קרעקרע

New member
יש את הגיטרסטית שלי

שיש לה גם אח בכלא גם חבר שמרביץ לה שאותו היא לקחה לשופינג וביזבזה לו את הזמן לא מזמן

שלמונזה

New member
קיבלתי את הכי הזוי עד עכשיו ../images/Emo168.gif

במהלך ההופעה בפסטיבל השחמט האחרון בשהם, כנראה שאחד המעריצים היה נורא נרגש שהלהקה שלך מופיעה על הבמה וכאקט מוזר החליט לזרוק את הצריח שהיה לו ביד לעבר הבמה(הצריח היה לבן, אם זה משנה משהו...). כלי השחמט התעופף ופגע בעין של feמייקל בנסון. ההופעה נעצרה והיא פונתה לבית החולים. למזלה, מלבד הכאבים, לא תיפגע הראייה שלה. וקיבלתי 550 ש"ח על טיפול רפואי, חחח

LeeKo

New member
אני קיבלתי צו הרחקה,

ומהעמודה השנייה ירדתי לאחרונה...

ואצלי..

אחיה של הסולנית שלי נעצר (שוב) בחשד בהתעללות בחתולי רחוב. זאת הפעם השלישית שהוא נעצר ולסולנית שלי נמאס להוציא אותו מהבוץ בכל פעם שהוא עושה שטויות..
הסולנית גם כן מסתבר שהחבר שלה מרביץ לה. נו שיעזבו אותה בשקט. מסכנה

chemical girl

New member
קיבלתי אחד שלא השפיע לי בכלל

על כלום, מוזר... ובינתיים...בזמן החזרות... 22 ביוני | 19:00 תוך שהיא מרביצה סולו מטורף לעצמה, נחנקה גילי ריד והחלה להשתעל בצורה מדאיגה. למזלה ארתור ריד ידע לתת לה טפיחה מספיק חזקה על הגב כדי לשחרר אותה מהעניין. היא שתתה כוס מים קרים, נרגעה ואמרה פשוט שזה קורה לה לפעמים כשהיא לא מכינה מספיק את הגרון שלה לפני החזרות.

Science Fiction

New member
הו, שמות גאוניים כל כך D: ../images/Emo119.gif

[לכלבה שלי קוראים ארתור ריד ><]

frfrfrefrfrfr1

New member
חח הם רעים, הם עשו תסולן שלי להומו

סטף און נראה לאחרונה כשהוא מסתובב צמוד צמוד לאסי עזר. מהמדור הצהוב של Ynet, פנו אליו כדי לברר מה ננעל...והוא בתגובה טען ש- "מה אנחנו רק חברים טובים..." זה היה עובר חלק ובשקט אם אסי לא היה ממשיך את התגובה בצורה כזאת: "כן, סטף און חבר מאד טוב שלי ולעובדה שהוא הומו אין שום קשר לזה..." חבל שהוא לא ידע שסטף און עדיין לא הצהיר על עמדותיו בפומבי... אבל מה שנחמד שזה השפיע על המדדים לטובה :)

למעלה