בית מלון!
M My Chemical Lotan New member 16/8/07 #17 לא מעדיפה בכלל. ../images/Emo219.gif אם זה תלוי בי-הייתי לוקחת את החדר שלי לכל מקום. אני פשוט לא סובלת לישון במקום שהוא לא בבית שלי ולא בחדר שלי.
לא מעדיפה בכלל. ../images/Emo219.gif אם זה תלוי בי-הייתי לוקחת את החדר שלי לכל מקום. אני פשוט לא סובלת לישון במקום שהוא לא בבית שלי ולא בחדר שלי.
F fireyes New member 16/8/07 #22 ../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifצימרים שליטעע!!
R Retama New member 17/8/07 #29 צימרים תמיד האיזור ממש מלא ירוק וממש כיף להסתובב.. אז יש הרגשה של בית, אבל גם הרגשה של חופשה במלונות זה סתם מגעיל כל ההתנפלויות האלה על האוכל בחדר אוכל, וכל ההפעלות בבריכה :/
צימרים תמיד האיזור ממש מלא ירוק וממש כיף להסתובב.. אז יש הרגשה של בית, אבל גם הרגשה של חופשה במלונות זה סתם מגעיל כל ההתנפלויות האלה על האוכל בחדר אוכל, וכל ההפעלות בבריכה :/
א אנחנו לא צעצועים New member 17/8/07 #31 בית מלון. יש יותר אטרקציות, בצימר משעמם. עדיף מלון בווגאס הם מדהימים שם.
ג גברת פלפלת XD New member 17/8/07 #32 ../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifבית מלון, כמובן. ../images/Emo3.gif