כנסוסוסו

../images/Emo60.gifכנסוסוסו

יפות שלי? אני מצד אחד מאווושרת ומצד שני עצובה ---------------------------------------- אני מאושרת כי.. עוד בערך פחות משבועיים אני פוגשת תבויז איך? מה? למה? איפה? דרך הקליפ לבת מצווה אני ממש לא יודעת איפה אבל אני מאווושרת ולמי אני מתקשרת? לספיר/דמושית כ"כ מגיעה להה ואני רוצה שיהיה לה שמח וספירי? אני לאהוב אותך המון המונים=] -------------------------------- ואני טיפה עצובה כי לא זכיתי אבל לא נורא יהיהו עוד הזדמנויות ולי? עוד מלאאאא -------------------------------- דבר שלישי חבר של אבא שלי?? הוא בקשר טוב טוב עם ערני והוא סידר לי את הקליפ --------------------------------- דבר רביעי וכמעט אחרון אני? צריכה את התמונות שהעלתי מאילת למי שיש או אפילו חלק אבל עם הקרדיטים שתעלה לי פליייייייז ממש חשוב ----------------------------
רעותי?? מזללללללל טובבבבבבבב אני אוהבתתתתתתת אותתתתתתתך אתתתתתתתת בגיללללללל של אחיייייייייי הכלבבבבבבבבב אוהבת אותך
-------------------------------- אחי לא בבית שלושה ימים הוא בטיול שנתי=] -------------------------------- אני מחפשת מאומץ אדום ת--ע--ז--ר--ו -------------------------------- דילב? שחף? ברר? קורל? סיתי? ת ה נ ו --------------------------------- שבלול??????? אניייייייי ממתתתתתתהההההה עעלללללייייייךךךךךךךך ימצירת דיוקנים..חח --------------------------------- סורי על החפירה ויום טוב
דושית

../images/Emo41.gifעאעאעא דושית?! :]

יאא איזה כיפלךך
תהני ב-קליפ
ואת לא צריכה להיות עצובה בקשר לפגשיה עם הבויז שלא זכית כי הנה את תפגשי אותם בע"ה וגם פגשת אותם.. ואינלי ת'תמונות שהעלת.. ותמסרי לאדם שמיכל אוהבת אותו
לאב'תך מיכלושלך :]

lililulu

New member
דושית?!

שמחה בשבילך!!!
איזה כיף לחבר של אבא שלך
גמאני רוצה
היום חשבתי על זה שזה באמת לא הגיוני שכבר שנה אני אוהבת אותם ועדיין לא פגשתי אותם ואת ערני... תהני עם הבנים עוד שבועיים ואל תשכחי לצלם הרבה הרבה! ולא לדאוג! יהיו עוד הזדמנויות לפגוש את הבנים כמו שאמרת! כולה מפגש מעריצים! לא שאני מזמזלת אני מאוד שמחה בשביל הבנות שזכו! אבל את יודעת איך זה...אי אפשר שכולם יבואו... ואני מבינה שקצת חזר לך תקופה הגיימבויז...אני שמחה בשבילך! ואל תיקראי לאח שלך כלב

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifשבלולללללללללללללללל

חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo118.gifקטנטנותת שללי ?!

אני כ"כ שמחה בשבילך ואי את רואה יש לך מזל למרות הכל אמרתי לך שיהיה בסדר ואני תמיד אחזק אותך תמיד.. אני כ"כ שמחה בשבילך באמתת..אהבתת חיי מי אממוור אוהבת אותך כ"כ המוונייייייייים גדולה שלך .

כיף לך

הלואי שגם אני יכלתי לעשות איתם קליפ רק שאני עברתי את גיל המצוות וגגם זה המון כסף דושית תודיעי לי מתי שאת מצטלמת איתם

דושית?כנסי..

אני מאד מאד מאד מאד שמחה בישבילךךך את לא יודעת כמהה באמתת.. תהני לךך בקליפ איתם יחד ח.. ובאמתת מגיע לך ו...שמחה בישבילךך המון המוןן ודושית? על מה שדיברנו באיסי?אז סוריי באמת סליחהההה תיקראי מה רשמתי לך בהודעה הכי אחרונה ששלחתי לך.. אני פשוט נימצאת בתקופה לא ממש טובההה הכל אצלי רעע ואני פשוט לא יודעת אני ממש ממש עצובה בימים האחרונים.. ואני ממש ממש נימצאת בתקופה לא טובהה אבל בכלל לא טובה.. אז סליחה באמתת תדברי איתי באיסי בבקשה.. שמחה בישבילך תהני לך.. מריה סנדלר.

../images/Emo41.gifמרייה כנסי מאמי..

אם את בתקופה רעה בגלל הבויז אז... מאמי יש עוד הרבה בנות שלא פגשו אותם -כמוני- למשל אז אל תתבאסי אז נכון שאני ממש רוצה לפגוש אותם [ואת הראלוש] אבל זה לא אומר שאני יתחיל לבכות או מש'ו ואל תגידי ש-ה' לא אוהב אותך כי זה לא קשור הוא לא מחליט אם תפגשי את הגיים בויז או לא חחח

../images/Emo41.gifאוקיי אז..

החלק שקשור לבויז?! ת-מ-ח-ק-י למה?! כי בע"ה אני ואת וספיר
נפגוש אותם :]

purple rose

New member
דושית שיהיה הרבה מזל טוב!

תעשי טובה בלי הודעות שכל שורה כוללת מילה-שתיים.. זה מעצבן טילים וסתם מעריך ת'הודעה

דושית שלי?..

הנה תמונה מהופעה באילת..יש לי רק אחת אני מקווה שזה יעזור לך במשו--> יש לי עוד אבל בלי קרדיט.. יש לי רק אחת עם קרדיט

../images/Emo110.gif../images/Emo23.gifדושית שלייייייי../images/Emo23.gif.....

יה נשמתי את לא יודעת איך אני אוהבתותך כפרוני עליךךךךךךךךךךךךךך תודה ליפה שלי לנסיכה שלי למההמת... חחחחח כפרעליךך תודה איך את עושה אותי שמחהה יההה הלואי ובאמת זה הייהה ככה אני מאושרת עג הגגג כפרעליךךךך יפשלי אתת
בךךך נסיכה שלייי
.....

למעלה