שאלון

../images/Emo60.gifשאלון../images/Emo60.gif

תענו עליו D:
כללי:
שם מלא: תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים: צבע שיער: משקל: גובה: אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן? יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? תחביב: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מסטול ברגע זה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? למה? האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?
מתי בפעם האחרונה
יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
מי הבן האדם האחרון ש:
ראית? דיברת איתו? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? שיפר לך את המצב רוח? מה היה השיר הראשון ששמעת? באיזו כיתה את/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? יש לך פלאפון? אם כן, מה המספר? סתם XD למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? איפה את/ה רוצה פירסינג? מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? במי התאהבת השנה? ממי נפרדת השנה? מי פגע בך השנה? במי פגעת השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה? מתי צחקת הכי הרבה השנה? מתי בכית הכי הרבה השנה? מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? איך חגגו לך יומולדת השנה? על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה? איזה סרט הכי אהבת השנה? כמה אנשים חדשים הכרת השנה? עם כמה מהם באמת נשארת בקשר? איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה? מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן?

הדר 1992

New member
עונה XD

כללי: שם מלא:הדר-אפרת אהרוני תאריך לידה:12.4.1992 מקום מגורים:אשדוד כמה אחים/אחיות?5 צבע עיניים:וואלה לא יודעת חח צבע שיער:חום-שחור משקל:חחחחחחחחחחחחחחחח גובה: ? אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן?:על אורגנית אקורדיון ומנדולינה אבל הפסקתי ביגלל (סוג) המחלה שיש לי =\ יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו?כן,גיטרה...ניראה ממש כיף... תחביב:לראות סדרות מצחיקות שנאי אוהבת,להיות במחשב וליהנות חח יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא ובעז"ה גם לא יהיה לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?חח באוזניים XDD התנסת בעבר בסמים? איזה?חלילה,בחיים לא... אתה מסטול ברגע זה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא !!! אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא!! מה מתנגן עכשיו?אני לא שומעת שירים עד לעוד חודש..כרגע זו תקופה שאסור לשמוע שירים =\ עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה?עם אפחד חח איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אימיול מה הספקת כבר לעשות היום?הלכתי לישון ב1 וחצי בלילה וקמתי היום בשעה 6 וחצי לקחתי את אחי להסעה הלכתי ללשכת עבודה אך ללא כל תועלת לראות הפיג'מות אבל לא אכלתי היום חוצמגלידה חחח מה עוד תספיק לעשות היום?לראות סדרות מצחיקות בערוץ הילדים XD ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?הלואי בעז"ה למה? הא? האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא חושבת... מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?בשעה 11 בבוקר אכלת? בשעה 1 וחצי התנשקת?לא חח התאהבת? ממ בעודד
XD נשבר לך הלב? אתמול..אכלתי תלב ביגלל משו שקרה[לא קשור לאהבה חח] צחקת?היום חחח בשעה 2 *הפיג'מות* בכית? יום שני עישנת?אף פעם לא שתית משקה אלכוהולי? השתכרת?בפסח חחחחחחח שכבת עם מישהו/י?ממש לא היית במועדון? הייתי במועדון הזאפה לפני שנה וחצי בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?להראל כשפגשתי אותו חח אבל לא בקטע של חברות >< מי הבן האדם האחרון ש: ראית?מישהי מפורום כלשהו דיברת איתו?אחותי חשבת עליו?לאדעת התקשרת אליו?אבא חח התקשר אלייך?אמא פגע בך? שימח אותך? שיפר לך את המצב רוח?האמת?בלי לצחוק עליי הפיג'מות XD מה היה השיר הראשון ששמעת?פתיח הפיג'מות חח באיזו כיתה את/ה?עולה לי"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?יכול להיות חחח את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?אולי חחחחח את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כן ניראה לי חח את/ה אוהב/ת את עצמך?לא יש לך פלאפון?ברור אם כן, מה המספר? סתם XD 05444.... למי אתה מתקשר הכי הרבה?ההורים חחחחחחח איזה צלצול יש לך?"מכיר אותו" של יוני בלוך ו"באה אליי" של הראל מויאל D= הקול הכי יפה ששמעת?הכוונה של זמרים?XD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של גרי במעברון הזה של ההמבורגרי חחח ושומר מסך?של הפיג'מות אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת?יש מצב איפה את/ה רוצה פירסינג?עוד אחד באוזן חח מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה?שהחלום שלי התגשם,שפגשתי את מי שתמיד רציתי הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?קרו הרבה דברים... במי התאהבת השנה? ממי נפרדת השנה? מי פגע בך השנה?מי לא חח במי פגעת השנה?לא יודעת לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה?אביב גפן עברי לידר וליאור נרקיס XD מתי צחקת הכי הרבה השנה?כשהייתי בסופרלנד..צחקתי מהמון דברים שקרו מתי בכית הכי הרבה השנה?לא זוכרת מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי?כששום דבר לא הצליח לי באותו יוםםם מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי?ברגעים משמחים לא זוכרת מתי איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבת?חברה שלי הביאה לי מתנה כרית עם תמונה מודפסת שלי ושל הראל [: איך חגגו לך יומולדת השנה?עשו לי הפתעה בבית של סבתא :] על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה?על המון דברים איזה סרט הכי אהבת השנה?לא זוכרת כמה אנשים חדשים הכרת השנה?הרבה עם כמה מהם באמת נשארת בקשר?מעט חח איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה?שהם צבועים ומגעילים מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה?שאני אהיה בריאה ומאושרת ושיהיה לי רק טוב איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?לא זוכרת איך תסכם את השנה במילה אחת?נייס האם חל בך שינוי השנה?כן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:שאני אגשים ת'חלום שלי חח ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה אדם `גילת מחדש` השנה?חברות שלי איזה אירוע היית מוחק מהשנה?יש הרבה איזה אירוע עשה לך טוב השנה?שפגשתי את הראל ונינט חחחחחח מקום בו הכי נהנת?סופרלנד XD אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך?וואי ממש לא רוצה להיזכר בזה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא אם כן, כמה זמן?--- אמאא להה ניראה לי אני מושפעת OOO=

