פתיל היכרות

Nimst

New member
../images/Emo60.gif פתיל היכרות

הגיע הזמן, לא? אם כבר קהילה מצומצמת, לפחות שתהיה אינטימית
-רגע, לפני שאני שוכחת, נפתחו קומונות בתפוז. תכנסו לבדוק, אם בא לכן- אוקיי, אז השאלות הן כדקלמן, ותרגישו חופשיות להוסיף עוד: 1. שמכן בישראל? 2. גילכן בישראל? 3. מתי וכיצד התחילה ההתמכרות ל"חוק וסדר"? 4. מהי הדמות האהובה עליכן? 5. מה יותר שווה - חוק וסדר או CSI? (להיזהר כאן, סיכון חסימה
) 6. איפה הכי הייתן רוצות להיות כרגע? 7. מפלגה דמוקרטית או רפובליקנית? (ג'ק או קלייר?) ההודעה מנוסחת בלשון נקבה, אך מכוונת לשני המינים במידה שווה

nobodyworthy1

New member
טוף נו, אני אתחיל:

1. שמכן בישראל? חסוי
2. גילכן בישראל? 21 3. מתי וכיצד התחילה ההתמכרות ל"חוק וסדר"? לפני כמה שנים..חיפשתי משהו טוב לראות בטלוויזיה..ונחשו מה מצאתי.. 4. מהי הדמות האהובה עליכן? ג'ק מקוי/לני בריסקו 5. מה יותר שווה - חוק וסדר או CSI? נו באמת!
6. איפה הכי הייתן רוצות להיות כרגע? אלסקה
7. מפלגה דמוקרטית או רפובליקנית? ההבדל בין דמוקרטית ורפובליקנית לא מסתכם בזה..דמוקרטית בעיקרון, אבל אני בד"כ מצדד בג'ק.

elcool

New member
אני!

1. חסוי 2. 16 3. מאז שיכלתי לקרוא כתוביות כשהייתי קטן. 4. אין אחד.. אני אלך על רוב הבלשים חוץ מגרין וקרטיס.. (קרטיס מעצבן אותי) 5. הסידרה שהמצאתי לה כינוי חיבה: חוקווה (קיצור של CSI... סתם!) 6. בכל מקום עם שלג (גם אלסקה זה טוב!) 7. אני עלה ירוק

elcool

New member
ודרך אגב!

פתחתי קומונה לכבוד הזמר המהולל ווירד אל! (יצא חרוז...) מי שמת על הפארדיות שלו וצוחק עם כל הלב מהפולקות שלו, שיכנס!

Nimst

New member
נו, טוף, אני אמשיך:

1. שמכן בישראל? סתיו 2. גילכן בישראל? 18 3. מתי וכיצד התחילה ההתמכרות ל"חוק וסדר"? הממ.. אני לא זוכרת מתי זה היה. שנתיים, אולי? זה מוזר, במשך תקופה די ארוכה בכלל לא אהבתי את הסדרה. הייתי מעבירה ערוץ כשהייתי רואה את לני
4. מהי הדמות האהובה עליכן? אני אלך עם המיינסטרים, ג'ק ובריסקו. אני לא מיוחדת. 5. מה יותר שווה - חוק וסדר או CSI? טוב, נו:) 6. איפה הכי הייתן רוצות להיות כרגע? לונדון
7. מפלגה דמוקרטית או רפובליקנית? דמוקרטית

garsia

New member
ומה איתי?

1. יואב רבינוביץ' / עמוס בלמונדו. 2. 17 בישראל, אין לי מושג כמה בחו"ל. 3. מגיל צעיר נורא (ואני בחיים לא העברתי ערוץ כשראיתי את לני!) 4. וואי... למה לעשות לי את זה? 5. ... 6. לונדון! (החופש הגדול באוקספורד הבנוייה!) 7. בעיקרון דמוקרטית, אני בנוער העובד, אז איך לא? אבל כעיקרון, בעניינים משפטיים לפחות, אני לא חושב שאי פעם חלקתי על דעתו של ג'ק.

Nimst

New member
אני לא אוהבת את 5 ../images/Emo11.gif

ג'ק לא נחשב, אי אפשר לעמוד בפניו.

Aussie Girl

New member
אני!

1. שמכן בישראל? אירנה 2. גילכן בישראל? 17 3. מתי וכיצד התחילה ההתמכרות ל"חוק וסדר"? לא זוכרת אפילו לפני כמה שנים. למדור מיוחד הייתה לי ממש התמכרות. לא יכולתי להפסיד פרק!
4. מהי הדמות האהובה עליכן? בן, אליוט, 5. מה יותר שווה - חוק וסדר או CSI? נו מה נראה לכם שאני עושה פה?! 6. איפה הכי הייתן רוצות להיות כרגע? באוסטרליה!!! 7. מפלגה דמוקרטית או רפובליקנית? (ג'ק או קלייר?) אוי... אין לי שמץ מה ההבדל אפילו...

