משפט משיר.

../images/Emo60.gifמשפט משיר.

משפט מתוך שיר של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

Barefoot1

New member
לא שמתי לב

לא של נינט: and it's so hard to say goodbye when it comes to this.. (hurt-christina aguilera) שיר מדהים אני לא מפסיקה לשמוע אותוו

עונה!~!../images/Emo66.gif

משפט מתוך שיר של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:היא יודעת אנשים תמיד אומרים לה משפט מתוך שיר לא של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:תאמין בעצמך ותראה לכולם שרצית לכבוש ת'עולם שרצית להיות בן-אדם

עונה..../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

משפט מתוך שיר של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "ואם אתה שומע אולי אתה יודע איך ממשיכים מכאן" משפט מתוך שיר לא של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "היו הרבה מאושרים שלא הצליחו לעשות אותך שמחה" - אליך שר הראל סקעת

בידיוק בשבילי!!

"כי תמיד יש משהו ששומע שומר עלי יודע שאני לא אוותר"- הכל יכול לקרות" "words can't bring me down"- מ "יופי" של כריסטינה אגילרה...

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

משפט מתוך שיר של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"..אבל תמיד יש מישהו ששומע,שומר עלי,יודע שאני לא אוותר.." משפט מתוך שיר לא של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"..עולה על הר כדי לרדת חזרה אבל ממשיך כל בוקר לטפס,כאילו אין ברירה,לבד אני הורס ואחכ' מחכה לנס.." [נס-אמיר פיי גוטמן]

../images/Emo2.gif אותו משפט...

אני לא יודעת מה הסיבה שדווקא בחרת את המשפט הזה.... ואני גם לא ישאל כי זה לא עינייני... אבל מכיוון שגם אני כתבתי את אותו משפט ולמרות ששנינו כתבנו בטח מסיבות שונות... אני מרגישה הזדהות איתך
תנסה להילחם... לא להישבר... ובסוף זה השתלם... אני מאמינה לפחות...

עונה:

משפט משיר של נינט-"שחרר אותי מבדידותי בחדר קח שבר ועוד שבר ותדביק אותי כל פעם מחדש עד המבול הבא עד שלא יכאב כבר עד שירגע"(הכל יכול לקרות). משפט משיר לא של נינט-"ממה אני פוחד ומה זה געגוע ואיך אני אוהב ומה עשתה לי השינאה כמה אני יכול לתת ואיך אני רגוע ומה עשתה ההשלמה"(אמיר פיי גוטמן-מרגיש)

SPboy

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo203.gif

משפט מתוך שיר של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו
"מה אני בכלל רוצה, שיגעון או תקופה שתכף עוברת" משפט מתוך שיר לא של נינט שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו
I'm in too deep and try to keep up above in my head instea of going under" (sum-41- in too deep)

למעלה