הודעה חשובה, למען הסדר הטוב

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
../images/Emo62.gif הודעה חשובה, למען הסדר הטוב

אהלן חבריי היקרים
כפי שנאמר על ידיי אחד מחברי הפורום אנחנו הולכים ומתגבשים...
וכול זאת תודות לכם
אתם פשוט נפלאים, נהדרים, מדהימים וכו' וכו' וכו'... מגיע לכם ציון לשבח
. וכדי לשמור על רוח טובה וחברתית זו אני רוצה לעשות סדר בכמה מן הדברים, כדלהלן:
מילון מונחים- מחמת שאנחנו פורום של " דו קיום" בצורה זו או אחרת, נוצר בשבילכם מילון המונחים שנמצא בתפריט הכחול, למעלה, משמאל
. בו יצרתי שני מילונים: עברי- עברי, רוסי- עברי. לתוך המילון העברי- עברי הכנסתי לרגע זה 34 ערכים והמילון הרוסי- עברי ריק לבינתיים כי אין בו את האלף- בית הרוסי... הפניתי בעיה זו להנהלה ואם לא יימצא פתרון הולם, נשתמש ב- ABC... אתם מוזמנים להיכנס למילונים, לעיין ולהציע ערכים משלכם. מטרת הרעיון היא לחזק את השפה אצל כול צד נגדי וכמובן לחבר את הצדדים. אני מצפה מכם ליוזמה ולערכים חדשים במילונים !!! יאללה לעבודה...
גלריית תמונות- עלתה הצעה ליצור גלריית תמונות של כול משתתפי הפורום... אני תומך נלהב בהצעה, כי אני מאמין שזה ייתרום לגיבוש הפורום וקהילתנו ! מה דעתכם ? השמיעו קולכם...
לוח אירועים- אני הולך לעשות שימוש מאסיבי ברכיב זה לצורכים שונים. הצעה אחת שעלתה היא ליצור לוח אירועים מימיי הולדת של כול חברי הפורום, מה דעתכם ? ובנוסף אני אוסיף לשם בימים הקרובים לוח אירועים של הסוגיות השונות עליהן נדון בפורום מלא ! הערה חשובה: לתשומת
כם
מדיי יום שישי אפרסם כתבה על סוגייה/ דילמה זו או אחרת ועל כך תיודעו בלוח האירועים. את הסוגייה אשר תתפרסם בלוח וכול מה שיש לכם לאמר בנושא, הינכם מתבקשים לשמור ליום שישי כדי לשמור על הסדר
. כפי שכבר אמרתי, סוגיית יום שישי הקרוב, 26/03- " לובה"
התאפקו עוד קצת...
בימים הקרובים, שכבר יחל פסח בעזרת השם, אסדיר נוהלים ברורים וכללים לפורום שלנו שהכול יהיה ברור ושכול מצטרף חדש לקהילתנו לא ירגיש ניתוק...
אמממ... נראה לי שזהו לבינתיים... אני לא סתם מבקש, אלא דורש מכם תגובות, הצעות וכו'...
כול מה שיש לכם לאמר הפנו אליי, דעתכם מאוד חשובה לי חבר'ה
על שיתוף הפעולה. שלכם, vk3.

BaHuR ToV

New member
../images/Emo13.gif

כל הכבוד לנו ולך..:) לדעתי גלריית פורום זה רעיון טוב..ול הכבוד לך על כל ההשקעה..מגיע לך ח"ח..

vk3

New member
../images/Emo51.gif

לך אין עדיין תמונה, נכון ? וימיי הולדת ?

BaHuR ToV

New member
לא אחי..תמונה אין לי

וימי הולדת זה אחלה רעיון בואו נעשה שרשור ימי הולדתואז תוכל להכניס אותו ללוח הארועים

YuLi825

New member
אהבתי!

מאוד אהבתי את כל ההצעות! במיוחד את זו עם הימי הולדת והאירועים. בקשר לתמונה בינתיים אין לי :( אז כשתהיה לי אני ברצון אשים אותה בגלריה. סך הכל הרעיונות מאוד יפים..מנהל פורום חרוץ :)

קיריל../images/Emo24.gif....

אחרי שביומיים הצלחתי להציף לך את הפורום אני חושבת שיש לי הזכות לומר שמתגבשת פה קהילה חביבה למדי.. ואכן יש הרבה סוגיות שאפשר להתדיין עליהן....(הקמת פורום כזה הוא רעיון נפלא) מתתינה בקוצר רוח ליום שישי.......(קשה ,קשה ...אבל אני ממתינה)

vk3

New member
המשיכי בהצפות באופן סדיר... ../images/Emo3.gif

אני תמיד שמח לראות את תגובותייך ולשמוע את דעתך

../images/Emo23.gif חחח במצבים מסויימים....

לעומת מצבים אחרים שבהם זה ממש תסביך....(יצא קצת משפט מסובך)

Zot ani 1

New member
ממש כל הכבוד לך

על היוזמה ועל הניהול הרציני של הפורום! הרעיונות מואד נחמדים- גלריות התמונות ממש רעיון טוב רק שאין לי תמונה במחשב..... וגם לוח ימי הולדת נשמע מגניב, וכבר כתבתי את התאריך שלי..... ויש לי שאלה למה את הסוגיה אתה רוצה לפרסם דווקא בשישי?

vk3

New member
כי הכי נוח לי... ../images/Emo3.gif

יום שישי, יום ללא דאגות, למחרת אין לימודים, ראש שקט... מצויין לכתיבת כתבה רצינית על סוגייה

Zot ani 1

New member
אהה..... הבנתי

טיעון טוב........
ובכלל בחופש פסח הבא עלינו (סוף סוף) לטובה יהיה יותר זמן ואפשר יהיה לדון פה על הרבה דברים....

m a n k o

New member
../images/Emo45.gif

אחלה מנהל ואחלה קהילונית הולכת ומתגבשת לה פה... אחלה רעיונות ובקשר לתמונה.. אממ אני אשקול אם להעלות אם אנשים יעלו לפה תמונות.. אני כבר מעל 3 שנים בתפוז ואף פעם לא העלתי לשום פורום תמונה שלי.. אז.. חחחח

למעלה