זקוקה לעיצה.

../images/Emo62.gif זקוקה לעיצה.

אני לא יודעת איך לעשות את זה ומה בדרך כלל עושים, מה אתן עושים, עשיתם? חשוב לי מאוד לעשות צילומים משפחתיים בתחילת הערב. הבעיה היא שהחופה תערך בסביבות 21:00 ואנחנו נגיע ישר לחופה. (אנחנו לא נקבל את פני האורחים). חשבתי לעשות את זה אולי אחרי החופה, אבל אחרי החופה כל האורחים והאנשים נכנסים ומתיישבים בתוך האולם ואוכלים את המנה הראשונה. זה נראה לי קצת לחוץ להשאיר את המשפחה (וזו משפחה גדולה) של 2 הצדדים, להשאיר אותם בחוץ להצטלם. זה נראה לי קצת לחוץ, אני ממש לא יודעת איך לעשות את זה, ומה נהוג לעשות. חשוב לי שהצילומים ייערכו בתחילת הערב כשכולם רעננים ולא מזיעים. שבת שלום, אודה לתגובות.

הצעה

אפשר לבקש מהמשפחה המורחבת להגיע מוקדם יותר, נאמר ב19:00 ככה, ואז להצטלם בכיף. האורחים הרי יגיעו לקראת 20:00, וזה יתן לכם זמן גם להצטלם, וגם לחזור לחדרכם.

לא נראה לך שבאוגוסט אנשים מגיעים

לפני 20:00??? זה רעיון טוב, את מכירה משהו שעשה את זה?

כן.

ככה בן דוד שלי עשה. באנו לפני הזמן, עשינו בוק, ואז הם ברחו להם לכיוון החדר. לדעתי, גם אפשר להצטלם לא איפה שקבלת הפנים, אלא נאמר במקום קרוב ליד גן האירועים, ואז בטוח שאף אחד לא יראה אתכם, גם אם יגיעו אורחים מוקדם יותר.

ט ו ש ה

New member
נפגשים לפני קבלת הפנים

פשוט קובעים עם כל המשפחה הקרובה להגיע חצי שעה לפני תחילת קבלת הפנים, ומצטלמים איתם, ואז הם נשארים לקבל את האורחים ואתם הולכים לחדר חתן כלה. אחרי החופה אין מצב שתצליחו לארגן את זה - כולם מתרגשים, כולם רוצים לנשק אתכם, כולם גם בוכים קצת קודם, כולם רוצים לגרור אתכם לרחבת הריקודים/לשבת לאכול/להגיד שלום לאנשים....

2ש ל ג י ה

New member
אנחנו מתכוונים

להפגש עם המשפחה לפני קבלת הפנים ולהצתלם עד צאת נשמתנו..ככה עושים בדרך כלל אני חושבת..

merf

New member
אם הבנתי נכון אתם בכלל לא נמצאים

במקום לפני החופה? כי אם ככה אז להגיע לפני קבלת הפנים זה לא רלוונטי. מה עם סיבוב שולחנות ואז צילומים עם כל אחד מחלקי המשפחה תוך כדי האוכל או מיד אחרי החופה? אפשר להנחות את הצלמ/ת ולעשות ממש "עץ משפחה" כזה, או להטיל על מישהו שמכיר את כולם אבל לא עסוק כמוכם להראות לצלם מי זה מי וככה לכסות את כולם.

אז ככה.....אנחנו מתחתנים בירושלים

אני אתארגן באשדוד אצל גליה להב. החתנוס יבוא לקחת אותי מהסלון כלות ומשם נצא לסיור/צילומים. ומהצילומים תכננו להגיע ישר לכניסה לחופה. הבעיה היא הצילומים המשפחתיים. אם אנחנו רוצים להגיע שעה קודם, אז אולי החתן יאסוף אותי שעה קודם מהסלון כלות, כדי שלא נהיה לחוצים (זו נסיעה של 50 דקות ואולי יהיו פקקים). מתי בדרך כלל בקיץ החתן אוסף את הכלה? או שאין שעה, כל אחד מתי שהוא רוצה?

mikinegr

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם טושה

זה גם מה שאנחנו עשינו וזה היה אחד התיכנונים הכי טובים שיכולנו לחשוב עליהם...

sosonit

New member
אנחנו רצינו להצטלם לפני..

אבל בגלל עיכובים בלוח הזמנים הגענו רק ב8 לגן... וביקשנו מהמשפחה להגיע ב7 לגן כולם כמו חילים פולנים טובים התייצבו בזמן חוץ מהחתן כלה והצלם שלהם... בסוף מה שקרה שבזמן הריקודים (יותר לקראת הסוף) הצטלמנו צילומי משפחות ואנשים אהובים... מה שאני מנסה להגיד זה שכדאי לשים לב ללוח זמנים ולעדכן את הצלם מי האנשים החשובים (מה שרצינו לעשות אבל מרוב שההינו עצבנים עליו לא עשינו זאת..)

נונה74

New member
אני חייבת לשאול,

לא עדיף כבר להיות נוכחים בקבלת הפנים??? נראה לי שזה יוריד במיליון את מרכיב הלחץ..... וזה גם הכי כיף בעולם להיות נוכחים.

לא נראה לי, אמנם זה גם יפה, אבל

אני מאוד אוהבת את הכניסה של החתן והכלה, לדעתי זה הרבה יותר מרגש.... זו דעתי האישית.

ליבלול

New member
יש עוד דרך

בחתונה של אחותי לא הסתדר לעשות את הצילומים המשפחתיים לפני קבלת הפנים. מיד עם תחילת האןכל ביקשה ממני הצלמת לארגן את כל המשפחה וככה כשהאורחים עסוקים בהתמקמות ותחילת האוכל עשינו את הצילומים. עניין של רבע שעה לכל היותר אם כולם נמצאים.

2ש ל ג י ה

New member
לגבי הקיץ

יש שעון קיץ ומחשיך מרקודם ולכן עדיף להפגש עם החתן בשתיים או שלוש לדעתי לפני שמחשיך..

תגיעו בזמן שעדיין אין אף אחד

חוץ מהמשפחה הקרובה, בסביבות 7 אולי, תהיו חצי שעה ן"תברחו"

למעלה