הדר 1992

New member
אבל זה כלי נגינה מבעצצצבבןןן!(שכיף לנגן בוXD)

אני מוכרת אותה...אם את מעוניינת...... אני לצערי לא יכולה להמשיך לנגן

הדר 1992

New member
דברי איתי במסר על מחיר אם את רוצה ..חחח

למה אני מתה להיפטר ממנה..היא סתם תופסת לי מקום בארגז של המיטה O= D=

שירי116

New member
../images/Emo28.gifיאיי עונה

כללי: שם מלא: שירי _______ תאריך לידה: 29.9.1993 מקום מגורים: תל אביב כמה אחים/אחיות? 0 צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום משקל: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גובה: 1.50 ו- אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן? ניגנתי באורגנית השנה... יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? פסנתר של ממש
אבל אני עצלנית בשביל זה
וגיטרה... תחביב: אין לי תחביבים. אני משועממת. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? איכסס יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? איכסס התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מסטול ברגע זה? אני לא חושבת שאני יכולה להחליט אם כן או לא P: ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא טפו טפו טפו לא להכנס לזה מה מתנגן עכשיו? שומדבר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? 0 >< איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? קומונה מה הספקת כבר לעשות היום? כביסה, התרחצתי, אכלתי... טלוויזיה... מה עוד תספיק לעשות היום? לסדר את החדר, להחליף מצעים, מכון כושר, לאסוף את הפחים ואולי לצאת עם החתולה... מסכנה היא תקועה בבית ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? חחח אני אמורה לנחש את זה? למה? האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא פחח מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה וחצי התנשקת? בפה אף פעם
התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? היום בכית? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? הממ... בפסח. זה היה מגעיל ברמות. השתכרת? אף פעם
שכבת עם מישהו/י? חח אף פעם היית במועדון? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מי הבן האדם האחרון ש: ראית? אמא דיברת איתו? אמא.. חח חשבת עליו? לא יודעת התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? שיפר לך את המצב רוח? מה היה השיר הראשון ששמעת? חחח אני אמורה לזכור? באיזו כיתה את/ה? עולה לי' ווהו את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לפעמים
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לפעמים >< את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? מאודדד צריכה לעבוד על זה את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לא ממש :\ את/ה אוהב/ת את עצמך? אתמול שנאתי את עצמי. זה משתנה יש לך פלאפון? כן אם כן, מה המספר? סתם XD למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? pump it הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זה המחשב של אמא שלי ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? יכולהיות איפה את/ה רוצה פירסינג? בשומקום ?! נו באמת.. לא כל נער\ה רוצה פירסינג...
מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? לא יודעת הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? כנ"ל במי התאהבת השנה? אף אחד :| ממי נפרדת השנה? פחח מי פגע בך השנה? הרבה במי פגעת השנה? בטח גם הרבה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה? לכוורת... כאילו, גיליתי שיש להם שירים מאוד יפים מתי צחקת הכי הרבה השנה? לא זוכרת. זה פאקינג שנה שלמה :| מתי בכית הכי הרבה השנה? כנ"ל!!! מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי? אתמול :| מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי? הממ השבוע איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? כסף DDDDD: איך חגגו לך יומולדת השנה? לא חגגתי על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה? הרבה
איזה סרט הכי אהבת השנה? Bring it On: All or Nothing (מעודדות צמודות 3: הכל או כלום) כמה אנשים חדשים הכרת השנה? 30 אנערף עם כמה מהם באמת נשארת בקשר? אף אחד :| איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה? חחחחחחחחח למה שאני אגיד כאן מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה טוב איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הממ בטח היה משהו לא זוכרת P: איך תסכם את השנה במילה אחת? משעממת האם חל בך שינוי השנה? אולי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: קשרים טובים עם אנשים ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ליצור קשרים עם אנשים
איזה אדם `גילית מחדש` השנה? לא יודעת איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא זוכרת, בטוח יש משהו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אין אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אני מאתרת לעצמי אם כן, כמה זמן? לא יודעת נו באמת מי יקרא את זה ><

