מה עם תמונות מהפארקגלוזון ?

שחרלרט

New member
נשמהההההההההההההההההההההה

היה
.חבל שלא הצלתי לעלות את העלייה המגניבה.בפעם הבאה.

אנשים,שחר,פאנגס,אריק ,אנגלברג,כרוב,

שי שביט (חרפוף המטורף,כן כן זה היה שמו לפני שהכרתם אותו שעוד היה מקרקר על KLX650R)ואם שכחתי מישהו אני מתנצל (בן 31 ושלושה שבועות...שלושת השבועות היו קשים במיוחד..)
בשרני על העקשנות,על היכולות,על ישור עקומות הלמידה וכל זה על צמיגי כביש. היה כיף,אני מקווה שבפעם הבאה הקפיצות של החרפוף יהיו באותו גובה על מסלול המשולב עם אספלט ושימשיכו להנות מהפרק ולהפיק ממנו את המירב,עצתי לאלופינד שגר קרוב-תתחיל לעמוד ולהגיע יותר כי אין עוד מקום ש"כיף" להתרסק בו כמו הפארק הזה,החול רק ואם הסופרמוטו נכנסו עם ה"גוררות" שלהם לשם ובטח שקשה להרים אותן אם הן נופלות,אזי כל רוב יכול לדחוק עוד קצת במגבלות האופנוע שלו שם ולו רק ע"מ ללמוד עוד קצת טכניקות רכיבה. אני ואחותה של הנשמה (שפגשתם אתמול בפעם הראשונה) נמשיך לפקוד את הפארק,ליישם,לנסות וללמוד,התכנון להביא את אחד מ"אדריכלי" המסלולים לשם בקרוב ולו רק ע"מ לנצל את כל השטחים הלא מנוצלים שם. כן ירבו מפגשים כאלה.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif סחתיין על הפירגון...

אני עדיין בשוק מהשלישייה שרדפה אחרי הסוס וכמעט הורידה אותי ואת החרפוף עם שרשראות...

אני לא מדבר אני ממלמל...

והיה מגניב בשבת למרות שחזרתי להכרה מלאה רק הבוקר..(בצהריים ליתר דיוק)

התכוונתי למה שכרובי אמר,בשבילך יש

פתרון שאני שבועיים מנסה אותו בהצלחה מרובה. לפני שבועיים רכבתי עם פייזר וגז בפארק ושפכתי לאגר אחרי,שבוע אחרי קפצתי לבית הטבע "קסטל" באבן גבירול (50 מטר דרומית למשרד הכרטיסים) וקניתי ISOSTAR תפוזים,עכשיו זה משקה איזוטוני ששומר על רמת מלחים ומינרלים חיוניים לגוף,ושכחתי מהעייפות ברכיבה,התוצאות מדהימות !! מה שטוב הוא שבמקום כמו הפארקגלוזון שאתה זורק את התיק ורוכב (כמו במסלול סופרמוטו) אז אתה בין לבין שותה כמו שכתוב על האריזה,שלוקים של 200 CC,של משקה וכך אתה "מיוצב" לאורך כל הרכיבה. נסה את המשקה,המלצה שלי מחיר מומלץ לצרכן 45 ש"ח להכנת 5 ליטר,בקנייה מרוכזת יש מצב לכיוון ה 35-40 ש"ח דרך חברי המדוושים,המשקה נפוץ מאוד בקרב טריאתלטים ותוצאותיו מוכחות. יש כאלה שמכינים את המשקה (יוגב) דרך כל מיני אתרים והם מערבבים מלח שולחן וסירופ ויטמינצ'יק (באמת !!) וטוענים שזה אותו הדבר,אני טוען שהISOSTAR מאוזן מבחינת המרכיבים שלו ותמורת המחיר שהוא עולה לא שווה לערבב בכלל משהו אחר,המכיני הביתיים הם אלה שיעדיפו גם לחרוט מגן לקלאץ' ההידראולי ולא עשו את זה עד היום,ולרכב עם פלטת חיתוך ירקות במקום מגן מנוע...קצת תמוהים כל ה חבר'ה שם..) בקיצור: ISOSTAR-תשתה תבין,לא תשתה תישאר צמא,לא תבין אז חיים יבין.

