Golden apple

New member
../images/Emo60.gif

דמות נערצת בברלי:
דמות שנואה:
אומרים לי שאני דומה ל..:
(אם יש כמובן
) קטע אהוב מבברלי:
עונה אהובה:
התאכזבתי ש..:
שמחתי ש..:

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifאני אתחיל../images/Emo70.gif

דמות נערצת: קלי טיילור דמות שנואה:קלייר אומרים לי שאני דומה ל..:אף אחד
קטע אהוב: ברנדה פוגשת את דילן<הוא שוכב כזה מתחת ל
> עונה אהובה:אין
אבל אם כבר העונה שבה סוף סוף איבדה דונה את בתוליה.. התאכזבתי ש..:קלי נאסה
<חלאס כמה אפשר לפגוע בדמות אחת בסידרה
> שמחתיש..
קלי וברנדון לא התחתנו..

Maybe Its Me

New member
../images/Emo60.gifאני אמשיך../images/Emo70.gif

דמות נערצת: דילן דמות שנואה: לא זכור לי ממש
אומרים לי שאני דומה ל: אף חד חח קטע אהוב:כשסטיב מציע נישואים לאישתו(שכחתי את שמה..) עונה אהובה: ה1 והאחרונה
התאכזבתי ש: ג'ינה עזבה.. שמחתי כש: אחרי איזה 10 שנה דיויד-דונה,דילן-קלי התחתנו סוףסוף
וזהו
אה! חחח עובדה חשובה:
בבית ספרי הצלצול הוא של בברלי הילס! חחחח
זה כזה כיף לשמוע אחרי כל שיעור את השיר של בברלי ...
משום מה,אני זוכרת בבירור את הפרק הראשון ראשון של זה..
זה היה כשברנדון וברנדה וולש עברו דירה,והיום ה1 שלהם... חחחח שיו דיוייד היה כזה נמוך וקטן
ואתם זוכרים את הפרק הראשון
אךךךךךךךךך.....נוסטלגיה...
אוקי,עכשיו באמת זהו
..חחחח

shanyz

New member
מממממ קלי ודילן התחתנו!?!!?

מתי?
מממ לאישתו של סטיב קוראים ג'נט..
הפרק הראשון? ואוי אני לא בטוחה שאני זוכרת
אצלי הצלצול בפלאפון הוא של בוורלי

Maybe Its Me

New member
אמממ..אה...../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

בטח זכרוני שוב בוגד בי חחחחחח
אבל נראה לי שכן,לא?? רגע,חחח תזכירי לי מה נסגר איתם בפרק האחרון??? כי משום מה אני הסקתי לי שהם התחתנו
חחחחח טיפשה
איזה מאגניףףףףף צלצול פלאפון של בברלי חחחח
קולה כבוד

Maybe Its Me

New member
אההה איזה יופי ../images/Emo9.gif

אבל אז כנראה הסקתי לעצמי מסקנה: "שהסוף כבר ברור-ושאם הם התנשקו אז הם כנראה גם יתחתנו..." אחרי כל הסבל ששניהם חווו
והיו עוד זמנים שהם הכחישו והסתירו את רגשותיהם לשווא
בקיצור, תודה על העזרה! ^_^

shanyz

New member
תשובותי!

ממממ מתישהו אני אעלה לכאן סקר קצת יותר גדול
טוב: דמות נערצת:קלי, ברנדון ודילן (קשה לי להחליט!!) דמות שנואה: נוח!!!!!!!1 בעעעעעעעעעעעעע אמורים לי שאני דומה ל: מממממ אף אחד
קטע אהוב: וואי יש מלא.. אני אגיד חלק.. קודם כל אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הקטע שבו קלי ודילן מתנשקים בפרק האחרון!!!!
אהבתי גם את הקטע שטוני מתה..זה היה כל כך עצוב אבל נורא יפה..
איך בכיתי!! וואי יש עוד מלא... עונה אהובה: מממ אני ממש לא יודעת...את הפרקים עם קלייר אני קצת פחות אהבתי...אז..נגיד עונה שהכי פחות אהבתי במקום עונה שהכי אהבתי
התאכזבתי ש: ברנדון עזב...
ושואלרי עזבה... וזה שברנדון לא היה בחתונה של דיוויד ודונה!! שמחתי ש: קלי עם דילן
ועוד הרבה הרבה..

ילדה1234

New member
תשובותי....

דמות נערצת-ואלריייייייייייייי דמות שנואה-דונה,לא יכולה לסבול אותהה אומרי לי שאני דומה ל-אף אחד קטע אהוב-בעונה האחרונה לפני היום הולדת של דייויד שהוא היה עם ג'ינה מחוץ לאפטר דארק הוא נתן לה נשיקה ואמר לה שחבל שהם לא ביחד איזה קטע מדהיםםםםם זה היה עונה אהובה-עונה מס' 3 התאכזבתי ש...-ברנדה עזבה שמחתי ש....-אנדריאה עזבה-סתם משעממת

שירלי87

New member
אוקיי עכשיו תורי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

דמות נערצת-ג'ינה
דמות שנואה-מממ אין ממש כאלה,אני אוהבת את כולם
אומרים לי שאני דומה ל...-דונה-באופי זאת אומרת
קטע אהוב-כשברנדה וקלי חשבו שהן יוצאות עם בנים חתיכים ובסוף הגיעו במקום שני בנים בני 13 זה היה מצחיקקקקקקק
עונה אהובה-כולןןןןןןןןןן,קשה לי להחליט
התאכזבתי ש.....ג'ינה עזבה
שמחתי ש....שדילן חזר

Maybe Its Me

New member
אגב,../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

תביאי לכאן כמה שיותר אנשים
ו.. תהני

Asprilla

New member
שלי

דמות נערצת - קלי ודילן דמות שנואה - נוח, לא אהבתי אותו מההתחלה אומרים לי שאני דומה ל.. - ? קטע אהוב - יש הרבה. כמו שההורים של ג'נט פגשו את אבא של סטיב והחברה של אמא שלו, דונה מאבדת את בתוליה,'האשה עם החזה' מפתה את סטיב ומשאירה אותו בלי בגדים ועוד .. עונה אהובה - העונה שבה דילן וקלי 'השתעשעו' שברנדה הייתה באירופה, וכמובן האחרונה. התאכזבתי ש - ברנדון וואלרי עזבו. שמחתי ש - דילן וקלי התאחדו בסוף הסדרה :)

גם אני רוצה לענות!!!

דמות נערצת בברלי: דילן מקיי! דמות שנואה: אנדריאה זוקרמן (בלונדיניות שולטות!!!) ומאט ההוא מהעונה האחרונה אומרים לי שאני דומה ל..: קלי טיילור (בלונדינית או לא?) (אם יש כמובן) קטע אהוב מבברלי: ההתחלה של קלי ודילן כשברנדה בפריז עונה אהובה: העונות הראשונות התאכזבתי ש..: דילן עזב / שקלי אמרה כן להצעת נישואין של מאט שמחתי ש..: דילן חזר / קלי החליטה שדילן הוא הגבר הנכון בשבילה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif מי זה../images/Emo35.gif תעני../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif

אלימות במשפחה

למעלה