יאיייייי שאלוןןןן D=

כללי: שם מלא:רחל שניצל מה זל טוב דרורי תאריך לידה:15.7.1992 מקום מגורים:
הדוסית כמה אחים/אחיות?1 שימפנזה ו-1 קוף צבע עיניים:כחול צבע שיער:חום משקל:48 ק"ג גובה:1.63 מטר אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן?כן, מיתרי הקול, 7 שנים יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו?נבל
תחביב:יםםםםםםם יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא, אבל אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באוזן נחשב?
עד לא מזמן גם את זה לא היה לי התנסת בעבר בסמים? איזה?דשאאאאא במקווה אתה מסטול ברגע זה? לא ממש ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא, אבל לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא, אבל לא מה מתנגן עכשיו?Hello Goodbye של הביטלס עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה?2 ביניהם עדידאאאאאאס מפה ומישו מהביצפר איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?תיקיית הביטלס, מסנג'ר, "המשחקים האולימפיים-ויקיפדיה (עבודת קיץ בספורט
לא באתי לשיעורים
), מנהל המשימות, media player מה הספקת כבר לעשות היום?לישון, ללכת לביצפר ולנסות להירשם למגמת פילוסופיה אזורית
, לראות flakon beach ב-VOD מה עוד תספיק לעשות היום?נראלי להיות בעיר ישנת טוב אתמול?כמו פדלעה תישן טוב הלילה?כנראה למה?כי אני בהיי האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?מאיפה לי מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?12:30 אכלת?לפני כשעה וחצי התנשקת?לפני כמה חודשים התאהבת?לאדעת
נשבר לך הלב?לא זוכרת צחקת?אתמול כנראה בכית?בכיתי מחשופים
לפני יומיים עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?לפני חודש? לא זוכרת השתכרת?אף פעם
שכבת עם מישהו/י?אף פעם! היית במועדון?אממ מזמן
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא מזמן מי הבן האדם האחרון ש: ראית?אמא דיברת איתו?עדידאאאאאאאאאאאאס חשבת עליו?אורי בדיוק שלח לי הודעה אז חשבתי עליו הרגע התקשרת אליו?ליורע D: התקשר אלייך?שירלי אחת D: פגע בך?אח שלי
כל הזמן לוקח לי את הטלוויזיה
שימח אותך?כמה אנשים ביחד שיפר לך את המצב רוח?כנ"ל מה היה השיר הראשון ששמעת?השיר הראשון ששמעתי בחיי?
תשאלו תהורים שלי באיזו כיתה את/ה?עולה לי"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?אני הכיייייייייייייייי יפה את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?כןכןכןכן D= את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?מאווווווווווווד, אבל רק כשאני עקשנית, לפעמים אי פשוט במצב של whatever את/ה אוהב/ת את עצמך?ברור, כי אני הכייייייייייייייייי יפה יש לך פלאפון?לא
אבל חדשות טריות בשבילכם
בקרוב כנראה יהיה לי שוב פלאפון אם כן, מה המספר? סתם XDלא צריך למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאדעת
איזה צלצול יש לך?יש לי צלצול לטלפון של הבית אבל לא יודעת משמו הקול הכי יפה ששמעת?נבל אולי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי בים המלח כי אני הכייייייייי יפה ושומר מסך?אין, זה מפריע לדאנס מאניה (שטיח ריקודים או יה) אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת?תלוי איזה
אם זה מגניבי אז כן איפה את/ה רוצה פירסינג?רק באוזניים
מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה?גגגג לא יודעת הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?לא רוצה לחשוב במי התאהבת השנה?להלהלה ממי נפרדת השנה?להלהלהלה מי פגע בך השנה?להלהלהלההההההההההה במי פגעת השנה?לההההההההההההההההההההההההלהלהלהלההלה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה?נראלך שאני זוכרת מה לא הכרתי קודם?!?!?!? אני יודעת על breaking benjamin מתי צחקת הכי הרבה השנה?תחילת השנה אם אתה מדבר על שנה"ל מתי בכית הכי הרבה השנה?אמצע השנה אם אתה מדבר על שנה"ל מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי?באמצע בעיקר מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי?הרבה פעמים איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי?כולםםם איך חגגו לך יומולדת השנה?מסיבת פיג'מות כרגיל
על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה?הרבה דברים איזה סרט הכי אהבת השנה?קליק כמה אנשים חדשים הכרת השנה?20,000 עם כמה מהם באמת נשארת בקשר?60,000,000 איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה?שאני הומוווווווווו מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה?מאה מאה מאה מאה מאה מאה מאה ושיהיה כיףףףףףףףףף איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?שאני הכיייייי יפה איך תסכם את השנה במילה אחת?אלפייםושבעשמונה האם חל בך שינוי השנה?כןןןן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:מאה מאה מאה מאה מאה מאה מאה ושיהיה כיפייייייייייי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:שאני אקבל 99 במתמטיקה איזה אדם `גילת מחדש` השנה?את כווווווווווווווווווולם איזה אירוע היית מוחק מהשנה?אירועים לא כיפיים איזה אירוע עשה לך טוב השנה?אירועים כיפייייים מקום בו הכי נהנת?תלאביייייייב אירוע שהכי השפיע עליך?כל האירועים שינו את ההיסטוריה שלי אירוע שאיכזב אותך?אירועים לא כיפיייים האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כןןןןןןןD: אם כן, כמה זמן?מלאנתלאפים מאיות של שנייה הודגש באמצעות מדגישומסטיק

עונההההההה

שם מלא: אוריזנברגגגגגגג תאריך לידה: 19.3.92 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? אחות צבע עיניים:חום צבע שיער: חום משקל: 60 גובה: 1.78 אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן? על העצבים, כל הזמן יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? לא תחביב: לישון יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לי 56 קעקועים של קובי מחט. סתם. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? אני כל יום משתמש! וגם בלילה! אתה מסטול ברגע זה? כן! ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כרגע ניסיתי אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כל היום מה מתנגן עכשיו? העצבים עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? 89,542 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אכן מה הספקת כבר לעשות היום? כל דבר אפשרי מה עוד תספיק לעשות היום? כל דבר אפשרי ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? כן למה? למה אני חושב שזה מעניין אותך? האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? היום אכלת? לפני שעתיים התנשקת? לפני שבועיים התאהבת? לפני חודש בערך נשבר לך הלב? כל יום XD סתם, לא זוכר צחקת? לפני 10 דקות בכית? לא זוכר עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני שנה וחצי?
השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? לפני חצי דקה היית במועדון? לפני הרבה זמן, אבל הייתי אמור אתמול! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חצי שנה מי הבן האדם האחרון ש: ראית? אבא שלי דיברת איתו? אבא שלי
חשבת עליו? לא יודע התקשרת אליו? מישהו מהלונה פארק התקשר אלייך? אמא שלי פגע בך? לא יודע שימח אותך? לא יודע שיפר לך את המצב רוח? ברייררררר מה היה השיר הראשון ששמעת? בכל חיי? לא יודע באיזו כיתה את/ה? י"א עוד מעט את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? תלוי במה את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? לא יש לך פלאפון? כן
אם כן, מה המספר? סתם XD למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע, זה משתנה איזה צלצול יש לך? משהו מסריח של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? האנה פאקארינן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שהכנתי מזמן ושומר מסך? אין לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? לא איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? סיימתי חלק מהבגרויות הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? לא יודע במי התאהבת השנה?
ממי נפרדת השנה?
מי פגע בך השנה?
במי פגעת השנה?
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה? האנה פאקארינן
זה היה השנה נראה לי מתי צחקת הכי הרבה השנה? ברייר יודע מתי בכית הכי הרבה השנה? לא יודע מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי? בשבילך אני לא יודע מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי? לך אני לא יודע איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? תגיד לי אתה איך חגגו לך יומולדת השנה? לא זוכר כבר
על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה? לא יודע איזה סרט הכי אהבת השנה? בחזרה לעתיד שנחשפתי אליו השנה
כמה אנשים חדשים הכרת השנה? הוהוהוהו מעל 100 אני חושב עם כמה מהם באמת נשארת בקשר? 50 בערך איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה? לא מגלה
מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה? שביתה!!!!!!!!!!!11111 איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? בגרויות איך תסכם את השנה במילה אחת? נהרדע האם חל בך שינוי השנה? נראה לי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: שביתה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שביתה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא יודע איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודע איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא יודע מקום בו הכי נהנת? הסט של הפיג'מותתתתתתתתת אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודע אירוע שאיכזב אותך? לא יודע האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן
אם כן, כמה זמן? הרבה

