מישהו יודע

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif מישהו יודע

מה הסינגל השני של קיילי שהולך להתחרות על ראש המצעדים (שוב) בToxic של בריטני

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אז ככה..

שאלתי עוד שני אנשים נוספים ששמעו את שני השירים, והם אמרו TOXIC. אתה אמרת Red Blooded Woman... אתה שמעת את שני השירים
אני לא יכול להגיב, כי שמעתי רק את טוקסיק..

Human Nature

New member
אני לא אופתע אם קיילי "תנצח" |טל| †

שוב. אחרי הכל, הבריטים יאכלו כל תו שהיא תאכיל אותם, לא משנה עד כמה טוב או מקולקל הוא יהיה. משריינים לה את שלושת המקומות הראשונים במצעד הבריטי באופן אוטומטי.

זה מה שאתה באמת חושב?

אוי הלל במבטי פוזל1!! ג'וינג'!!!!!(*להתעלם מההתקף הרגעי שלי*) כמוש רן אמר -באוסטרליה כול פלוץ של קיילי נכנס למקוםה ראשון אני לא יודעת מה לגבי בריטניה אבל אם"מנדי" של ווסטלייף ועוד כמה שירי אטומיקיטן מעפנים הצליחו שם מאוד אין סיבה שקיילי לא תצליח להיפך-היא מאוווד תצליח עכשיו רציני... ל RBW באמת מגיע להצליח ובגדול סלאו הוא שיר מצויין אבל יש בו משהו שלא גורם לכולם לאהוב אותו לדעתי כוווולם יאהבו את רד בלודד וומן ואם לא-שילפליצו על דג הם לא מבינים במוזיקה! חחחח אמרתי התקף רגעי? התכוונתי תמידי!!! חחחחח

באמתש אין לה!!!../images/Emo9.gif אם הבום בום בום

המפגר הזה יוצא כסינגל שני (וממה שהבנתי הוא אכן יוצא...) א\ באמתש אין לה סיכוי והפעם RBWלא ייכנס לממקום הראשון כמו סלאווידשדש למטה (מה שקורה עכשיו לסלואו במצעדים האירופיים ודי מעורר סערה)אלא יישאר שם! אני בטוחה!!! זה שיר קליט,מיוחד , עם טעם ובעל משהו חדשני (לפחות בעיני) למה שמישהו לא יאהב אותו?

Human Nature

New member
הממ... |טל| †

למיטב ידיעתי בשני השווקים המרכזיים (הבריטי והאמריקני) MATM לא התחרה עם "Slow". באנגליה הסינגל של קיילי יצא שבועיים (אם אני לא טועה) לפני MATM ובארה"ב "Slow" בכלל לא יצא עדיין

ובארה''ב הסינגל של בריטני כן יצא?

כי אם כןז ו באמת תחרות לא הוגנת... אי אפשר להשוות ולרוץ לומר"בריטני עברה את קילי יה יה יה!" כמו שלפני כמה זמן המעריץ שלה אמר.... כי סלואו עוד לא יצא שם ואמממ אם MATM כן יצא ז ה די לא הוגן להשוות וגם די להספיד את סלואו עוד לא מיצו אותו .... מה שקשה לומר על MATM

KerenWelling

New member
שמעתי את שניהם...

ואני חייבת להגיד שזה כזה ברור שקיילי תעבור את בריטני במצעדים! טוקסיק שיר נחמד אבל לא יותר מזה... לעומת RED BLOODED WOMAN שזה שיר נדבק (לפי מורי "FAME ACADEMY" ככה בודקים אם שיר יהיה להיט...),שיר קצבי, ושיר שפשוט גורם לך להתנוענע אם אתה רוצה או לא!! פשוט נפלא...

KerenWelling

New member
בTOXIC

הכינור הצורב הזה היה בהתחלה נחמד, אבל חרשו עליו לאורך כל השיר וזה יצא מכל החורים! זה פשוט מ-ע-צ-ב-ןןן

אה אז הבומבומ המטומם לא יוצא כסינגל

? חבל... הוא היה יכול להיות שיר בינוני מאוד לדעתי חבל שהיא לא מוציאה אותו כסינגל ככה קיילי הייתה מצליחה מאוד

tatababa

New member
Red Blooded Woman

יוצא לתחנות הרדיו באמצע ינואר, יוצא כסינגל בראשון למרץ. איזה כיף!! הקליפ עצמו כרגע נמצא בשלבי הכנה (צילומים ממש אם אני לא טועה, יש שמועות שהצילומים הם במלבורן באוסטרליה - עיר הולדתה של קיילי - אבל זה לא בטוח). אחרי שכן שמעתי את Toxic אני רק יכול להגיד ש RBW הוא ללא ספק הרבה הרבה יותר טוב. אם בריטני, לעומת זאת, הייתה מוציאה את Breathe On Me הייתי חושב שלקיילי יש תחרות רצינית, אבל Toxic הוא ממש לא מאיים - השיר פשוט מפוזר מדי. לעומתו, RBW פשוט מדבק. כל הכבוד לקיילי!!
נ.ב : קיילי אולי יכולה לשחק אותה באוסטרליה עם מקומות ראשונים מובטחים, אבל עם שפת גוף מקרטע בבריטניה, אני לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות. קיילי תצטרך לקרוע את התחת (במובן התיאורתי
של המילה) עם הרבה הופעות כדי להחזיר לעצמה את הקונצנזוס הציבורי בבריטניה.

nomber 1

New member
MATM הצליח בהרבה יותר מסלואו

באירופה השיר היה מקום 1 3 שבועות לעומת סלואו שלא הגיע למקום 1 והסתפק ב2 אפילו שהסינגל של קיילי נכנס למקום 1 בבריטניה ובריטני ל2,בריטני מכרה יותר סינגלים בשבוע ה1 ועכשיו באירופה סלואו נמצא מקום 19 וMATM מקום 2 והאלבום של קיילי נמצא מקום 33 באירופה לעומת אין דה זון מקום 11 ובקשר לשיר של קיילי הוא יותר יפה משל בריטני אבל גם של בריטני יפה,אבל עכשיו קיילי תיקח בתחרות שאין ביניהן קיילי נהייתה כריסטינה ובריטני נהייתה מדונה חח כי פעם היו משווים את ההצלחה של קיילי למדונה ובריטני לכריסטינה עכשיו בריטני לקיילי למרות שאין פה מה להשוואות

tatababa

New member
קיילי נהייתה כריסטינה?!

בריטני נהייתה מדונה?!? ומה מדונה נהייתה?! גולדה מאיר???

למעלה