הופעות

orngold

New member
Morpheus בהופעה ../images/Emo124.gif

להקת הפרוג-מטאל Morpheus בהופעה חגיגית ומלאה עם הסולן החדש לכבוד סיום הקלטת דיסק הדמו. יום שבת, 2.8 בשעה 22:00 מועדון הבארבי ת"א, רח` קיבוץ גלויות 52. דניאל וייס- גיטרה ערן שיש - תופים אמיר חכים - קלידים זיו גרינברג - בס שחר זלצר - שירה

מופע המחווה האחרון ביותר!

לפני החזרה לחומר המקורי, סולסטיס תבצע את מיטב שירי רדיוהד, כולל שירים מהאלבום החדש, ואף שני שירים חדשים שלנו. מי שלא בא, טרפז. (הנחה למגיש פלייר בקופת הבארבי)

סימפוזיון - ההופעה - עדכון

ובכן, ההופעה תתקיים, במתכונתה המקורית, ביום שבת, ה-16.08.2003, בבית הספר 'רימון' שברמת השרון. הערב יחל בשעה 20:00 ההופעה תחל בערך בשעה 21:00 ולאחר תום ההופעה נוכל כולנו להמשיך ולשהות שם עד חצות. זהו, נתראה שם

Disposable Hero

New member
בהצלחה, לא יכול לחכות כבר

לא הייתי בכל ההופעות מחווה שלכם, אבל באלה שהייתי נהנתי ביותר. אגב שיר, ובטח שואלים אותך את זה כל הזמן, זה צירוף מקרים שהקול שלך בערך מושלם לחכות את טום יורק ואתם גם כולכם נורא אוהבים את רדיוהד או שדווקא בגלל הקול שלך החלטתם ללכת על מופע מחווה כזה? והאם נכון ששמעתי משהו על שוקו שפרש\יפרוש מההרכב שלכם לטובת להקה אחרת?

jt7785

New member
אני מאמין שאני אהיה שם

אלא אם כן יקרה משהו חריג....

עמית ע

New member
מעולה!

בדיון על מינימליזם בפורום ProgressiveEars, מישהו ציטט את זאפה מתוך אחד הספרים שלו: The foundations that provide grant money...(are) funding only minimalism (simplistic, repetitive composition, easy to rehearse and, therefore, cost-effective). So what gets taught in school? Minimalism. Why? Because it can get FUNDED. Net cultural result? Monochromonotny סימפוזיון מפגישים בין רייך לזאפה - זה חייב להיות מעניין

תשובות מספר

צירוף מקרים? לא יודע. הלהקה קמה על ידי כך שצירפתי אליה אנשים עם טעם מוסיקלי שחופף את שלי, כאשר רדיוהד היא די בגולת הכותרת. למעשה, בתחילת דרכנו היינו מבצעים יותר קאברים לMuse לצד שירים מקוריים שלנו, עם אחד או שניים שירים של רדיוהד. ההחלטה לבצע ערבי מחווה לרדיוהד הושפעה מכך שרובנו אוהבים את הלהקה, שהיא פופולרית למדי אך בכל זאת איכותית, ושסגנון השירה שלי מזכיר את סגנונו של ת'ום. מן הסתם, אם היה לי קול כמו של לאונרד כהן, היה מאוד בעייתי לבצע קאברים לרדיוהד. (אם כי, מעניין...) לגבי שוקו, הוא פורש מכל ההרכבים שבהם הוא ניגן, ומתמקד בלהקה אחת עיקרית, בורדו, אשר מבוססת בבאר שבע.

אם הכל יילך כשורה

תוכל לראות הופעה חלקית של החומר המקורי שלנו בתוך משהו כמו חודשיים, בליווי להקה אחרת או שתיים. אני צריך לסדר את כל העניין.

Vul2re

New member
אם יותר לי לציין -

גם בערב המחווה הקרב ובא תוכל לשמוע מספר שירים מייצגים שלנו, אותם ליטשנו ושיפצנו על מנת להבטיח טעימה מן החומר המקורי אותו תזכה לשמוע בחודשים הקרובים.

אתם באמת ממש אוהבים את דוריאן וויד?

שניים מהם היו איתי בבצפר. הם הופיעו בתחילת שנה ובארועים. הם מנגנים מצויין אבל אז הסולן פותח את הפה והכל נהרס. בלי קשר הסולן שלהם מאוד אוהב את עצמו מה שנקרא. אחת הסיבות שאני לא אוהב אותם.

yehuda kotton

New member
כן

ציינתי שהם במיטבם בקטעים האינסטרומנטליים, מכאן אתה אמור להבין שאני פחות אוהב את השירה, אבל יש לציין שהזמר שר באופן לא שיגרתי כך שזה לא בהכרח לטעמו של כל אחד. לגבי זה שהוא אוהב את עצמו, בהחלט אפשר לחוש ממנו בשביעות עצמית כלשהי אבל זה לא ממש מוגזם כמו דיוויד לי רות' לדוגמא. זו להקה שעושה מוסיקה מעניינת, מבחינתי הם יכולים להיות עוד יותר טובים אם הם יורידו את המינון של השירים בסגנון אלטרנטיב רוק (שהם כנאה גם שירים של הזמר) ויתמקדו בקטעים היותר מורכבים ומענינים.

zambush

New member
על מה אתה מדבר? ../images/Emo73.gif

ארז הכי גבר שם
. חוץ מזה הם שלושה מהבצפ"ר, ארז, ענבל ולירון

עמית ע

New member
הערכה בלבד

מחירי המופעים שראיתי שם עד היום נעו בין 20 ל-40 ש"ח. אני מניח שכניסה לא תעלה יותר מ-40. ראוי גם לציין שאין שם מינימום הזמנה (אבל גם אין מקומות ישיבה...).

Ashaham

New member
ערב מחווה ענק!

Iron Maiden Metallica Megadeth והכל בערב אחד ענק ביום שישי הבא ה 8.8! לפרטים נוספים היכנסו לכאן ולמי ששאל קודם לגבי שוקו - הוא עזב את כל ההרכבים שיש לו מחוץ לב"ש, כולל אותנו באקרופוליס, שערב המחווה הזה הוא הפרידה שלנו ממנו. כרגע כאמור הוא מתרכז בהרכב "בורדו".

למעלה