התכוונתי למה שכרובי אמר,בשבילך יש
פתרון שאני שבועיים מנסה אותו בהצלחה מרובה. לפני שבועיים רכבתי עם פייזר וגז בפארק ושפכתי לאגר אחרי,שבוע אחרי קפצתי לבית הטבע "קסטל" באבן גבירול (50 מטר דרומית למשרד הכרטיסים) וקניתי ISOSTAR תפוזים,עכשיו זה משקה איזוטוני ששומר על רמת מלחים ומינרלים חיוניים לגוף,ושכחתי מהעייפות ברכיבה,התוצאות מדהימות !! מה שטוב הוא שבמקום כמו הפארקגלוזון שאתה זורק את התיק ורוכב (כמו במסלול סופרמוטו) אז אתה בין לבין שותה כמו שכתוב על האריזה,שלוקים של 200 CC,של משקה וכך אתה "מיוצב" לאורך כל הרכיבה. נסה את המשקה,המלצה שלי מחיר מומלץ לצרכן 45 ש"ח להכנת 5 ליטר,בקנייה מרוכזת יש מצב לכיוון ה 35-40 ש"ח דרך חברי המדוושים,המשקה נפוץ מאוד בקרב טריאתלטים ותוצאותיו מוכחות. יש כאלה שמכינים את המשקה (יוגב) דרך כל מיני אתרים והם מערבבים מלח שולחן וסירופ ויטמינצ'יק (באמת !!) וטוענים שזה אותו הדבר,אני טוען שהISOSTAR מאוזן מבחינת המרכיבים שלו ותמורת המחיר שהוא עולה לא שווה לערבב בכלל משהו אחר,המכיני הביתיים הם אלה שיעדיפו גם לחרוט מגן לקלאץ' ההידראולי ולא עשו את זה עד היום,ולרכב עם פלטת חיתוך ירקות במקום מגן מנוע...קצת תמוהים כל ה חבר'ה שם..) בקיצור: ISOSTAR-תשתה תבין,לא תשתה תישאר צמא,לא תבין אז חיים יבין.