עניתי עלה שאלון הזה איזה אלף פעםXD ../images/Emo223.gif

כללי:
שם מלא: עדי. תאריך לידה: 14.12.90 מקום מגורים: נתניה. כמה אחים/אחיות? 3 אחים גדולים. צבע עיניים: חומות. צבע שיער: שחור. משקל: לאדעת.
גובה: אין לי מושגXD נראה לי 1.60 אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן?
יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? גיטרה קלאסית. שזה הכי פשוטXD אני סתם מתעצלת ללמוד. תחביב: לשמוע שירים.
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
אפיול עגיל באוזן אין לי.
התנסת בעבר בסמים? איזה?
אתה מסטול ברגע זה? לא, לשם שינוי אני ממש שפויה כרגע.
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
מה מתנגן עכשיו? The Used - Find a way
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? כרגע אף אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק מוזיקה. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום.
מה עוד תספיק לעשות היום? גם כלום, אני מניחה. ישנת טוב אתמול? אה-הא. תישן טוב הלילה? בבוקר, אתם מתכוונים.
למה? מאיפה לי נו יש עוד זמן. <_< האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. עוד יום רגיל.
מתי בפעם האחרונה
יצאת מהבית? אתמול בערב. אכלת? לפני שעתיים. התנשקת?
התאהבת? לא מזמן, לצערי... נשבר לך הלב? כנ''ל, רק לא מאהבה יותר... ממשהו אחר. צחקת? מקודם~ בכית? לא זוכרת, שבוע שעבר. עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? בכיתה ז' או משהו. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. [אבל לחברה, לא למישהו.
]
מי הבן האדם האחרון ש:
ראית? חברה של אחי. דיברת איתו? חברה של אחי. חשבת עליו? חברה שלי. התקשרת אליו? אמא. התקשר אלייך? אחי. פגע בך? חברה לשעבר~ שימח אותך? החבולות מפורום MCR
שיפר לך את המצב רוח? כנ''ל מה היה השיר הראשון ששמעת? בחיים?
לאדעת.
באיזו כיתה את/ה? עולה לי''ב. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? ממש לא.
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן, מאוד. את/ה אוהב/ת את עצמך? לא ממש. יש לך פלאפון? כן. אם כן, מה המספר? סתם XD מיד רושמת.
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא, שיבוא לקחת אותי.XD איזה צלצול יש לך? אני על רטט, כי הצלצולים בפלאפון הזה מעפנים.
הקול הכי יפה ששמעת? אוה, יש כלכך הרבה סולנים שאני אוהבת.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? להקות. ^^ ושומר מסך?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? לא. איפה את/ה רוצה פירסינג? אני רוצה סיידליפ.
[חישוק כזה בצד בשפה] מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? מפגשים פורום MCR.
! הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? הרבה... במי התאהבת השנה?
ממי נפרדת השנה?
מי פגע בך השנה?
במי פגעת השנה?
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה? וואי, המון, אין לי כוח לכתוב.
מתי צחקת הכי הרבה השנה? במפגשים, ועידות במסן, הפיג'מות. ^^ מתי בכית הכי הרבה השנה? נו לאדעת אני בוכה כל הזמן.
מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי? באמצע שנה ככה. מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי? גם באמצע שנה. איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? 2 דיסקים- אחד של דה יוזד ואחד של אוונג'ד סבנפולד.
כ''כ אושר.;; איך חגגו לך יומולדת השנה? במפגש. הכי מושלם.
על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה? משהו. איזה סרט הכי אהבת השנה? לאזוכרת. כמה אנשים חדשים הכרת השנה? הרבה.
עם כמה מהם באמת נשארת בקשר? גם הרבה, אני עדיין בקשר. איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה? סוד כלשהו. מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה יותר טוב. זהו. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?
איך תסכם את השנה במילה אחת? אי אפשר לתאר אותה.. חלק היה ממש טוב חלק ממש קשה...
האם חל בך שינוי השנה? לאדעת. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: רק שיעבור בסדר. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: כל מיני. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חברה שלי לשעבר. [נו לא חברה חברה, חברה טובה שהייתה פעם חברה.
] איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לאדעת. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מפגשים, נו. מקום בו הכי נהנת? מפגשים~ אירוע שהכי השפיע עליך? כנ''ל. אירוע שאיכזב אותך? לאדעת. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נראה לי שכן.
אם כן, כמה זמן? לאדעת. שאלון חופר.XD

עונההההההההההה DD:

