Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo32.gif

שמעתם את שיר הבכורה של מאיה בוסקילה שהלחין לה עידן רייכל
"יש בליבי כינור" שיר מדהים
:)
והיא שרה כמו נינט ,הקול שלה מזכיר לי את נינט ב"מקיץ אל חלום". זה היה יכול להיות שיר ענק בתור שיר הבכורה של נינט...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif ../images/Emo91.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מבינה איך לא ידעתי על האתר הזה קודם
חברה'-זה אתר שווה
יש בו פוווווווווווול שירים
מכל העונה
שווההההההההההההההההההההה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif זמרת חדשה

היא אחייניתו של שמעון בוסקילה זה ששר "מחפש חבר קרוב". היא מאוד כישרונית, עכשיו היא יצאה עם שיר בכורה מהמם. "יש בליבי כינור" שהלחין לה עידן רייכל. השיר עצמו נמצא במצעד של "רדיו לב המדינה"

buyaka

New member
../images/Emo132.gifכן אבל לא רק,יש בליבי ../images/Emo45.gif

כינור נמצא גם במצעד הישראלי של גלגלצ.
אני צופה לו עתיד מזהיר

buyaka

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo6.gifחחחח מה -זה -לא!!!

שרה כמו נינט? עשה לי טובה..
מאיה הזאת זמרת נשמה אמיתית, שרואים שההשפעות שלה זה מוסיקה שחורה\נשמה בין היתר, אם כבר היא מזכירה את השירה של שירי, לא של נינט! נינט שרה יותר מונוטוני כזה,בגוון אחיד, ופחות משחקת עם הגבהים והקישוטים למינהם, אין לה כזאת טכניקת שירה, ולשיר בסגנון שחור
זה יותר קשה מהמון סגנונות קיימים בשוק, צריך יכולת אילתור טובה שמיעה מוסיקלית מפותחת וכמובן מנעד טוב כדי שיהיה אפשר "לשחק" בסולמות כאוות נפשך חחח זה לא הסגנון של נינט לפי מה שראינו. זה פשוט עניין של יכולת או אתה מסוגל
לזה או שלא
.אין באמצע, ואם יש אז זה לא נשמע טוב! חחח
אגב למי שלא יודע,מאיה בוסקילה לא פרצה ביום אחד כמו נינט, היא שרה 4 שנים במועדון ואף אחד לא שמע עליה עד הפריצה עם הסינגל המעולה הזה והיא נראית לא רע בכלל!
והיה שווה לחכות... ולא ידעתי שעידן רייכל הלחין לה אותו... הבן אדם תותח.

אני רואה שהתחלנו...../images/Emo95.gif

להתבלבל בניקים.טוב נו גם זה קורה. עם הזמן תתרגלי
שיהיה

למעלה