מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo60.gif מומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש?
מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..

JALULA2

New member
עונה שנייה! וואווווווווווו

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-קרן אור של אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר של אביב-ילדי יום ראשון משהו שהרס לכם את השבוע-היוםםםם בא הטכנאי למחשב בשמונה בבוקר (איזה דיכאון העיר את כל הבית) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מפגש הייד פארקקקקקקק:) מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש?לא....אפשר פרטיםם (בבקשה) מסר לאומה-תשמעו אביב גפן..

dsol

New member
../images/Emo140.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - יפן מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - איריס פרחי - בחלומות (אחרי הופעה מדהימההה שלה ומאוד מרגשת) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> -
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ
מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? כמובןןןן מסר לאומה- אני לא יגיב
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מי שרוצה

JALULA2

New member
לירון את יכולה לכתוב פרטים על

הווליום תל אביב?

עונה..

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- כתמים בשמש מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- scissor sisters- return to oz תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ אין?! כרגיל.. משהו שהרס לכם את השבוע- זה שאני מתעצבנת מהר.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- נוסעים לצפוןן =) מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? ברורר מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..

parnar

New member
תורי

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) איזה עתיד מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) קולולוש - האלבום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של קולולוש משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? אולי מסר לאומה- peace

אז ככה..

שיר השבוע מטרופולין: מלאכים שיר השבוע לא מטרופולין : שייך ללא ספק לבית הבובות עם למעני..

charlazona

New member
קדוש מ-עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - כל דבר מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - נערה מהצפון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר - ההופעה של מטרופולין בזאפה משהו שהרס לכם את השבוע- פיטרו אותי שוב מעבודה עוד לפני שהתחלתי לעבוד משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עוד עבודה חדשה מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? יש מצב מסר לאומה- אם אין מין יש ימין! ואתם מוזמנים גם לתת פרח למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
ל...."דיאטה", רק כי חשבת שאני הולך לרצוח את אפרת גוש... מגיע לך!!

חצילע

New member
עונה :)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין):לא אומרת כלום,אני קשורה לשיר הזה. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין):אממ אחד? כמה
אממ קרן אור-אביב גפן,שיער קצר-פיטר רוט, אור הירח-אביב גפן,ממנטו מורי2-אביב,לילות לבנים, שייגעצ-שזיף,עברי לידר-להבין את המים, סינרגיה-חום יולי אוגוסט, רומנטיקה עתידנית-משינה. יש הרבה;[אני לא אמשיך. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ילדי יום ראשון-אביב גפן. [ספר] משהו שהרס לכם את השבוע-ריב עם 2 ידידים שלי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לונה פארק,ואז חו"ל,למרות שאני לא יודעת אם אני מחכה לזה :\ מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש?לא,אני בחו"ל. מסר לאומה-מטרופולין ואביב גפן שליטה. ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לכולכם

P i x i e s

New member
התשובות שלי.

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-יפן. מדהים. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-Where is my mind של הפיקסיז תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-אין. לא חזקה בקטע של תמונות. :\ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הממממ.. הדיסק של תמר אייזנמן. :] וגם הסרט איילנד. כ"כ מומלץ. משהו שהרס לכם את השבוע- איזה בחור שהחליט לנתק איתי קשר זמנית. ;( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מממ השבוע הזה משמש כסגירת מעגלים. מחר אני נפגשת עם מישהו שאני די רוצה להיפגש איתו כבר כמה חודשים ולא יוצא.. וברביעי נפגשת עם המדריך שלי שבזמן שהוא עוד שימש כמדריך היינו ידידים אבל בגלל חוקי דיסטנס מסויימים אי אפשר היה להיפגש.. ועכשיו אפשר. :] מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש? תנו פרטים ונראה. :] מסר לאומה- ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- מממ אני חדשה. אין לי שמץ למי מגיע.

../images/Emo54.gifיאאלה אני ../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
כתמים בשמש
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
התגעגעתי של אינפקציה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
פיטר רוט משהו שהרס לכם את השבוע-
אמא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
עשור ליהודים, אילת מגיעים ל"ווליום תל אביב" בסוף החודש?
ברור מסר לאומה-
יהודי לא חותך יהודי

למעלה