שם מלא: דינה ברזילאי תאריך לידה: העשרים לשמיני ארבעים מקום מגורים: מאיפהליייי כמה אחים/אחיות? לא יודעעע צבע עיניים: כחול צבע שיער: ערמוני משקל: 50 ושמונה קילוגרם גובה: 160 סנטימטר אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן? שש שנים מנגנת פסנתר יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? .. תחביב: שחיה D:כללי: D:שם מלא: יובל קרלו? D:תאריך לידה: 8.9.94 D:מקום מגורים: נתניה D:כמה אחים/אחיות? 4 ביחד אנחנו 5. D:צבע עיניים: חום D:צבע שיער: שחור D:משקל: 55 אני ממש שמן > < D:גובה: 1.66 D:אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן? כן, פסנתר, מגיל 4. D:יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? אממ לא O: D:תחביב: תאטרון!#@@#$ D: D:יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ D:יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא D:התנסת בעבר בסמים? איזה? נהה D:אתה מסטול ברגע זה? XD D:ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא D:אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? יואו איזה חופר D: D:מה מתנגן עכשיו? כלום, הרמוקלים שלי לא עובדים D: D:עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? עם שחר, אורי וחברה ממש טובה שלי שלא דיברתי איתה אלף שנה D:איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן D:מה הספקת כבר לעשות היום? לקום לצחצח שיניים, לאכול, לאכול, לאכול ולאכול D: D:מה עוד תספיק לעשות היום? בריכה ולקנות את התוכנה פרמייר DD: D:ישנת טוב אתמול? כן D: D:תישן טוב הלילה? מקווה D:למה? ככה! D:האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא D: D:מתי בפעם האחרונה D:יצאת מהבית? היום D:אכלת? היום D:התנשקת? לפני כמה חודשים D:התאהבת? שנה XD D:נשבר לך הלב? לאיודע D:צחקת? אתמול זאת אומרת היום נו ב2 בלילה D:בכית? כשנכוותי :| D:עישנת? לא עישנתי אף פעם D:שתית משקה אלכוהולי? נופ D:השתכרת? די ): D:שכבת עם מישהו/י? יואוו D:היית במועדון? לפני שבועיים D:אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום לאמא שלי D: D: D:מי הבן האדם האחרון ש: D:ראית? אחותי D:דיברת איתו? אחותי D:חשבת עליו? חברה שלי D:התקשרת אליו? לאורי D:התקשר אלייך? שניצל נראה לי D:פגע בך? עזבו D:שימח אותך? לא יודע D:שיפר לך את המצב רוח? עופר D: D: D:מה היה השיר הראשון ששמעת? XD D:באיזו כיתה את/ה? עולה לט' D:את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לאאאא S: D:את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא D:את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן D:את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן D:את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים כן D:יש לך פלאפון? אכן D:אם כן, מה המספר? סתם XD D:למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע P: D:איזה צלצול יש לך? של נוקיה XD D:הקול הכי יפה ששמעת? של רחל!@#@# D:איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זה עם הגבעה הירוקה והשמיים הכחולים XD D:ושומר מסך? של ווינדואוס D:אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? לא D:איפה את/ה רוצה פירסינג? אני לא רוצהP: D:מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? היו הרבה! אני לא זוכר! אבל התקבלתי לעתודההההה D:הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? לא יודע D:במי התאהבת השנה? לא התאהבתי השנה D:ממי נפרדת השנה? מאף אחד? D:מי פגע בך השנה? הרבה D:במי פגעת השנה? לילד אחד בכיתה שלי שהתעלל בחתול שלו אז עשיתי עליו חרם D:לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה? לא יודעעעע D:מתי צחקת הכי הרבה השנה? לא זוכר D:מתי בכית הכי הרבה השנה? כשנכוותי!! בכיתי איזה שעה וחצי :| D:מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי? הרבה פעמים D:מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי? לא יודע XD D:איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? וואי היו הרבה O: D:איך חגגו לך יומולדת השנה? היה לי בר מצווה אז זו היתה יומולדת מושקעתP: באולם וזה D:על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה? לא יודע D:איזה סרט הכי אהבת השנה? יש הרבה D:כמה אנשים חדשים הכרת השנה? 7 מאיפה ליייייייי D:עם כמה מהם באמת נשארת בקשר? XD D:איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה? אין אצלי סודות D:מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה? שלום D:איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? כל מיני הצגות ששיחקתי בהן D:איך תסכם את השנה במילה אחת? כיףD: D:האם חל בך שינוי השנה? כן D:ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: עתודה DDDDD: D:ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: עתודה O: D:איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא יודע D:איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אין לי מושג! D:איזה אירוע עשה לך טוב השנה? איזה שאלון חופר XD D:מקום בו הכי נהנת? > < D:אירוע שהכי השפיע עליך? ארגגג אני שודד ים! D:אירוע שאיכזב אותך? עקכ D:האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן D:אם כן, כמה זמן? חודשיים? בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאם אתה ממש שמן

אז אני מממשששששששששש דבההה כי אני שוקלת איזה 2 קילו יותר ממך ואני בת D:

