מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo60.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר?
מסר לאומה-

chen010189

New member
תשובות

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-כמו שבוע שעבר.. לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-מול כל העולם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>חחחח אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של פיטר! משהו שהרס לכם את השבוע-הסיטי הול נסגר :( שזה אומר שבוטלה ההופעה של אפרת גוש.ומי יודע מה אם ההופעה של מטרופולין שתוכננה שם ב13.8... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר? מסר לאומה-

chen010189

New member
אופס שכחתי לענות על 3 שאלות

משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פיטרוטטט שייגעצ ודניאל סלומון בטוואר בת"א :) אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר?לא.. איפה :/ מסר לאומה-משטרה=

AV80

New member
תשובות

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) היא לא אומרת כלום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הזמן האמיתי מאת ניצה אייל משהו שהרס לכם את השבוע- נסיעה לאשדוד משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מפגש ביום שבת הבאה אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר? אני רוצה ללכת לגולדסטאר מסר לאומה- תהנו מכל דבר שאתם עושים

חצילע

New member
נמ

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) היא לא אומרת כלום,נראלי אותו אני הכי אוהבת. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) אמ,לילות לבנים-אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ילדי יום ראשון-אביב גפן משהו שהרס לכם את השבוע-הרבה דברים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אממ לא שבוע הבא,ב-24 אני לא כאן, אני בצפוןן סופסוף! אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר?יש מצב מסר לאומה-יהיו לי ריבועים |:

pishkashit

New member
בלאט.

"תעצמי עיניים" מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
אגדות- עברי לידר / שחזור- אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ההופעה בפסטיבל, לנסוע לצפון אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר?
מסר לאומה- בלאט.

anafaza

New member
מממ....

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- "תוך דקה" מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- "שיר לשירה" - קורין אלאל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ---- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר "11 דקות" של פאולו קואלו משהו שהרס לכם את השבוע- מממ... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מממ? אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר? רוצה לבוא להופעה של גולדסטר מסר לאומה- כנסו לבלוג שלי... פחחח סתם

נהצבכעהכ עו

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) חזירים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) נממ.. לא יודעת, טחנתי את הדיסק של סטינג.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> איןP: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הטירה הנעה!.. אבל לא הסרט, הספר
משהו שהרס לכם את השבוע-עזבו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום.. אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטאר? לא נראה לי.. מסר לאומה-עקבים זה רע.

dsol

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - היא לא אומרת כלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - בית הבובות - למעני תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ אין ממש משהו שהרס לכם את השבוע- הרבהההה אבל לא משנה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום ראשון אני מתחיל לעבוד אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר? יכול להיות מאוד גולדסטאר מסר לאומה- אומה.... למה כולם רוסים שאני ימסור לה משהו ? אני בכלל לא מכיר אותה !

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-באה אליכם של מירי מסיקה פשוט שיר מושלם
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט מלחמת העולמות משהו שהרס לכם את השבוע- אממ לא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ לא אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר?לא
מסר לאומה-יהודי לא מגרש יהודי

Ma E

New member
../images/Emo73.gif

מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
טיפה טיפה - מירי מסיקה [אני מושפעת מההופעות בניצנים
] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
סטיץ! הסרט ומיליון דולר בייבי ראיתי אותם אתמול במחשב מיליון דולר מדהים!! צפיה חובה!! וסטיץ פשוט מצחיק
משהו שהרס לכם את השבוע-
שהבנתי שנשאר רק חודש לחופש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
הופעה של עברי לידר בטרזינה אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר?
לא.. אני מאוד רוצה אבל אני לא יכולה..
מסר לאומה-
יהודי לא מגרש יהודי |דגש|הוא רק מזיז אותו קצת

../images/Emo54.gifחשתם ../images/Emo22.gif

מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
דיאטה- אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
הוספתי אותה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של אפרת גוש באמת עשה לי את השבוע
משהו שהרס לכם את השבוע-
בנאדם כלשהוא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
טבריה
אתם באים להופעות של מטרופולין בזאפה/פסטיבל גולדסטר?
אולי לזאפה מסר לאומה-
אני אפס, כל אחד הוא קצת אפס

עונההה

1. מלאכים 2. ביוטיפול (אין לי כוח להעביר לאניגליש) 3. איןן.. 4. אמממממ כלום האמת.. 5. אנשים מעצבנים.. 6. הופעה של אפרת גוש. 7. ברור

למעלה