מפגששששש

ט ל i i ש

New member
../images/Emo60.gifמפגששששש

אוקי תקשיבו לי ביום ראשון(יום הולדת לאה) נפגשים..!! עדי באה אליי ב-1-1:30 ככה שמי שרוצה שאני אפגוש אותו בעיר או איפשהו שיגיד לי!!! פאלפון במסרים!!!!! אמממ איפה ניפגש בקניון הזהב...אמממ בואו נחשוב..!!! שער פריז..!!!! כן כן יש שערים רק הולכים לשומר קטן ושואלים איפה שער פריז...? ושם ניפגש..!!!! ושוב אנשים הפאלפון שלי תבקשו במסרים אני אשמח לתת אל תפחדו להתקשר ושלאול שאלות..!!

זאת צליל... ../images/Emo25.gif

מהמחשב של אמא. אני פשוט לא רוצה לצאת לה מהמשתמש. ככה: יכול להיות שאני אבוא, יכול להיות שלא. 50%-50%. פשוט היום אמא ממש כעסה עלינו, ואמרה שהיא לא תיקח אותי לשומקום. אבל דיברתי איתה בטלפון קודם ואני חושבת שזה עבר לה. ואני גם סידרתי ת'חדר, וסידרתי דברים שהיא כבר שנים מבקשת ממני לסדר. אתם רואים מה אני עוברת כדי לפגוש אותכם
אניוואי, אני רוצה את הפלאפון של טל. תשלחי לאמא במסר. ותחזיקו לי אצבעות! אני אעדכן.

אנשושיםםםםםםםםםם!!!!!!../images/Emo24.gif

Long time no see!!!!! סורי שקצת זנחתי את הפורום היקר שלנו...פשוט היה (ועדיין יש) לי פרוייקט מטומטם לסיים ליום ראשון.... ככה שהייתי טיפה עסוקה....[ בקשר למפגש....90% שאני באה.... ו...רק שאלה אחת קטנטונת: Did anybody miss me?????????

ט ל i i ש

New member
ברורררררררררררררררררר

אני חולה עלייך מיי יפיופההההההההההההה..!!!

Chandler Rulz

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני טס יום שני... לכן אני אוכל להגיע למפגש!!!!!!! אז אני רק צריך לדעת שעה... עדי? מישהו?

Drorrrrrr

New member
יו איגור, אתמול התחלנו לדבר והייתי

צריך ללכת בוא לאסק

למעלה