע * כשיש לי מלא דברים לעשות כמו ש.ב ומבחנים ואני פשוט עייפה מכדי לעשותם * לקום בבוקר * לישון פחות מ9 שעות * לאחר לבצפר * כשמציקים לי * כשתופסים אותי על חם באמצע שירה...ואני......אוו...מזייפת
* כשתופסים אותי באמצע "כאילו שרה" מול המראה ועושה פרצופים מצחיקים. תודה לאל זה עדיין לא קרה
* סיגריות * סמים * אלכוהול * כשהכלב שלי עושה בלגן בבית * כשהכלב שלי משתין בבית * כשהכלב שלי לא מקשיב לי בכלל * כשאני רעבה * כשיש לי פשלה בהופעה * ציונים מתחת ל90 * שאני משתדלת כ"כ ובסוף אני נכשלת במשהו ): * כשאני מגלה נושא במחבחן שלא נתנו לנו O: * מורות סתומות * כשמאשימים אותי ואני באמת לא אשמה
* כשאני יוצאת נורא מכוערת בתמונות
אולי אח"כ אני אכתוב עוד P:

I am IRiTooSH

New member
אווו.יש יותר מידי:\

מנסה לא למנות אותם. כי להיות אופטימית זה טוב {[?!!?!]מה זו היציאה הזאתי?!}

למעלה