Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo53.gif

אז ככה, יש לי מורה להיסטוריה פשוט מטורף, הוא דחף לארבעה חודשיים כמעט חצי חומר... עכשיו יום ראשון יש לי מבחן להתכונן עליו, והוא נתן לנו את חנוכה (נתן עלק
)... עכשיו המבחן הזה לפי דעתי דורש חודש לפני, אבל לא משנה... כול חנוכה התחמקתי בתירוצים לעצמי. עכשיו נשאר שישי שבת ואני כאן... אין לי פשוט ראש ללמוד. שישי שבת לא כ"כ מספיק, אבל זה יותר טוף מכלום, אבל שוב אין לי ראש ללמוד כלום לא נקלט. מה אני אעשה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifועוד משהו..

אם אני לא אצליח במבחן אני אנשור מהלימודים, אטייל ברחובות, הצטרף לכנופייה, אשב עם כוס קפה בלשכה, אביא 8 ילדים, אקבל דמי אבטלה.. תחשבו לעצמכם מה אתם מונעים פה... -מפחיתים את הפשע במדינה -מפחיתים את האבטלה -וסטלן אחד פחות יחיה על חשבונכם

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחחח..

אם אין לך ראש ללמוד שום דבר לא יכול לשנות את זה ואין מה לעשות ואתה חייב ללמוד אז באסה לך. אתה יכול לנסות לפתוח חלון איפה שאתה רוצה ללמוד, להרגיש את הרוח נושבת ולהנות מהבריזה, לפתוח מוזיקה ולהנות ממנה, אבל עדיין ללמוד למבחן
אין מה לעשות, אתה חיייבבב ללמוד. גם אני דחיתי את כל השיעורים לחופש לאחר כך, ועכשיו יש לי מלא דברים לעשות. גם אני אלמד, אתה לא לבד. רואה
אתה גם יכול להזמין חבר שילמד יחד איתך. הכל כדי שיהיה לך קצת יותר חשק ללמוד. ובטח שאין לך ראש ללמוד, למי יש
מקווה שעזרתי לך לפחות קצת. נעה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

לפתוח חלון לא קצת-
ואת מוזמנת ללמוד איתי...
לא סתם, אני וחברים ביחד לומדים למבחן, זה לא כ"כ מסתדר
זה כישלון על בטוח לשני הצדדים..... אבל אני אלמד...
היייייי, הזכרת מוזיקה
אני חושב שאני אלך באמת לשמוע קצת Hey Britney, I say you wanna lose control וכאלה...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחח אין בעד מה../images/Emo70.gif

יאללה, אתה בא ללמוד יחד
לפתוח חלון אולי קצת קר, אבל לא אם תיקח שמיכי חמה ונעימה, או סוויטשרט, או מעיל אם אתה גר בהרים/גבעות/וואטאבר
מוזיקה.. למה בריטני
יש.. יש עוד מוזיקות. למה בריטני למה

הממ.. ../images/Emo16.gif

זאת בעיה קשה שלרובנו יש אותה. פתרון עדיין לא מצאתי, 2 דברים שאני יכול לחשוב עליהם: 1. אין לי מושג אם זה באמת עזר, כי אף פעם לא קיבלתי את המבחן הזה חזרה
(נראה לי שזה היה בביולוגיה, אבל אני ממש לא בטוח)- לפתוח וורד (או אם אתה מעדיף לכתוב ידנית, אז לפתוח מחברת) ולהתחיל לסכם בקצרה את כל החומר. פשוט לכתוב אותו, אחר כך לקרוא את מה שכתבת. אתה כמובן יכול להוסיף הערות שוליים נחמדות כדי להנעים (?) את הקריאה. 2. פשוט להחליט ש"עד שאני לא מסיים את הפרק הזה אני לא נוגע במחשב", או "כשאני אסיים את הפרק השני אני אוכל קוביית שוקולד" או משהו כזה
.
ניר

