../images/Emo6.gif

חברים, אחרי שציפי העירה אותי מוקדם בבוקר (לפני שמונה ד'), החלטתי לקום.... קודם כל, אני מקווה שנהנתם בחגיגות אתמול, לא שתיתם יותר מדי ובסה"כ עשיתם אחלה ערב ! אני מזכיר לכולם שמחר יוצאים ליום הכיף של נוער שינוי לקראת בחירות 2006. כפי שכתוב בהזמנות שקיבלתם בדואר, אנחנו ניסע לצוק מנארה ונעשה שם הרבה כיף (סנפלינג, רכבל ועוד
). אז ככה, מסלול הנסיעות הינו כדלקמן: ת"א (חשמונאים 100, משרדי שינוי) : 8:00 בבוקר ת"א (רכבת מרכז\צפון\מסוף 2000) : 8:30 בבוקר הרצליה (כפר שמריהו) : 9:00 בבוקר נתניה (מחלף נתניה צפון) : 9:15 חיפה (קריית אליעזר) : 9:45 שתי הערות לסדר, ברשותכם...
כפי שכולכם יודעים, ההסתדרות עורכת מסיבת פרידה חגיגית לכבוד עזיבתו של יו"ר מפלגת העבודה, עמיר פרץ. הפרידה הזו, כמובן, תשמש כחלק מתעמולת הבחירות של מפלגת העבודה, ובכלל הרעיון בו כספי ציבור הולכים למען פרידה פופוליסטית מהעומד בראשה קצת צורמת. אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו מפגינים ! אנחנו נסיים את יום הכיף שלנו מעט מוקדם יותר וניסע לכיוון קריית מלאכי להפגנה ליד האולם ששכרה ההסתדרות. (לא רק אנחנו, אלא הרבה שינויניקים בוגרים
) ההפגנה תתקיים בקריית מלאכי (דרום הארץ), ומי שלא ירצה לבוא יורד בעירו בדרך חזרה. לאחר ההפגנה ההסעה תשוב עד לחיפה.
על מנת שתסיימו את קריאת ההודעה עם חיוך על הפנים, קראו את החדשות האחורנות- בלינק.... שיהיה לכולנו יום מקסים, יוראי

tapr

New member
LOL../images/Emo6.gif

חשבתי על שני דברים כשקראתי על ההפגנה
הראשון - הסיסמה הנודניקית הזאת שאתה שר מדי פעם "יש שינוי לחילונים" וכו', כשאנחנו שרים אותה מול פרץ... השני - שנעשה את זה שיכורים לגמרי אחרי כמה חביות יין טובות מהבציר של משפחת בלום

asafz8

New member
מה שיוראי שכח לספר

שהביקור בייקבי בלום בוטל

תמיר1991

New member
אני אהיה בחשמונאים בשמונה../images/Emo13.gif

הייתי שמח להגיע גם להפגנה אבל אני אהיה חייב להספיק קצת או"פ לפני החזרה ללימודים, ככה שאני נאלץ לסרב. הולך להיות כיף מחר, ואני מתרגש ברמות
ולההודעה ששלחת אכן יש לי רק תגובה אחת
תמיר.

למעלה