שלום לכולם!

ארגליה

New member
../images/Emo60.gifשלום לכולם!

אני אורטל, או ארגליה, מה שבא לכם... אצלי זה לפי המצברוח...אני משכבת פלך,ומקן יבנה. בשישבת האחרונים התקיימה הועידה הארצית ה-13 של תנועתנו. היה ממש מעולה,הוחלט כי התנועה שלנו לא סרבנית, לא מוותרת על הציונות, ואפילו התקבלה החלטה לתמוך בחוק השבות, שהרי בועידה ה-10 הוחלט ההפך. אני ממש מרוצה מההחלטות, ומקווה שכך גם אתם. עוד שבועיים סמינר פולין שני לשכבת פלך! מקווה לראות את כולם שוב!(החוג של לילה שולט!!!!) אם יש פה עוד חבר'ה משכבת פלך אני אשמח אם תשמיעו את קולכם פה.. עד כאן בינתיים.. חזק ואמץ!

היי אורטלי =]

זאת רינה... אף פעם באמת לא שלחתי הודעת שלום וזה.. ואני גם לא כלכך פעילה בפורום.. אבל אני פה מידי פעם =] אני העשה הצגה מישום שאפעם לא עשיתי: אני רינה, מקן שיכון המזרח שנמצא בראשון לציון. ואני משכבת פלך!=] לגבי הועידה היו כמה דברים שלא כלכך קסמו לי ושלא כלכך שמחתי להצביע עליהם... ויש אפילו כמה דברים שאני נמנעתי מלהצביע כי לא חשבתי שאני יודעת מה בדיוק דעתי בנושא. אבל אכן היו כמה החלטות טובות.. ואורטל.. אני מבקשת חוג 4 שולט- החוג של ליאור לוויתן (יש לנו גם שיר... אבל עזבו.. אין לי כוח לכתוב אותו פה... הוא על ליאור...חחחP=)

yoav166

New member
אני גם מפלך...

אני יואב קן ערד היה באמת אחלה ובאמת רוב מה שהצבעתי בעדו במליאה נבחר ואני די מרוצה.... ד"א גם הופענו בשמוצרוק אה והייתי בחוג 5 של רעות וקובי (שהוא גם פה אם אני לא טועה)

Kobi Guerrero

New member
יואב~!

שמח שנהנית. אמרתי לך את זה כבר, ואומר את זה שוב - נתתם הופעה טובה. אבל, הנה חומר למחשבה: השיר שניגנתם היה טוב, ואני תמיד בעד חומר מקורי, אבל השיר עצמו לא כל כך מתאים לאווירה של השמו"צרוק. הוא היה קצת איטי ומלנכולי מדי. לפעם הבאה, אולי כדאי ללכת לכיוון יותר "שמח וכיפי" כזה. חזק ואמץ.

yoav166

New member
קיבלתי

והחלטנו ששנה הבאה נעשה משהו הרבה יותר מקפיץ...

Kobi Guerrero

New member
למה שנה הבאה?

אנחנו מנסים להרים שמו"צרוק קיץ. אם הוא יקרה - אתם כבר תשמעו.

טליה כץ

New member
פלך = אימפריה !!!

שלום אני טליה מאופק!!! אני ממש נהנתי בועידה והרגשתי שמאוד השכלתי ולמדתי דברים חדשים... היה לי מאוד מוזר שהיו כל כך הרבה אנשים " באופק",אני חושבת שהיתה אוירה מאוד טובה ..! וכן עוד שבועיים זה מגיע הסמינר השני של פולין...!!!(יהיה מעולה) וכמו שרינת כבר אמרה .... חוג 4 (של ליאור) שולט .. וזה לא נתון לויכוח...=) נתראה עוד שבועיים!!=)

טליה כץ

New member
טעות קטנה ...

כתבתי רינת והתכוונתי ל----> רינה .. רינה איתך הסליחה...=)

TheBlackFairy

New member
יהיה מעולה ללא ספק../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

והולך להיות דיסקו
, ומפה אני שתקתי
.

ritsyo

New member
חח....

אני חייב לציין שלא הייתי בועידה אבל הייתי מאוד שמח לשמוע את ההחלטות שהיתקבלו... הצטערתי קצת שלא יצא לי לראות את אופק אבל נורא..אני בטוח שלא הפסדתי הרבה....;)... בקשר לפולין...אני בטוח שיהיה אדיר...רק חבל שאני אהיה רק ביומיים השניים... וטליה, תיזהרי שלא יקפ]צו עלייך מחסניות ממתחת למזרון....ושיהיה לך שבוע טוב..

שלום אורטל

גם אני מפלך קוראים לי גוני ואני מכפר סבא השבוע סמינר פולין 2!!!!!!!!!!!!! חוג 7 (רוני) שולט!!

למעלה