הופעות

moshel

New member
מופע השבוע להקת ברוואז' 26.7.03

שלום לכם להקת ברוואז תשתף פעולה השבוע עם חבורת גוטל בוטל במופע החדש שלהם מופע שהוא חצי אופרת רוק חצי קברט סאטרי ופארודיה מוסיקלית מטורפת והזויה על הישראליות בתחילת האלף השלישי שניקראת מופע החיים של מוטי פנאן שיתןף הפעולה בין ברוואז לבין מוטי פאנן יתן לך כצופה חוויה אינטלקטואלית ומוסיקלית שאני כך מקווה תעשיר את עולמך המוסיקלי ותספק את התשוקה שלך לדברים איכותיים שהם כה נדירים כרגע בארצינו אנו גם החלטנו להוזיל את המחיר למופע זה כי אנו רוצים שכול מי שרוצה לבוא יוכל להרשות לעצמו את החוויה הזאת לכן המופע יעלה רק 35 שקלים בלבד בהזמנה מראש דרך האתר אני רוצה שוב להדגיש את הנושא שאין צורך בכרטיס אשראי או התחיבות כספית כל שהיא בהזמנת המקום כל מה שעלכם לעשות הוא רק לרשום את השם שלכם שם משפחה ומס טלפון וכרטיס במחיר של 35 שקלים יחכה לכם בקופה המופע המשותף יתקיים במוצאי שבת ה26.7.03 במועדן ג`ה -פאן רחוב קומפורט 11 שכונת פלורנטין ת"א בשעה 21:30 אנחנו מקימים את המופעים בשעה מוקדמת שתוכלו לבוא להנות וללכת לישון בשעה סבירה בנוסף מכיוון שאננו רוצים לתת לך הרגשה שאתה קונה מופע בשק אני מצרף גם את הכתבה שפורסמה השבוע בעיתון העיר על המופע של מוטי פנאן וגם לינק על מה שכתבו על המופע של להקת ברוואז בפורום הייד פארק כך שתוכלו להתרשם מהביקורת ולהחליט אם ברצונכם לבוא למופע זה או לא ואני משוכנע שלאחר שתקראו את הכתבות אתם תעשו את הבחירה הנכונה שהיא כניסה לאתר והזמנת כרטיס ב35 שקלים בלבד ברצוני לציין כי כל ההכנסות ממופע זה יוקדשו להפקת דיסק דמו ללהקת ברוואז' כך שאם היגעתם למופע תוכלו להרגיש שתרמתם להפקה ולקידום הרוק המתקדם בארץ תודה לכולם moshel מנהל ומפיק להקת ברוואז

Holdsworth

New member
לזכור את התאריך...

בשמיני באוגוסט תתקיים ההופעה השנייה של הרכב הרוק המתקדם של הקלידן דורון בוטניק, בהופעה ינוגנו קטעים פרי מוחו הקודח של בוטניק שרובם חלק מדיסק שעומד לצאת כמה שיותר מהר... הכניסה חופשית ההופעה תתקיים בקיבוץ מענית. פרטים כגון שעה וכו' ימסרו כשהתאריך יתקרב יותר. בואו בהמוניכם!!

moshel

New member
המאמר המלא

המאמר המלא על המופע של מוטי פנאן בקובץ המצורף moshel

Holdsworth

New member
עדכון לגבי השעה...

ההופעה תתקיים ביום שישי השמיני לאוגוסט בשעה תשע וחצי בחדר האוכל של קיבוץ מענית. בואו בהמוניכם!

עמית ע

New member
דני טיברין ב-"מיוזיק בוקס"

הכנר המוטרף בעל העוצמות הבלתי הגיוניות הזכור לנו לטובה מ"דובדבן" שב אלינו מארצות הקור! דני יופיע במועדון החיפאי החדש "מיוזיק בוקס" ביום חמישי ה-7/8 עם להקת ה"צלופחים" (עמוס גנאור בגיטרה, נתי פרימרמן בתופים ובאסיסט עלום שם) בערב של כינור וטירוף חושים. ההופעה תנטה לכיוון הבלוז עם אלמנטים פרוגיים, למרות שאלמנטים אלו לא יהיו כתובים אלא מאולתרים. מועדון ה"מיוזיק בוקס" ממוקם בבית הכט (לשעבר בית רוטשילד) קומה ג, שד` הנשיא 142 ,מרכז הכרמל, חיפה. המופע הינו בשעה 21.30

CheeCha

New member
להקת סוסיתא בהופעה !

אודי, החלילן המהולל של להקת סוסיתא, עוזב אותנו לטובת לימודים בברקלי שבארה"ב. ביום שני, 28.7, בשעה 22:30, תתקיים הופעת פרידה מאודי בהייניקן הבימה קלאב. בואו בהמוניכם !

למעלה