חיפ.
N Noam גורדון New member 9/7/06 #2 שיהיה בריא סחתיין. אם ימשיך ככה ירכוש גם כמה מדינות או איזה אוקיינוס.
י ים תיכוני New member 10/7/06 #3 רעיון יפה...תמורת משהו יקר יותר... אני מציע להחלפה את אשתי תמורת מוצר זול יותר.
N Noam גורדון New member 10/7/06 #7 למה שלא תדייק גוילם ותכתוב אם כך בפשטות, שאתה מחפש להחליף את זוגתך בבן זוג ? אם תכיר בנטייה שלך יתכן שיוקל לך. בהצלחה לך.
למה שלא תדייק גוילם ותכתוב אם כך בפשטות, שאתה מחפש להחליף את זוגתך בבן זוג ? אם תכיר בנטייה שלך יתכן שיוקל לך. בהצלחה לך.
י ים תיכוני New member 10/7/06 #12 נכון!!! גורדו...! החלטתי לצאת מהארון... וכדי שיוקל לי... אתה בהחלט נראה ישבן הולם. או סתם פרצוף תחת. תבוא פה קרוב חמודי.
נכון!!! גורדו...! החלטתי לצאת מהארון... וכדי שיוקל לי... אתה בהחלט נראה ישבן הולם. או סתם פרצוף תחת. תבוא פה קרוב חמודי.
N Noam גורדון New member 10/7/06 #15 תנו לחיות לחיות עורכים בסופ"ש הקרוב יום אימוץ. בטוח שיצליחו להתאים לגוילם מלמעלה שם איזה כלב עם ישבן חטוב ופרצוף תחת כמו שהוא אוהב. שמעתי שהטיפול בקרציות עליהם. אם לא יהרוג את הקרציות אולי יהרוג את הגוילם ...
תנו לחיות לחיות עורכים בסופ"ש הקרוב יום אימוץ. בטוח שיצליחו להתאים לגוילם מלמעלה שם איזה כלב עם ישבן חטוב ופרצוף תחת כמו שהוא אוהב. שמעתי שהטיפול בקרציות עליהם. אם לא יהרוג את הקרציות אולי יהרוג את הגוילם ...
י ים תיכוני New member 10/7/06 #16 אוהב אותך גורדי..../images/Emo107.gif../images/Emo25.gif לא בכל יום נופל כזה פרי בשל.
F flower45 New member 10/7/06 #6 בעקבות כל הקורסים בפורום המלומד הזה ובעקבות הרצון להרחיב את ידע הגולשים על מנת שלא יבהו מול מילים ומושגים לא ברורים אני מעלה קישור הקשור במונח גולם או "גוילם" שהוזכר לעיל.
בעקבות כל הקורסים בפורום המלומד הזה ובעקבות הרצון להרחיב את ידע הגולשים על מנת שלא יבהו מול מילים ומושגים לא ברורים אני מעלה קישור הקשור במונח גולם או "גוילם" שהוזכר לעיל.
ה המפוזרת מכפר אזר New member 10/7/06 #10 לא, אבל יש אומרים שהם מעולים לתגמולים ושאר מיני פעולות צבאיות ואחרות
א אורמור New member 10/7/06 #9 חיפ חיפ...מה הדיל שנחוץ לקמבן איתך.. על מנת שתבואי יותר, אה?... כוס קפה ב"עודפים" תמורת נוכחותך הנעימה נשמע דיל מוצלח?.. אור לארג'ית במיוחד היום וזה בשבילך ע"ח הבית- אור
חיפ חיפ...מה הדיל שנחוץ לקמבן איתך.. על מנת שתבואי יותר, אה?... כוס קפה ב"עודפים" תמורת נוכחותך הנעימה נשמע דיל מוצלח?.. אור לארג'ית במיוחד היום וזה בשבילך ע"ח הבית- אור
מ מאדאם באטרפליי New member 10/7/06 #14 העודפים הזה עוד קיים בכלל? למה לא להיפגש על חוף הים בבית קפה מול הגלים?
X x 7 New member 12/7/06 #17 ../images/Emo60.gifמישהו הזכיר עודפים ? אם הגיעה עונת החיפושיות לבטח מותר גם לי להציץ לרגע ערב טוב לכולם
../images/Emo60.gifמישהו הזכיר עודפים ? אם הגיעה עונת החיפושיות לבטח מותר גם לי להציץ לרגע ערב טוב לכולם