סקר קטן...

צ א ל ה

New member
../images/Emo62.gif סקר קטן...

היה לי עכשיו שבוע מאוד דורבני ולכן עלה לי הרעיון לסקר הבא (מקווה שלא היה אותו כבר!!) להלן הסקר: ספרו על מקרה שקשור לדורבנים שעבר עליכם... כמו שמישהי רשמה פה השבוע שעבר עליה גם יום דורבני שכזה... למי שלא הבין כל כך את השאלה, הנה המקרה הכי עדכני שלי... שכל אחד יספר את הבסט שלו... (אני כרגע לא זוכרת את הבסט שלי, כי פשוט יש לי משהו ממש טרי טרי שקרה עכשיו..) אתמול ראיתי את רון בהופעה בבארבי - של עמית פרידמן (
לכו לראות הופעה שלו! הופעה מדהימה!!!) היום הלכתי לי בשנקין בשיא הכיף, עם חברה שלא ראיתי מלא מלא זמן, ופתאום ראיתי שלט באוזן השלישית שרשום עליו "דבק" ואת התאריך של היום, התקרבתי לראות מה עוד רשום, וגיליתי שיש הופעה שלהם... הסתכלתי בתוך החנות ופתאום ראיתי את זיגו... אז נכנסתי, אמרתי שלום יפה, אפילו נשארתי לכמה שירים ואז הייתי צריכה ללכת... ובמהלך השבוע היו לי עוד כמה מקרים שקשורים אבל אני אוותר על הכתיבה עליהם כרגע...

וים דורבני...

טוב הלכתי לי בדיזינגוף סנטר...וראיתי לפתע את גיא שיואוו אחותי אמרה לי שהסמקתי עד אין סוף...וכזה אמרתי לו היי אתה גיא ואז הוא כזה אמר נכון וקצת דיברתי איתו וסיפרתי לו על הפורום חחח ויואו אני ממש רעדתי זה היה מטורף...חחח :))))

למעלה