../images/Emo15.gif

כללי: שם מלא:יובל כהן תאריך לידה:21.4.1995 מקום מגוריםלהבים: כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כהה משקל:לא זוכרת גובה:1.57 אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן?ניגנתי לפני שנתיים על חללית לשנה יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו?גיטרה תחביב:בריכההה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באוזן התנסת בעבר בסמים? איזה?לא אתה מסטול ברגע זה?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מה מתנגן עכשיו?כלום כי לא בא לי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה?עם אני, עצמי ואנוכי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסן מה הספקת כבר לעשות היום?לראות טלויזיה ולישון(משלימה שעות שינה של השבוע האחרון..) מה עוד תספיק לעשות היום?ללכת לבריכה ישנת טוב אתמול?מאוד!!(סוף סוף יששנתי במיטה!!) תישן טוב הלילה?כן למה?כי שבוע לא ישנתי במיטה(מחנה קיץ!) האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?אתמול אכלת?בצהרים התנשקת?לא התאהבת?לפני שנים רבות נשבר לך הלב?לא קרעה צחקת?היום בכית?יום שלישי(נפרדנו מהמדריכים) עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?לא השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?לא אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?עדיין לא קרה.. מי הבן האדם האחרון ש: ראית?אמא דיברת איתו?חברה שלי חשבת עליו?אחותי התקשרת אליו?חברה שלי התקשר אלייך?אבא פגע בך?המתופף(איך של רושמים) שימח אותך?אני שיפר לך את המצב רוח?חברים מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת באיזו כיתה את/ה?עולה לח' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?כן את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?תלוי במה את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כן את/ה אוהב/ת את עצמך?כן יש לך פלאפון?כן אם כן, מה המספר? סתם XD למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברה שלי איזה צלצול יש לך?של WORMS הקול הכי יפה ששמעת?לא זוכרת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משו שאוחתי שמה כי המחשב לא שלי ושומר מסך?כנ''ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת?תלוי איפה את/ה רוצה פירסינג?בגבה מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה?לא זוכרת הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?לא זוכרת במי התאהבת השנה?באף אחד ממי נפרדת השנה?מאף אחד מי פגע בך השנה?המון אנשים במי פגעת השנה?לא פגעתי לפי דעתי לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה?להמון מתי צחקת הכי הרבה השנה?ביום שני("תנו לי מדינה במערב אפריקה" אני:"דרום אפריקה") מתי בכית הכי הרבה השנה?ביום שלישי(מיער חרובית עד להבים) מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי?לא יצא לי להרגיש ככה מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי?לא זוכרת איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי?חברה שלי הביאה לי בובה של כבשה ממש חמודה!! איך חגגו לך יומולדת השנה?בטיול פסח על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה?לא מתחרטת איזה סרט הכי אהבת השנה?סופרהירו כמה אנשים חדשים הכרת השנה?המון עם כמה מהם באמת נשארת בקשר?2 איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה?למה שאני אגיד? מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה?לא יודעת איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?לא זוכרת איך תסכם את השנה במילה אחת?נחמד האם חל בך שינוי השנה?נראה לי שכן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:כלום כרגע ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:שכולם יתרחקו איזה אדם `גילת מחדש` השנה?את חברה שלי איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא אומרת איזה איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא זוכרת מקום בו הכי נהנת?במחנה קיץ אירוע שהכי השפיע עליך?לא זוכרת אירוע שאיכזב אותך?לא זוכרת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא אם כן, כמה זמן?

מטרן

New member
גם אני עונה^^

כללי: שם מלא:נוי (לא רוצה מלא:O) תאריך לידה: 12.9.94 מקום מגורים:חור ליד כפ"ס כמה אחים/אחיות? שלושה חוץ ממני צבע עיניים: סוג של ירוק\כחול\תכלת\אפור צבע שיער:שטני בערך משקל:נממ..לא בטוחה גובה:גם לא אבל בסביבות 1.63 אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן?ניגנתי פעם על חליל צד>< יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו?כן!!! גיטרה ובאס!!!! תחביב:אממ..אני כותבת...אני גם שומעת מוזיקה וקוראת ו...רואה הפיג'מותP: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין התנסת בעבר בסמים? איזה?לא:S אתה מסטול ברגע זה? כןXD אבל אני היי בנטורלXDXD ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?><" אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא!!! מה מתנגן עכשיו?זקני צפת- שישי שבת עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה?הפסקתי בדיוק עכשיו לדבר עם אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?תקייה עם חתימות מדייה פלייר יוטיוב שיחה במסנג'ר ותקייה עם מוזיקה^^ מה הספקת כבר לעשות היום?אממ...לסיים לקרוא ספר טוב:O מה עוד תספיק לעשות היום?ללכת לישון?P: ישנת טוב אתמול?מאוד!!! תישן טוב הלילה?בואו נקווהP: למה?כי אני רוצה לישון טובP: האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא ממש=\ מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?אממ לפני שעה שעתיים... אכלת?שלוש ארבע שעות התנשקת?נממ... התאהבת?נמממ.... נשבר לך הלב?ואוו...שנה..קצת פחות צחקת?לא מזמן בכית?אתמול נדמה לי עישנת?אף פעם^^ שתית משקה אלכוהולי?מממ...לא בטוחה... השתכרת?השתכרתי שלשום אבל לא מיין^^ שכבת עם מישהו/י? אמממ>< היית במועדון?ואוו...לפני מלא זמן!!! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אמממ..לא זוכרת מי הבן האדם האחרון ש: ראית?אמא שלי דיברת איתו?אור חשבת עליו?מאור כהןXD התקשרת אליו?אממ..שנייה...שקד^^ התקשר אלייך?לירי פגע בך?אחים שלי>< שימח אותך?שקד שיפר לך את המצב רוח?שקד מה היה השיר הראשון ששמעת?הראשון הראשון? לא זוכרת>< באיזו כיתה את/ה?עולה לט' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?קצת
את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?לא יודעת:O את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?לא ממש>< את/ה אוהב/ת את עצמך?לא ממש>< יש לך פלאפון?אבן^^ אם כן, מה המספר? סתם XDחחחXD למי אתה מתקשר הכי הרבה?שקד^^ איזה צלצול יש לך?חמאה\ יוני בלוך ויש לי כמה מיוחדים לאנשים מיוחדיםP: הקול הכי יפה ששמעת?דנה עדיני
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הרגיל>< ובאמת הגיע הזמן אני אחליף!! ושומר מסך?אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת?תלוי איזו איפה את/ה רוצה פירסינג?לא ממש רוצה:S מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה?ואיי..אמ...עברתי כמה שינוים רציניים השנה והמון דברים קרו לי...אני חושבת שהתברגתי וזה טוב^^ הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?ואווו...המון! במי התאהבת השנה?><" ממי נפרדת השנה?למה לשאול דווקא בנושאים רגישים?P: מי פגע בך השנה?שוב נושאים רגישים? במי פגעת השנה?עדיין רגישP: לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה?פינגא'ןXDXDהאמת? השנה ממש הכרתי המון חדשים!!! מתי צחקת הכי הרבה השנה?כמה מפגשים עם הכיתה^^ מתי בכית הכי הרבה השנה?אממ...מפסח והלאה.. מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי?היו המון רגעים כאלו מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי?גם המון פעמים!!! איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי?לא יודעת..לא קיבלתי הרבה מתנותP: איך חגגו לך יומולדת השנה?לא זוכרת כבר>< על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה?כל-כך הרבה איזה סרט הכי אהבת השנה?אממ...הקיסר נפל על הראשXD סתם..לא יודעת.. כמה אנשים חדשים הכרת השנה?הרבה!!!! עם כמה מהם באמת נשארת בקשר?רובם^^ איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה?שאני אספר אותו פה?P: מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה?טוב...ושיסלחו לי באמת איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?כלום איך תסכם את השנה במילה אחת?ואוו! האם חל בך שינוי השנה?לגמרי!!!!! ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:לפגוש שוב את כל החברים!!! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:לפגוש שוב את כל החבריםXD איזה אדם `גילת מחדש` השנה?כמעט את כולם בכיתה...כי הצטרפתי רק השנהXD אבל הככרתי אותם לפני... איזה אירוע היית מוחק מהשנה?ואוו...היו הרבה איזה אירוע עשה לך טוב השנה?זה מביך לספרP: מקום בו הכי נהנת?בבית שליP: אירוע שהכי השפיע עליך?מסיבה אחת אצל ילדה בכיתה ושיחה אחת במסנג'ר....>< אירוע שאיכזב אותך?אממ...לא יודעת...לא היו הרבה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?הרבה... יבשתי אתכם למוות, אה?P:

