מותר לנו??

BlogTV Police24

New member
../images/Emo62.gifמותר לנו??

תגידו, מותר (חוקית) לבקש מהמשתמש את מס הת.ז. שלו בשביל לוודא גיל?? יש לי את תוכנת מרשם האוכלוסין של מדינת ישראל... אפשר לאמת גיל דרך זה ממש פשוט, אפשר גם דרך שם שם משפחה ומקום מגורים אבל זה יותר קשה... חוקי?? מותר??

BlogTV Police43

New member
חוקית? רן...

רן ידידי חוקית? ידוע לך שהתוכנה אינה חוקית לשימוש לאנשים שלא אמורה התוכנה להגיע לידיהם אז עצה שלי קודם כל אל תאמר שיש לך את התוכנה ואם כבר אתה מעוניין להשתמש בה יש שיטות ולא פשוט לבקש מהם תעודת זהות כי את זה הם לא יתנו לך יש שיטה ויש דרך :) תקפוץ אלי למסנג'ר אני ילמד אותך כמה טריקים לילה טוב איש 43 :)

BlogTV Police24

New member
לכולם יש אותה...

השאלה האם מותר לבקש את המספר ת.ז ..... כי לוקח 3 שעות בדיוק להוריד אותה מהאינטרנט מכל תוכנת שיתף קבצים (מי שצריך עזרה שיגיד) ....ולפי דעתי כדאי שתפוז גם ישתמשו בה באופן לא רשמי כמובן...

BlogTV Police10

New member
רן..

אנחנו לא מבקשים מספר ת"ז כמו שקובי אמר לך אין לנו מה לעשות עם הת"ז של המשדרים ואנחנו בטח שלא הולכים לאמת את זה עם התוכנה הלא חוקית אנחנו בסך הכל רוצים לראות את הת"ז ואפשרי רק העטיפה כי עדיף שלא יחשפו פרטים במצלמה שיכול לגרום לבעיות למשדרים. אם בכל זאת העטיפה לא מספיקה ויש ספק היחידה שבודקת ומאמתת לפי צילום ת"ז זאת ענת. יום טוב לכולם הדר

BlogTV Police11

New member
לפי חוק

על פי חוק, מותר לכל אדם לבקש לראות תעודת זהות אבל אין שום חיוב של אדם אחר להציג בפניו את התעודה. במקרה שאתה מציג, יש מספר בעיות: 1. בעיה חוקית: התוכנה, אף על פי שזמינה לכל, אינה חוקית ואין לך אישור להשתמש בה באופן פרטי. 2. בעיה אתית: המשדר, שלא רוצה לחשוף את פרטיו האישיים (שם פרטי, שם משפחה, כתובת ועוד מבחר פרטים שמופיעים בתוכנה) ובדרישתך למספר תעודת זהות כדי לאמת גיל אתה מקבל עליו פרטים רבים - הרבה מכדי מה שהיית רוצה שמישהו ידע עליך, אם היית במקומו. קבל תרחיש: אני שוטר. נדלקתי על משדרת. יתכן וברור שהיא לא בת 16. אני מבקש ממנה מספר ת"ז בכל זאת כדי לוודא את זה. הופס: יש לי את כל הפרטים שלה - לפי דעתי אפילו מספר טלפון (אבל זה כנראה תלוי בתוכנה שיש לך - יש כמה שמסתובבות ברשת).

BlogTV Police43

New member
מ.....

לי יש גם דבאש חח זה נדיר! זה מוציא לך אפילו את האזור מגורים הכוונה הוא מראה לך את הבית שלה את הבנין את הכל אפילו את החתולים שיש שם וכמה אנשים גרים ברחוב בשכונה כל דבר שאי פעם חלמת לשאול היא מראה לך מה שאני מציע זה לשאול תאריך לידה להריץ את זה בתוכנה ולקוות שיש שם אחד שעולם ביום הזה שהיא נולדה וזה השם שלה אם לא אז שואלים איפה היא גרה באיזו עיר זה פחות או יותר מצמצם את האפשרויות

למעלה