כRובי

New member
גם אני ושחר שותים איזוסטאר

(לימון, אם זה משנה משהו) - זה כמו לשתות אינפוזיה מבחינת האפקט לגוף: מחזיר גם מינרלים ומלחים חשובים, ולא רק נוזל אל תוך הגוף.

KTM620SM

New member
סוס יעני HORSE

בדרך חזרה "המנהלתית", סוס פרא, שכנראה ברח משוביו, פתח במנוסה דרך כל האופנועים על השביל. ניסה להוריד את האנימל, עבר מעל אריק והפחיד את כל השאר. בנוסף לאותו סוס, הסתובבו הרבה "אנשים טובים" עם שרשראות ונפנופי ידיים שניסו לעצור את האופנועים ולהזהיר אותם, אך כולנו קראנו ב -363 סיפורי אנשים ושרשראות, גבר שרק גורם לך להאיץ ולא להאט. בקיצור שמחה רבה ולכל הרוכבים שלום.

גבס,אתה אף פעם לא תגיע לאיזון כמו

משקה מוכן לא יעזור בית דין. אתה הורגת אותי כל פעם מחדש: שאמרתי לך דאז לבנות מגן מנוע ל KTM אמרת לי "שטויות עולה כולה 70$.." שאמרתי לך לקנות מגן למשאבת קלאץ' שעולה 29$ אמרת לי "שטויות על ג'יגSAW אני בונה כזה..(כולה 29$). עכשיו יש לך משקה ב 40 ש"ח ל 5 ליטר ותה מתחרקש לי עם תערובות. אין כמו אורגינל - ערפל כבד שורר על האוריינטציה הכלכלית שלך,מה שיקר יותר אתה יכול לייצר בזול יותר (ריתוך פלטות אלומיניום למגן) אתה מעדיף לקנות,ומה שזול יותר (מגן משאבה ב 29$ מיוצרת ב CNC) אתה מעדיף לייצר !? כמהנדס תעו"נ אתה גורם לי לחשוב שהלימודים שלי היו שווים. הנדסת תעו"נ - תלמד,תבין .לא תלמד ,תבזבז כסף על מה שיקר לקנייה וזול לייצור.

yogev klx300r

New member
אתה מבלבל את הביצים

אני אמרתי משהו על בניית מגן מנוע
הרי הבאתי אחד של MOOSE לא
משאבת קלאץ'
וואלה לא בעייה לבנות, ויש פאן בקטע של לבנות דברים לעצמך שכנראה אתה לא תבין, 45 מבין על מה אני מדבר, כי כל האופנוע שלו זה בניה אחת גדולה שלו
ולגבי המשקאות, זה רק מאמר אחד, כי האתר של משרד המדע והספורט עובד חרא. אבל אין שום סיבה שלא תגיע לאיזון (איזוטוני) במשקאות האלה, "חוק סימון מוצרים" מכיר
על כל מוצר מסומן בדיוק מה הערך התזונתי שלו ל-100מ"ל, ווואלה, אין לי בעיה עם לייצר משקה כזה בבית, במיוחד שהשתמשתי במוכנים כמו האיזוסטאר הזה,, ובפירוש אין הבדל.

יא ../images/Emo151.gif זה מה שאמרתי:

את מה שיקר לקניה וזול לייצור (מגן מנוע) אתה מעדיף לקנות,בטח שלא דיברת על בנייה (למרות שהיה זול יותר-יחסית משני המוצרים,ליצר). את מה שמסובך ויקר ליצור (setup למכונת CNC) וזול לקנייה-29$ אתה מעדיף לנסות לייצר.

Fengluzon

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif רעיון נפלא.

אכן הפארק מקום חביב לרכישת מיומנויות רכיבה.ואלפניד אתה תמיד מוזמן ליצור קשר.

כRובי

New member
תזכיר לי כמה הקפות אתה רכבת וכמה

אני (יחד עם הרס"ן המזוקן)?

למעלה