ערב טוב

y a e l c 1

New member
../images/Emo60.gifערב טוב

מחר בבוקר אצל מני פאר יהיה בחור שידבר על הטוראט שלו ואיך הוא חי עם זה. צריך להיות מעניין כי יש לו טיקים והוא מתנדבאבל בכל זאת ביקשו שיחתום קבע לא כי ריחמו עליו אלה בגלל שהוא מאד מצליח במקצוע שלו. הוא מאד נחמד וביישן. הוא יהיה עם המפקד שלו מהטייסת שהוא משרת.הוא אמור לעלות לאוויר בשעה 7:30 בבוקר אז מקווה שתוכלו לראות אותו. להת יעל מהדרום.
אם אתה קורא מה שכתבתי עידן.

שביק

New member
ערב טוב יעל. הצטערתי שלא הגעת

אשתדל לצפות מחר. תודה על המידע

שביק

New member
תיקי יקרה, אין לי וידיאו. הוא

מקולקל, לא ניתן להקליט עליו שום דבר.

מינוי סגן לגזבר

גיל, בתוקף סמכותי כגזבר המועצה. הריני ממנה אותך לסגן הגזבר. על כל האנשים לפנות לגיל איש חידות אם האישורים המתאימים כגון אישור על ניהול ספרים ומס במקור ולאחר שישלמו את האתנן המתאים נתייחס בכובד ראש לבקשה. אי מתן האתנן המתאים ימנע מאיש הדת לשלם לאנשים את הכספים החייבים להם!!! עלי לציין שגזבר המועצה מזדהה עם הטורטיניקים ויש לו טורדונות כפייתית גבוהה מאוד!!!! ראו הוזהרתכם!!!! משה

y a e l c 1

New member
היי

התוכנית בערוץ 2 והבחור מתנדב מפני שלא ידעו מה יש לו לכמה שנים לפני הצבא (אני לא זוכרת את הסיבות מדוייקות) ורק אחרי שאבא שלו חיפש באינטרנט מצאו מה בעצם הבעיה והצבא כנראה לא הכיר את המחלה וגם לא את הבחור ולא הסכימו לקבל אותו. הוא נלחם הרבה זמן והכל בעצמו עם הרבה עוגמת נפש מצד המוסדות(ההורים תמחו בו כל הזמן ובחום רב.) בסוף בכל מיני דרכים הצליח שבחיל אוויר ברמון המפקד שלו הסכים לנסות לקחת אותו רק אם ילך ללמוד משהו שיעניין את הטייסת שבו רצו לאמץ אותו. הוא היום היחידי בתפקיד שבו הוא נימצא שבצבא קבע. חברה זה באמת היה עבודה קשה מאד. הוא רק לפני כמה חודשים בקבע אך גם שהוא הלך לעשות את הבדיקות כדי להמשיך בקבע עשו לו את המוות לא יואמן והוא בסך הכל בחור מקסים ושקט שרצה להתגייס לצבא כמו כולם. טוב מספיק להיום מקווה שתוכלי לראות ולהתרשם במשהו שכולנו רוצים לילדינו. לילה טוב. יעל מהדרום

השגיא

New member
תודה יעל

באמת השאלה היתה לא איפה הוא מתנדב אלא מה פתאום הצבא לא גייס אותו, (הלנוש...), מענין באיזה תפקיד הוא משרת, מי שיצפה מחר בבקשה לעדכן אותנו...

שביק

New member
../images/Emo61.gif לחייל עידן, כל הכבוד!

ראיתי את השידור הבוקר בתכניתו של מני פאר. עידן בהחלט בחור מקסים, מרשים. קשה להאמין שלא לגייס בחור כמוהו לצה"ל ורק בגלל הטוראט. עידן מתפקד בצורה טובה ביותר. יש לו מפקד עם "ראש פתוח" לקבל את מי שמתאים לתפקיד על-פי כישורים ויכולות. אני הכרתי את עידן במפגש הפתיחה בשדה בוקר, עם פתיחת קבוצת התמיכה לנושא טוראט בדרום. התרשמתי מאד מ"בחור כארז". עידן
בהצלחה שבהמשך דרכך. שביק (בת-שבע גרניט) יו"ר עמותת א.ס.ט.י.

../images/Emo77.gifאני פשוט גאה בו שיתברך אמן

למרות שלא ראיתי את השידור רק שמעתי לאחר מכן אבל רק לדעת את זה זה עושה טוב על הלב. שיהיה לו כל טוב ומי יודע אולי ניראה אותו מתישהו בפורום הזה . הלואי.

לחייל עידן לויד כל הכבוד../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

היית גדול ועוד בשידור חי...לא פלא שרצו אותך בטייסת..... וגם כל הכבוד למפקד י'. כן ירבו אנשים כמוך בצה"ל

לא ראיתי רק שמעתי, כל הכבוד!

אמא שלי ראתה ולא הפסיקה להתפעל מהבחור וממפקדו. רל הכבוד עידן, חשוב להלחם על מנתץ להשיג את מה שרוצים, יישר כח. אלונה

למעלה