תשובותיי החביבות

כללי:
שם מלא: מיכל [שובידובי!#$^#^!!^$~#^$] בר
תאריך לידה: 14.4
מקום מגורים: חור יהודית הכוסית
כמה אחים/אחיות? 2
צבע עיניים: כחול ירוק
צבע שיער: חום כמו חומני!
משקל: שמנדוזה כמו
גובה: גמדה כמו.. |פיטריה|
אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן? נגנתי בעבר על תופים
יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו? גיטרה חשמלית [עדיף בס]
תחביב: צילום
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לי קעקוע של עודד על התחת הימני!
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לובים והליקס סקסי!
התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ
אתה מסטול ברגע זה? בארורררררררררררר
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן! כאן ועכשיו!~
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נופ
מה מתנגן עכשיו? הרעש של המאוורר בתקרה ><
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה? 1 - ונטורה
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פליקסוש
מה הספקת כבר לעשות היום? לעשות הליכה בגודל החיים עם בוקסר ב6 בבוקר! היה לוהטטט
מה עוד תספיק לעשות היום? לרשום פה את ה..שאלונוש הזה
ישנת טוב אתמול? לא ישנתי אתמול..
תישן טוב הלילה? מקווה?
למה? מה למה מה?!
האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? בארור! רשמתי אפילו ביומן!!!!!!1 NOT
מתי בפעם האחרונה
יצאת מהבית? בבוקר
אכלת? קודם
התנשקת? נאוור O:
התאהבת? לפני שניםםםםםםםםם
נשבר לך הלב? ^
צחקת? קודם! כשניצחתי את אחי בג'ודו אחרי שהוא עלה היום בדרגה!
בכית? אנערף
עישנת? O:
שתית משקה אלכוהולי? קולה זירו? D:
השתכרת? כעתתתתתתת מהחמאת בוטנים
שכבת עם מישהו/י? אתם שואלים כזו שאלה בפורום של ילדים בני 10?
[ונאוור]
היית במועדון? בימי בת/בר מצווה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמנוש
מי הבן האדם האחרון ש:
ראית? הרגע, את אמא שלי חופרת לי פה על להצטלם לתעודת הזהות המסריחולה -_-
דיברת איתו? נו אמרתיייייי "אמא אל תשגעי לי תמוח!@$!@$"
חשבת עליו? למה שאני אחשוב על אימי? O:
התקשרת אליו? ממ.. עומר
התקשר אלייך? מישו מארה"ב! אבל זה היה בשביל אבא..
פגע בך? המנקה! היא חיטטה לי בפח ומצאה שם בובות מעפנות ממקדולנד'ס שזרקתי ולקחה לנכד שלה ._."
שימח אותך? שהיא לקחה אותםםםםםםםםםםם נפטרתי מהם!
שיפר לך את המצב רוח? שהיה לי כוח ב6 בבוקר להליכה מסריחה D:
מה היה השיר הראשון ששמעת? mad world
באיזו כיתה את/ה? עולה ליא'
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? נראה לכם? גמדה שמנדוזה!
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא O:
את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כה
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? יאפ
את/ה אוהב/ת את עצמך? נופ
יש לך פלאפון? יאפ
אם כן, מה המספר? סתם XD 0525805907
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני יותר בקטע של סמסים
איזה צלצול יש לך? צלצול תותח!
הקול הכי יפה ששמעת? ?!?!?!?!?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שניה אני אבדוק.. אה סתם תמונה מהווינדוס [פירמטו ולמי יש כוח להחליף?]
ושומר מסך? ווינדוס.. שהרקע שחור והסמל של הווינדוס זז כזה... [מרתק]
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? הישרדות
איפה את/ה רוצה פירסינג? סייד וטראגוס
מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה? כל הדברים הקטנים הללו...
הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? ^ [אין על החץ הסקסי הזה!]
במי התאהבת השנה? לא התאהבתי
ממי נפרדת השנה? לא נפרדתי
מי פגע בך השנה? המוח שלי
במי פגעת השנה? במוח שלי
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה? מה אני זוכרת!??!?! זה 365 ימים!
מתי צחקת הכי הרבה השנה? a lot of times..
מתי בכית הכי הרבה השנה? ?!
מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי? |שורק|
מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי? הא?
איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? את המצלמה שלי..
איך חגגו לך יומולדת השנה? לא.. סתם כמה מתנות
על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה? שהלכתי לפרהקוף [תיכון מסריח]
איזה סרט הכי אהבת השנה? איים אבודים! [סתם עדין לא יצא לי לראות.. מי בא לראות איתי?!]
כמה אנשים חדשים הכרת השנה? נראה לי את כל הפורום הזה, לא?
עם כמה מהם באמת נשארת בקשר? אורי, קרלו..
איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה? מזה הטריק?! שאני