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif מצאתי פיתרון../images/Emo70.gif

הקצבתי לי זמן עד 4 להיות פה בצאט ולהכיר את החבר'ה...
אז יאללה, כנסו

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif לכל מי שמעוניין לשמוע

הספקתי ללמוד היום נושא אחד, נשארו לי 4 נושאים עוד ללמוד, מחר אני אשקים עם שחר(תתעלמו
) ואחרוש עליהם.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif כן, כן ../images/Emo51.gif כזה אני../images/Emo70.gif

סתאםםםםםםםםםםםםםםם אבל היי, אני חייב לך...
ההופעה של כריסטינה בארץ הקודש על חשבוני... $$$ מה את אומרת

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאמ... יאללה.. רק עוד משהו אחד.

תוכל לסדר שהיא תיקח אותי איתה בחזרה לאמריקה, ולכל מקום שהיא הולכת
אז,ותאמץ אותי כאחות קטנה (כן.. חמישית)

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif בטח,חכי אני אדבר איתה..

שיחת טלפון עם כריסטינה
מחייג... מצלצל.. יקיר: היי, את כרסטינה בבקשה בקו השני: רק שניה מי מבקש
יקיר: יקיר מישראל קו השני: לא נכון, יאו אני מתרגשת, אני.. אני.. רק שניה *מי זה לעזאזל?!* כרסטינה: הלו... יקיר: כרסיטנההההההה כריסטינה: כן, מי זה
יקיר:את לא מזהה
כריסטינה:לא
יקיר: טוף, אז זה אני יקיר *למה לה לזהות בכלל
*
יקיר: הלו
יקיר:הלו, כריסטינה
יקיר: כריסטינה
הקו השני : פפ פפ פפ פפ פפ פפ פפ פפ פפ פפפ פפפ פפפ פפ -כמובן שכול השיחה תורמה מגרוזינית(שפת האם של כריסטינה) לעברית-

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifצצצ.. הרסת את האשליה

חשבתי שאתה חמוד, חשבתי שאתה נחמד.. חשבתי שאתה לא דומה לבנאדם שאתה מעריץ (בריטני
) אבל לא... היית חייב לדחוף גרוזינית

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני נחמד..

דיברתי עם בריטני מחייג... מצלצל... קו השני: הלו.. יקיר: מי מדבר
קו השני: מדונה יקיר: אה היי *WTF מדונה
* מדונה :את מי אתה מחפש
יקיר: את בריטני * מין הסתם התקשרתי לבריטני*
מדונה: אנחנו קצת עסוקות...( [ברקע בריטני] בריטני: "מאמי את באה"
) יקיר:אה סליחה *אמא יאקקק*
מדונה: ביי יקיר: רק שניה.. רק שניה.. קו השני:פפפ פפפ פפ פפ פפפ *מנסה להתקשר שוב* קו השני: שלום הגעתם למשיבון של בריט ו דון אנחנו לא בבית *מצחקקות* אז יאללה ביי תשאירו הודעה מואהההההההההההההההההההההההההההה
זה מכפר על הגרוזינית

green beetle

New member
אל תלמד עם חברים!!!!

לי זה אף פעם לא מצליח... בכל מקרה תקרא כמה פעמים את חברת היסטוריה (המענינת למדי...) ואז כמו שניר אמר תסכם ותקשט וז תקרא ת'סיכומים שלא ירדימו אותך בכלל וזהו בהצלחה כן ככה אני לומדת, זה מראה למה הציונים ד\שלי הם כמו שהם...

אני מצאתי את השיטה !!!

להציב זמנים לכל דבר !!! למשל: 9-10 ארוחת בוקר 10-12 לימודים 10-10:30 טלויזיה / מחשב 10:30-13 לימודים 13-14 אוכל 14-16 לימודים 16-17 גיטרה 17-18 לימודים ...

למעלה