/

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif../images/Emo9.gif

הייתי חייבת תסלחו לי בבקשה.. הרבה זמן לא היה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ראיתי אנשים מכאן והיה כיף
אתם כאלה יפים
אני ואמא ממש ממש ממש התקרבנו כי אנחנו מבלות המון זמן ביחד ופתאם היא מבינה אותי סיימתי לעבוד והרווחתי כסף:) אני עמוסה במלא דברים וזה כיף
הפיזוטרפיסט חזר מהחופשה סוףסוף:] היה הכי כיף שבעולם בהופעה של עידו תדמור ואוהד חיטמן.
עייפה מאוד מאוד מאוד לא ישנתי טוב בכלל בשבועיים האחרונים.. אחים קצת מעצבנים אבל זה דבר רגיל כבר |אייקון|
מה שבא לי עכשיו: בא לי עכשיו לישון!

menori

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif|אייקון|

כאבי ראש בטירוף
חום
הכנתי קוסקוס בפעם הראשונה ויצא לי טעים
->למרות ששכחתי מרק עוף
קניתי בגדים חדשים ואולי גם מחר
|אייקון| |קוסקוס|
אין אייקון של קוסקוס..

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gif

יש פרק טוב של חברים בביפ
השיעורי נהיגה הולכים ממש טוב וכייף לי, אני כל הזמן מחכה לשיעור הבא
בקרוב הוא נוסע לחו"ל וזה יהיה נחמד. קיבלתי משכורת
כנראה בקרוב בצפר. החנוכה לא היה כמו שציפתי \:

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אוקיי נתחיל ב
אמ.. היה היום יום מעייף וזה וגם אחותי התאומה עיצבנה אותי!! ויש לי 2 כרטיסים לנרניה ולאחותי התאומה גם יש 2 והיא כבר הזמינה חברה והיא רוצה שאני הזמין עוד חברה שלה למרות שזה כרטיס שלי למרות שגם אין לי כל כך את מי להזמין אבל זה עדיין מעצבן כי היא שמה אותי במצב לא נעים!!! בא לי גלידה והייתי ככה קרובה אבל בסוף לא כי הייתי אמורה ללכת לבן&ג'רי אבל זה השתבש וזה מבאס!! בא לי גלידהה! מחר יש לי רופא שיניים כירוג וזה ואני מתה מפחד!! נראה לי שאני הולכת להתעלף שם! אמא.. יום חמישי חוזרים ללמוד שזה בעיקר מבאס..=S יש לי עבודה בבילוגיה ובמתמתיקה שעדיין לא סיימתי כי הייתה לי עבודה ענקיתת באנגלית וכל שאר הזמן התעצלתי לעשות..
מחר אני הולכת להצגה וזה.. ואמ..היה כיף ביום ראשון ואממ...לא יודעת אמ..טוב עם יעלה לי רעיון אני ארשום אייקון:
מה בא לי עכשיו?: בא לי לאכול גלידה מול סדרה שאני אוהבת עם שמיכה והרבה סירופ שוקולד או עם אין גלידה אז אני אסתפק בעוגת שוקולד חם.!!יאמי .......

lali1989

New member

ישלי מלא משמרות בעבודה וזה כיף..
ראיתי אתמול אנשים שהתגעגעתי אליהם... אני כבר לא אוהבת אותו..
מת לי הפלאפון..
יהי זכרו ברוך..[היחיד שלא ניסיתי לרצוח מת לבד..] רבתי עם אמא אבל זה הסתדר.. הוא מעצבן אותי ממש..

lali1989

New member
../images/Emo45.gif

יש לי פלאפון חדש..החל מהיום בצהריים..והוא נשאר עם אותו מספר..
ראיתי את ליאורייייייייייייייייייייייייייייי
אני עדיין אוהבת אותו [החחלטיות שלי זה משהו..
] ולרגעים מסויימים זה אפילו עושה לי טוב עוד חודש וחצי נשאר לי למלווה..[ליאורי וניר עכשיו תורכן להתלהב וכאלה..
]

niro levi

New member
../images/Emo216.gifיווווו חודש וחצייי איזה כיףףף

רק עכשיו אני קוראת את ההודעה.. ויששש סוף סוף..חח זה יעבור מהר וכל הכבוד בכלל שזכרת אותי..

Lior Maman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ומה שבינהם .. ../images/Emo9.gif

לא כולם באו למפגש וזה ביאס
ניר הלכה לטיול בלי שהספקתי לדבר איתה
. המון ימי הולדת החודש
מה שאומר - ים של כסף . [מתנות וכאלה .. ]
היה אחלה מפגש ביום ראשון, ראיתי אנשים שרציתי לראות . גאד. אתם . כלכך . יפים .
קניתי אייס בלנד
*_________________* לא אכלתי יותר מסופגנייה אחת כל החופש ! וזה מעולה
.

lali1989

New member
ליאוריקקקקקקקקקקקקקקקקקק 3>

אני שמחה שנהנית בת"א.. ימי הולדת זה טוב..תחשבי על זה ככה-את תקבלי אח"כ מתנות שוות ביומולדת שלך..
אני אוהבת אותך קטנה...היה כיף לראות אותך היום..

מחר הביתה! יש את חג הקורבן שבוע הבא, אז אני אהיה בב"ש רק מראשון בערב עד שלישי
, ואחגוג בבית ויתרו לנו על בוחן שאמור היה להיות באחד מימי החג. שבוע הבא אני אצטרך להיות שוב בת"א, כי לא יהיו רכבות לב"ש.. אז שוב אסע באוטובוס מת"א. אז אם בא לכם עוד מפגש אין לי בעיה
אני כבר שבוע שני לא בבית, ואני לא רגיל לזה. השביתה של המרצים עדיין נמשכת, והיא עלולה לסכן את הסמסטר ואת כל מה שלמדנו עד עכשיו. בא לי: לעוף הביתה!

אמממממממממממממממממממממממממממ

וואווו... מאיפה להתחיל?? אז ככה.. העתיד נשמע מצוין, העתיד נשמע orange
פגשתי את נדב
- עוד שבועיים יומולדת לנריה
[שני חברים טובים בדםםםם] קניתי נעליים של אדידס מה זה טובותתתתתתתתתתתתתתת.... כיף בעבודה ובחיים בכלל.. הכל פשוט זורם ויפה.. החיים סבבה.
אני סתם מצונן כמו כולכם בטח

למעלה