שאלה קטנה על בעיה גדולה

../images/Emo60.gifשאלה קטנה על בעיה גדולה

היי יש לי שאלה אני בת 20 וסובלת מאטופיק דרמטיטיס כבר מגיל חודשיים הגורם לגירודים, פריחות ויובש רציני. עד עכשיו ניסיתי הכל, קיבלתי כל תרופה אפשרית, ניסיתי פרחי באך, הומופטיה...הפסקתי לאכול דברים מסויימים וחזרתי. עכשיו אני צימחונית כבר 3 חודשים. שום דבר לא עוזר... אני יודעת שהרופאים מתחלקים לשני קבוצות אלה שחושבים שזה קשור באוכל ואלה שלא. בנתיים אף אחד לא נתן לי טיפול שחיסל את הבעיה... עכשיו אני בצבא ובספטמבר עשיתי בדיקת דם (ige) התוצאות לא היו טובות 2500iu\ml במקום 100. אני מקבלת טיפול בכדורים "אוטרקס" 25 מ"ג כדור בערב, כבר 9 חודשים,הרופא אמר לי שהתרופה לא פוגעת בי רק גורמת לעייפות, אין לי מה לדאוג לתופעות לוואי? התרופה עוזרת אבל לא במאה אחוז, אני דיי תלויה בה, והיא ממש מעייפת אותי . חוץ מזה אני גם מקבלת משחות, שאני יודעת שיש בהם סטרואידיים לכן אני משתדלת להפחית את השימוש בהם, אך לפעמיים אין לי ברירה. אני גם רוצה לדעת אם יש איזה טיפול שיש בו הצלחות שהוא יכול לעזור לי, שהיא תרופת קסם.... 20 שנה זה הרבה זמן אני רוצה כבר לסיים את הפרק הזה בחיי

עור אטופי

שלום אכן הטיפול בבעיה זו הוא קשה אוכל להוסיף ולומר כי כיום יש טיפול חדשני, משחות שאמנם לא מרפאות אך מקלות על עור אטופי מדובר בשני תכשירים, פרוטופיק ואלידל. הם באים כתחליף למשחות סטרואידים נא לנסות פרופ' קויתי

למעלה