זה או זה: אני מתחילה ב:עברי לידר או הראל מויאל
מ מעיין 6 New member 5/7/07 #3 ../images/Emo60.gif עברי ../images/Emo99.gif רוני דואני או לירון דואני או לירון סופרסטאר או רוני סופרסטאר או איך שלא יקראו לה או שירי מימון
../images/Emo60.gif עברי ../images/Emo99.gif רוני דואני או לירון דואני או לירון סופרסטאר או רוני סופרסטאר או איך שלא יקראו לה או שירי מימון
W wounded animal New member 5/7/07 #7 אהההההההה קשה..../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif יודנינט מקסימים אבל.. רנינט.. האלבום הבא- עברי או יוני?
אהההההההה קשה..../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif יודנינט מקסימים אבל.. רנינט.. האלבום הבא- עברי או יוני?
מ מעיין 6 New member 5/7/07 #10 ../images/Emo60.gif אאוץ נו נגעת לי בנקודה רגישה../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif יחפה מושלם אבל... היא יודעת אה משהו זדוני.... כשאתה כאן או הכל יכול לקרות
../images/Emo60.gif אאוץ נו נגעת לי בנקודה רגישה../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif יחפה מושלם אבל... היא יודעת אה משהו זדוני.... כשאתה כאן או הכל יכול לקרות
ג ג ב ש ו ש New member 5/7/07 #11 כשאתה כאן../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif הופעה או מפגש מעריצים?
L l a h a v100 New member 5/7/07 #13 ביחד... ../images/Emo3.gif אממממממממממ. אדום או כחול? [הכוונה בפורומים ^_^]
מ מעיין 6 New member 5/7/07 #14 אדום - בא לייי ../images/Emo3.gif מי לדעתכם "איים" יותר על המקום של נינט בכוכב נולד 1 שירי או שי
א אניה i love you New member 5/7/07 #15 שירי . " לא מכירים אותך " - מויאל / " כמה עוד אפשר - סקעת " ?
מ מעיין 6 New member 5/7/07 #16 לא מכירים אותך רוני דואני או קרן פלס קרן קרן קרן, אה מה שאתם חושבים... אני לא מנסה לשלוט לכם על התשובה (קרן קרן קרן)
לא מכירים אותך רוני דואני או קרן פלס קרן קרן קרן, אה מה שאתם חושבים... אני לא מנסה לשלוט לכם על התשובה (קרן קרן קרן)
L l a h a v100 New member 5/7/07 #17 רוני../images/Emo6.gif חחחחח איזה נחמד אני מופיע גם בחתימה שלךךךךךךך סלב שכמותי תודה המממממ. השיר שלנו 1 או 2?
רוני../images/Emo6.gif חחחחח איזה נחמד אני מופיע גם בחתימה שלךךךךךךך סלב שכמותי תודה המממממ. השיר שלנו 1 או 2?