קסדה לי

n o g a1

New member
../images/Emo61.gifקסדה לי

כבר למעלה משבועיים מזכירה לעצמי שהילדים צריכים קסדות ליום הכיפורים . היום , ברגע האחרון (כל כך אופייני) , ידעתי אין ברירה חייבים , היום . חנות האופניים העירונית , חנות הקיימת כבר 30 שנים- חיכינו חצי שעה בחום הלוהט , בין ריחות הזעה של כל הנזכרים ברגע האחרון. אפילו לקטר לא הרשתי לעצמי , בתוך תוכי ידעתי "עונש למאחרים"! הילדים המתוקים המלאכים שלי, אוהבים לריב כשיש עומס של אנשים אוהבים את החיכוך , את המרפקים אחד בצלעות אחיו/אחותו. עמדנו בתור בצורה מכובדת (לא להגזים , בכל זאת עם ישראל ) חילקו מספרים , בחיי . כמה מגוחכת הסיטואציה לעמוד בתור לחנות אופניים , כאילו מה? סוף סוף נכנסנו לחנות , חייבת לציין שבעל החנות קצת ריחם עליי, הסתכלתי ישר לתוך עיניו וללא מילים אמרתי לו "שחרר אותי בבקשה". טוב , קניתי קסדות הגענו הביתה. יפות הקסדות. מאדדדד יפות הקסדות. הילדים ירכבו היום עם קסדות , זה ברור לי. חסר להם שלא , חסר להם... הגדולה הודיעה שהיא נראת כמו "הצפרדע המשוגעת -crazy frog " עם "הפאקינג קסדה". הודעתי לה שאמא של הצפרדע המשוגעת היא האמ- אמא של הצפרדע המשוגעת שהיא סופר צפרדע משוגעת. קררררר , קררררר שיט על הקסדות , שיט.

N D R

New member
יכולה לצרף תמונה? ../images/Emo13.gif

או כמו שידידתי משכבר הימים אומרת לי לאחר שהפעילה את ההקלטה בנייד: "לא שמעתי, מוכן לחזור על זה שוב?"

ידידתך משכבר הימים.........

כשהיא מקליטה, אתה גם יודע למי היא משמיעה? ואני כבר שומעת אותה ברקע............ קרעעעעעעעעע......קרעעעעעעעעעעעע.....קרעעעעעעעי.......את האימאימממשלו חתימה טובה כבר לא תצא לך מזה.

N D R

New member
../images/Emo6.gif

את בהחלט מכירה אותה... כל נים שבה

תראה.........

זה לא כל כך משנה אם אני מכירה אותה או לא........... אני מאמינה בכל ליבי, שאם אתה מכיר כל נים שבה.......... אתה תזחל פה עם התנצלות ופיצוי הולם !

ברחנו

וגם נסנו על נפשינו מחנות האופניים המוכר הלחוצ יזכור אותי טוב טוב אחרי "החג"(
) מה סך הכל ביקשתי? באסקט לפרונט של האופניים שלי!!!? עוד לא אמרתי לו שגם פרחים שיקשטו אותו אני רוצה בין הנצרים איפפפפ. אפשר לחשוב....

למעלה