קרלו איזה מ ל ך
New member
../images/Emo60.gifשאלון../images/Emo60.gif
תענו עליו D:
כללי:
שם מלא: תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים: צבע שיער: משקל: גובה: אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן? יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? תחביב: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מסטול ברגע זה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? למה? האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?
מתי בפעם האחרונה
יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
מי הבן האדם האחרון ש:
ראית? דיברת איתו? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? שיפר לך את המצב רוח? מה היה השיר הראשון ששמעת? באיזו כיתה את/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? יש לך פלאפון? אם כן, מה המספר? סתם XD למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? איפה את/ה רוצה פירסינג? מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? במי התאהבת השנה? ממי נפרדת השנה? מי פגע בך השנה? במי פגעת השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה? מתי צחקת הכי הרבה השנה? מתי בכית הכי הרבה השנה? מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? איך חגגו לך יומולדת השנה? על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה? איזה סרט הכי אהבת השנה? כמה אנשים חדשים הכרת השנה? עם כמה מהם באמת נשארת בקשר? איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה? מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן?
תענו עליו D: