אם אין אני לי אז צילי וגילי
שם מלא: ירין, אני מספיק מלא כדי לתפוס את כל השם
תאריך לידה: י"א באדר תש... 15.03.92
מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? שתי אחיות שולטות! צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני (ומי שרואה אותי - זה לא לבן, הייתי פעם בלונדיני!!!
המבינים יבינו) משקל: האמת? לא בדקתי בשנים האחרונות
גובה: מטר שבעים ומשהו אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן? על אורגן ואני יודע רק את יונתן הקטן! הסימפוניה הראשונה שלי בדרך
יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? גיטרה זה מגניב תחביב: להיות עצמי
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא, וגם לא עגילים התנסת בעבר בסמים? איזה? ממש לא אתה מסטול ברגע זה? לא, אבל היי! אני רואה מצלצלים. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כשאלוהים יחליט להפרד ממני, הוא כבר יעשה את זה. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מעולם לא ולעולם לא מה מתנגן עכשיו? השקט שבחדר שלי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? עם עצמי. ברצינות.
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פוטושופ, באמת אני צריך לסגור אותו. מה הספקת כבר לעשות היום? לכתוב ולתרגם המון מה עוד תספיק לעשות היום? לראות מצלצלים וללכת לישון ישנת טוב אתמול? היה סבבה
תישן טוב הלילה? אני מניח... למה? כי החיים הם לא צפויים שכאלו
האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא, אני אשכח אותו כבר מחר מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? אתמול אכלת? היום בערב, טוסט וסלט (אני מניח שיצאתי אידיוט שפירטתי) התנשקת? עוד לא קרה... התאהבת? אממ נשבר לך הלב? אממ צחקת? כל חצי שעה בכית? נדמה לי שלפני כמה ימים עישנת? בחיים לא שתית משקה אלכוהולי? לא נוגע באלכוהול השתכרת? ^ שכבת עם מישהו/י? לא היה היית במועדון? לא אוהב מועדונים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לאחותי הקטנה
מי הבן האדם האחרון ש: ראית? אבא שלי דיברת איתו? גם חשבת עליו? אחותי (בגלל השאלה שהייתה למעלה) התקשרת אליו? לבית, כשהייתי בתל אביב (שזה היה לפני איזה שבוע, אני לא נוגע הרבה בטלפונים) התקשר אלייך? אמא, להדפיס לה כמה מסמכים לעבודה פגע בך? בתקופת בית הספר, אבל בתקופה האחרונה טוב לי
שימח אותך? משמחים אותי הרבה אנשים שיפר לך את המצב רוח? ^ מה היה השיר הראשון ששמעת? שיר ערש כשהייתי תינוק, מאיפה לי?
באיזו כיתה את/ה? י"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? אני נסבל את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? קורה את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לפעמים את/ה אוהב/ת את עצמך? כן יש לך פלאפון? הודעה חשובה למי שעדיין לא שמע - לא היה לי מעולם טלפון נייד! עכשיו זה הזמן לצחוק ולשאול "איך הוא מסתדר בלי?". אז כן, מסתדרים
אם כן, מה המספר? סתם XD 018-44-888888, תבקשו את כנרת למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני והטלפון לא ממש בקשר
איזה צלצול יש לך? גלינג גלינג גלינג, הטלפון של הבית
הקול הכי יפה ששמעת? אממ לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי ושומר מסך? אין שומר מסך אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? לא, זה מבזה איפה את/ה רוצה פירסינג? רחוק ממני מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? זכיתי במיליון שקלים בלוטו הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? התעוררתי מהחלום שזכיתי בלוטו במי התאהבת השנה? אמממ ממי נפרדת השנה? לא שזכור לי מי פגע בך השנה? אנשים טיפשים בבית ספר במי פגעת השנה? היו כמה, וידעתי להצטער כשהיה צריך לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה? keane מתי צחקת הכי הרבה השנה? אני לא זוכר מתי בכית הכי הרבה השנה? היה רצף של מבחנים גרועים במתמטיקה, לא בכיתי אבל הרגשתי ממש לא טוב עם זה
מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי? זה קורה לפעמים, אבל אני יוצא מזה
מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל יום מחדש איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? יש לי MP4
איך חגגו לך יומולדת השנה? ארוחה עם המשפחה וזהו על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה? שעשיתי דבר לא ממש נכון לעשות כלפי קבוצה מסויימת של אנשים, אבל התנצלתי איזה סרט הכי אהבת השנה? רטטוי, אחד מהסרטים היותר אהובים עליי כמה אנשים חדשים הכרת השנה? לא מעט עם כמה מהם באמת נשארת בקשר? חלק
איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה? לא זכור לי מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה בסדר. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? להצליח במתמטיקה. אתם יכולים לצחוק, בכיף, אבל בסופו של דבר הלימודים מאוד חשובים לי. אויש איזה חננה! איך תסכם את השנה במילה אחת? שנה האם חל בך שינוי השנה? כן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לא יודע, דברים קורים, נותן לחיים להפתיע
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מוות של אנשים שחשובים לי איזה אדם `גילת מחדש` השנה? את עצמי
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אממ לא עולה לי כרגע בראש אבל יש כמה כאלו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? חו"ל מקום בו הכי נהנת? ^ אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודע אירוע שאיכזב אותך? ^ האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אולי אם כן, כמה זמן? ... למה אתם קוראים את זה?
שם מלא: ירין, אני מספיק מלא כדי לתפוס את כל השם