היי כולם!

Friends G i r l

New member
../images/Emo60.gif היי כולם! ../images/Emo60.gif

קוראים לי שירלי ואני חולה על אמינם! מסכן קצת מתוסבך אבל אמן אדיר!! אפשר לומר שהוא אמן ההיפ הופ הכי טוב! טוב מה עוד? אני מניחה ש...זהו!

Friends G i r l

New member
???????? ../images/Emo60.gif

מזה שאתם לא עונים אני יכולה להניח שתי דברים: 1. לא שמתם לב (אם ככה אז זה בסדר
2. אתם אניטפטים ואל עונים.... (באמת?
) אולי אצלכם לא נוהגים לשלוח הודעה כשמגיעים לפורום אבל בכל פורום אחר שאני נמצאת בו כשמישהו חדש בא הוא מציג את עצמו ואומר "היי" ובד"כ עונים לו....

dinara

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה שירלי
אני מקווה שתהני למרות כל ההתלונות על המנהלת. ואל תשימי לב לכל הילדים המפגרים שחייבים לכתוב לכל אחד הודעה עוקצנית כיאילו הם מבינים בהכול ומושלמים (מזכירים לי את מר.פיג). תנסי בכל זאת להנות כאן. באהבה דינרה

keeeren

New member
היי

שלום מה נשמע? היי אני קרן ואני מקווה שתהני בפורום ואני מחזקת את דבריה של דינארה... תהני ו... זהו!

dinara

New member
יופ../images/Emo142.gif

אני שמחה שיש עוד ילדים עם גישה נורמלית לחדשים. (וסתם רק כדי שתידעי דינרה כותבים בלי א´-כן זה השם האמיתי שלי.....)

keeeren

New member
איזה שיעמום

מישהו פה למישהו בא להיפגש בצ´ט? משעמם זה שמחר יש חופש לא אומר שכיף! (לא שמישהו אמר שכן...) ניסיתי להזמין לי אוכל וכבר לא עושים משלוחים בבורגר ראנץ´ אני יודעת שההודעה לא קשורה אבל אני משועממת מוות! קיצר מישהו פה למישהו בא להיפגש בצ´ט?

dinara

New member
אויייי

באמת צ´ט זה סתם מסריח... אם יש לך שם דפקתי אף אחד לא מדבר איתך ואם השם שלך מעלה את ההורמונים של הבנים כולם מקרצצים לך עם הודעות...

keeeren

New member
טוב יאללה

לילה טוסט! אני אבדוק מחר את ההודעות להשאיר תגובות על המנהל החדש... שיהיה (אולי-אני מקווה)

Altryne

New member
וואי באמת לא שמתי לב להודאה

אז שלום ברוכה הבאה לפורום אני מקווה שתיהני בפורום קצת יש פה עכשיו בלגן את כבר יודעת למה... טוב במקווה שתיהני

jlo9

New member
קצת מאוחר אבל..ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

תהני!

Donutz

New member
אופס גם אני לא שמתי לב......

ברוכה הבאה! מקווה שתהני! אגב אני קוראת הרבה את הפורום של חברים ולא מגיבה... אחלה פורום.... אולי בגלל המנהלת שמגיבה.... *לשאוף* *לנשוף* (לא שאני רומזת למשהו...)

M ShadY

New member
הקפפפפצהההה (שכולם הראו)

ברוכה הבאה! לאחרונה בפורום היו דיוני תעלומה (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....) ועכשיו יש בחירות! שנטע תפרוש! עלה ירוק השולטיייייייים!

ilbe182ebli

New member
ברוכה הבאהההההההההההה

:)) וואי יום שני אז כל הזמן הייתי צורחת ומעודדת עלה ירוק באמצע הרחוב עם חברות ותמיד משום מה הרבה אנשים הצטרפו אלינו...חחחח

Friends G i r l

New member
תודה ../images/Emo8.gif

וכשהכל יסתדר אני בטוחה שהפורום יראה יותר טוב!
מה שאני לא מבינה זה את האדישות של המנהלת! אני הייתי משתגעת שרוצים להעיף אותי! מה לא מזיז לך? עושים עליך שירשור שלך של תלונות ואת מתלוננת על שומר מסף של אח שלך?! בחיי חייבים להעיף אותה מהר! הילדה אטומה!

למעלה