בגלל שהמחשב שלי דפוק ושלכם לעעעעעעעעע

אני נאלצת לרשום את ההמשך שזה מחק לי
מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה? מצלמת ניקון D80!
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? פיפי?
איך תסכם את השנה במילה אחת? קקי מוגדל לענק ועוד קצת קקי מעל!
האם חל בך שינוי השנה? גילו שאני צריכה ריטלין.. אז.. יותר מרוכזת?
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: אמרתי כבר! מצלמת D80!!!!!! [המשך חלום נעים
]
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: להיות לבד
איזה אדם `גילת מחדש` השנה? את שולה החתולה השיכורה של השכנים [?!?!?!?!]
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את כל השנה! D:
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אנערף
מקום בו הכי נהנת? נראה לי אצל עומר ביום העצמאות [די עם הראש הכחול!, עומר+דניאל+ פיצה + סרט אימה = שלמות!]
אירוע שהכי השפיע עליך? מאיפה לי
אירוע שאיכזב אותך? א נ ע ר ףףףףףףףףףףףףףףףףף
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? מין הסתם
אם כן, כמה זמן? יותר מידי זמן..
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הסוףףףףףףףףף [תודה לאל]

מלמל12

New member
יווהוו! ../images/Emo181.gif

כללי:
שם מלא:מלי תאריך לידה:20.8 מקום מגורים:ק"ש כמה אחים/אחיות?3 צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור משקל:48 גובה:153 אתה מנגן על משהו? אם כן על מה? כמה זמן?ניגנתי פעם על חלילית יש כלי שהיית רוצה לדעת לנגן עליו?גיטרה תחביב: לבשל!! יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
אתה מסטול ברגע זה?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
איכס!!
מה מתנגן עכשיו?כלוום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן שאתה עונה על השאלון הזה?אמא ובאיסי ובמסן עוד 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אייסי ומסן מה הספקת כבר לעשות היום?טניס,קניות ולכול..
מה עוד תספיק לעשות היום?כנראה שכלום חוץ מלישון ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?
למה?ככה האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?חח.. כן אמא שלי עשתה קניות בפעםה5 לחייה מזל טוב!
מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?לפני כמה שעות.. אכלת?לפני 5 דקות התנשקת?ממ..אתמול התאהבת?שנה?! נשבר לך הלב?חח.. לעולם צחקת?לפני ממש 30 שניות שקראתי את השאלה האחרונה בכית?ממ. יום ראשון עישנת?טיכס..! שתית משקה אלכוהולי?כנ"ל השתכרת?כנ"ל שכבת עם מישהו/י?כנ"ל היית במועדון?כנ"ל אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?יאי.. לפני שעה! מי הבן האדם האחרון ש: ראית?אמא דיברת איתו?ידיד שלי.. חשבת עליו?כנ"ל התקשרת אליו?אחותי התקשר אלייך?חברה שלי.. פגע בך?מ.. לוזוכרת שימח אותך?תמיד בשימחה..
שיפר לך את המצב רוח?כנ"ל
מה היה השיר הראשון ששמעת?חח.. היום?! של ישראל בראון באיזו כיתה את/ה?עולה לח' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?
את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?
את/ה אוהב/ת את עצמך?
יש לך פלאפון?יפפ.. אם כן, מה המספר? סתם XD למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא
איזה צלצול יש לך?של סלין דיון.. הקול הכי יפה ששמעת?ימית בחזרות שעשו לה עם הקריוקי הזה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שלי עם תמונה של חברה שלי מהטיול השנתי.. ושומר מסך?רגיל.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת?תלוי.. איפה את/ה רוצה פירסינג?טבור.. מה הדבר הכי שמח שקרה לך השנה?לא יודעת!! הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?אחותי מתגייסת..
במי התאהבת השנה?ממ.. סוד ממי נפרדת השנה?
מי פגע בך השנה?חלילה אפחד! במי פגעת השנה?נראלי הרבה..
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפת השנה?simple plane ועוד כמה אין לי כח.. מתי צחקת הכי הרבה השנה?מ... מתי בכית הכי הרבה השנה? שאחותי התגייסה מתי הרגשת שאין שם אפחד בשבילי?לפני חודש וקצת מתי הרגשת שמזל שיש לי את מי שיש לי?כל יום מחדש..
איזו מתנה שקיבלת השנה הכי אהבתי? איך חגגו לך יומולדת השנה?עוד לא היה לי..
על מה את/ה מתחרט/ת שעשית השנה?אוייש כתבתי משהו נורא! איזה סרט הכי אהבת השנה?מי האבא שלך? כמה אנשים חדשים הכרת השנה?הרבה!! עם כמה מהם באמת נשארת בקשר?7 אולי.. חח.. |בננה איזה סוד גילית לאנשים הכי קרובים לך השנה?סודי! מה הכי היית רוצה שיהיה בשנה הבאה?שלום
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?קיבלתי 88 במשהו של האוניברסיטה.. איך תסכם את השנה במילה אחת?נחמדה ++ האם חל בך שינוי השנה?לא. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:נסראללה
איזה אדם `גילת מחדש` השנה?אחי הקטן.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?כל הרגעים שבכיתי.. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?בת מצווה של חברה.. מקום בו הכי נהנת?לא יודעת.. אירוע שהכי השפיע עליך?כנ"ל אירוע שאיכזב אותך?כנ"ל האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?אויש כן..
אם כן, כמה זמן?

למעלה