Well

... 1.שמכן בישראל ? רחלי 2.גילכן בישראל ? עוד שבוע 16 3.מתי וכיצד התמכרתן ל"חוק וסדר" ? לפי איזה שנה ומשהו,בזפזופ רנדומלי לחלוטין לערוץ הולמרק. 4.מהי הדמות האהובה עליכן ? ובכן,בריסקו תמיד יהיה במקום הראשון,סטון וג'ק בשווין במקום השני, וגם יש לי חיבה לרובינט ולשיף כמובן.ובקטגוריית הנשים,וון ביורן וקינקייד,את השאר לא סבלתי. 5.מה יותר שווה - חוק וסדר או CSI ? חוק סדר. 6.איפה הכי הייתן רוצות להיות כרגע ? איטליה,רצוי נאפולי. 7.מפלגה דמוקרטית או רפובליקנית ? דמוקרטית,כי למען האמת,אין לי הרבה מושג מה זה האג'נדה של הרפובליקנים.מישהו נחמד יכול להסביר ? אבל בסך הכל אני בעד דמוקרטיה. 5.

tomersde

New member
אני

שם:תומר גיל:16 התחלתי לראות מדור מיוחד שהוא שודר עוד בערוץ אחד ודרך זה התמכרתי דמויות האהובות עלי: שוטרים-בריסקו ולוגן עורכי דין גברים-סטון ושיף עורכי דין נשים-קינקייד וקבוט ממדור מיוחד הייתי רוצה להיות בדרום האוקיינוס השקט על יכטאת מפרש באורך 8 מטר. גם דמוקרטי ורפובליקני עם דגש לדמוקרטי.

amir018

New member
ואני גם יכול? ../images/Emo13.gif

שם : אמיר גיל : 18 התמכרתי לסידרה והפרק הראשון שראיתי היה שהקריירה של בן סטון עומדת בסכנה (עם הפושע שמייצג את עצמו במשפט). ומאז ראיתי כל פרק עד aftershock המצויין. הדמויות האהובות עליי - לני, שיף ומק'וי, וגם טוטואלה ושותפו (אני אגב תומך במדעותיו של מקו'י. מהנשים - את דידקטיב בנסון מהמדור המיוחד וקינקייד אני תומך במפלגתו של מקו'י.

feeler

New member
am i allowed to answer too?

hope so... anyways -
name - Nitzan, haley (nitzan in israel, haley in the US)
age - 16
the addiction started... i don't know when, since i was little. it started because of my parents, i guess
my favorite character is from SVU, and it's Elliot... can't help but love him...
better - Law and Order. and SVU rocks!
where would I wanna be? In Israel.
total Democrat...​

Nimst

New member
of course you're allowed to answer

Why not?.. Where are you now? The States?​

feeler

New member
yup

thanks for having me!! yeah, i live in Maryland, but i'm Israeli.... love Law and Order, especially SVU​

OpticalIllusion

New member
אמממ רק בגלל שציינת שההודעה

מכוונת אל שני המינים כאחד ...
1. מקס (/מקסים) ... 2. 18 ו 15 יום ....
3. אמממ ... התמכרות ? לא בדיוק ... פשוט אוהב את הסדרה ומתעניין בה ... בערך לפני 3 שנים .. 4. (פאדיחה ... הטלויזיה לא הודלקה בערך חודשיים ...
) 5. אממ חוק וסדר .. אבל רק בגלל שאני לא מכיר את CSI
6. אוסטרליה ..
7. דמוקרטית ... :)

OpticalIllusion

New member
נכנסתי קצת לאתר של הסדרה ...

לרענן את הזכרון ולהיזכר בשמות .. חח התשובה ל -4 : ג'רי אורבך ... הבלש לני בריסקו ...

תשובותיי

1. שמכן בישראל?אורן 2. גילכן בישראל?25 3. מתי וכיצד התחילה ההתמכרות ל"חוק וסדר"?מאז השירות הצבא כשהסדרה שודרה בערוץ 3 4. מהי הדמות האהובה עליכן? מקוי 5. מה יותר שווה - חוק וסדר או CSI? (להיזהר כאן, סיכון חסימה ) CSI ראיתי חלק מהפרקים ,חוק וסדר שולתתת 6. איפה הכי הייתן רוצות להיות כרגע?במזרח (הרחוק מפה כמה שיותר) 7. מפלגה דמוקרטית או רפובליקנית? (ג'ק או קלייר?) בדרך כלל ג'ק

אני אמשיך

שם:חנה גונן(ולא זה לא השם האמיתי שלי אז אל תתלהבו) גיל:29 היתקלות בחוק וסדר:מתחילתה והתאהבות מידית וטוטאלית דמויות מועדפות:גק מקוי אבל באופן כללי כולם מה יותר שווה:חוק וסדר אלא מה איפוא הכי הייתי רוצה להיות:אני עוד חושבת על זה גק גק גק. שלכם חנה גונן

Imperia

New member
טוב אחרי שכתבו פה כמה אנשים

מעל גיל 20, אני לא מרגישה כל-כך לבד ומוכנה להחשף. קוראים לי אימפריה, ואני בת... אההם... יותר מ-20. ההתמכרות לחוק וסדר די חדשה, עונה-שתיים בערך. יש לי טלויזיה די מעאפנה ואין לי כבלים או לווין (יקר לי, מה לעשות, וגם חבל על הזמן במובן הישן), אז סה"כ מגוון התוכניות שמגיעות למקלט שלי ויש לי שפה משותפת איתן די קטן. ככה גיליתי את חוק וסדר. הדמויות האהובות הם אליוט סטייבלר ואליביה בנסון ממדור מיוחד. לג'ק מקוי דווקא אין לי רגשות מיוחדים. השחקן (איך אמרתם שקוראים לו?) משחק טוב, אבל אם הדמות אין לי שום הזדהות.

למעלה