תמונות

טוששש

New member
../images/Emo221.gif יאיייי הם כאלה יפים!

אדם..........
רגע יש אושרי בכלל?! ותודה דושית

../images/Emo137.gifיאאאאאאאא אימאאאאא

איזה מושלםםםםםם האדםםםםםם [תרתי משמע חעחע] הזההה אימא דיייייייייי איזה תמונותתתתתתת דושיתתתתת?! איזה צלמת!!!! דושי?! איזה פוטוגניייי חיחי :] תודההההההה :][:

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאיפה ערן????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????

אמאאאאא ../images/Emo7.gif

די לשלמות הזאת דייייייייייי , !@ אדם כזה יפה |: עעעם אוותתתםםםם בגדיםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחח מקשששוווור ללא מששנה D = חיים ששששלי דמווושווןןןן

../images/Emo110.gifדושית......

יההה איזה תמונות יפות חבלזזזזזז..... כפרעל דמוש הזההההההה חיימשלי אעאעאע איזה חתיךךך כפרות עליו

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יואוו נוליייייייייייייייייי איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואואאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני פשוט חולה עליוווווווווווווו יואווווווווווווווווווווווו עכשיו יותר בא לי לפגוש אותוווו אין אין יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו חתיךךך שלייי ואיי אני משתגעתת פהההההההההה דושית?...תודה על התמונותתתתתתתתת
ואם יש עוד של נולי תשימי פההההההההה יואוו שרוןןןן איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה