http://zone.walla.co.il/ רדו קצת למטה ותראו את הסקר...
T TEENAGER1 New member 30/10/05 #1 ../images/Emo6.gif http://zone.walla.co.il/ רדו קצת למטה ותראו את הסקר...
ה העדי של עדי New member 30/10/05 #3 נצל"ש זעום לעומר ומיכל../images/Emo70.gif הרגע גיליתי שיש המון מצב שלולי היא הבת של מאיר התנצלות. כנה. עכשיו. מהר. היא ילדה מתוקה ואתם אוהבים אותה המון תגידו לה את זה כאן ועכשיו מפלצות. עכשיו אני ממש כועסת.. תתנצלו [ואני רצינית ]
נצל"ש זעום לעומר ומיכל../images/Emo70.gif הרגע גיליתי שיש המון מצב שלולי היא הבת של מאיר התנצלות. כנה. עכשיו. מהר. היא ילדה מתוקה ואתם אוהבים אותה המון תגידו לה את זה כאן ועכשיו מפלצות. עכשיו אני ממש כועסת.. תתנצלו [ואני רצינית ]
T TEENAGER1 New member 30/10/05 #4 מתי אמרתי שאני לא אוהבת אותה?! ../images/Emo2.gif אני אוהבת את לולי! רק מקנאה קצת מפלצות!?~!~??~! מפלצות!?~!?!~?! הו, תשכחי מהפוטושופ שלי
מתי אמרתי שאני לא אוהבת אותה?! ../images/Emo2.gif אני אוהבת את לולי! רק מקנאה קצת מפלצות!?~!~??~! מפלצות!?~!?!~?! הו, תשכחי מהפוטושופ שלי
ה העדי של עדי New member 30/10/05 #5 הפוטושופ מדהים.. ../images/Emo99.gif ועכשיו גם אני לולי ומאיר סולחים לך..
ה העדי של עדי New member 30/10/05 #9 ../images/Emo46.gif אתה רע. לולי, אני אוהבת אותך. ואת אבא.. זהו.
0 0mroosh New member 30/10/05 #11 את לא יכולה לאהוב את אבא שלה, את תהיי האמא החורגת המרשעת! [למרות שאת הכי מדהימה בעולם]. גם לי יש כזו, כלומר אישתו של אבא, שטנית במגפי נחש ומלא ניתוחים פלסטיים, יש לה יותר ניתוחים בסנטר מאשר השערות שיש לי ברגליים.. . אמא-פלסטיק-חורגת. [לפחות יש חשבון בנק שמן..D:].
את לא יכולה לאהוב את אבא שלה, את תהיי האמא החורגת המרשעת! [למרות שאת הכי מדהימה בעולם]. גם לי יש כזו, כלומר אישתו של אבא, שטנית במגפי נחש ומלא ניתוחים פלסטיים, יש לה יותר ניתוחים בסנטר מאשר השערות שיש לי ברגליים.. . אמא-פלסטיק-חורגת. [לפחות יש חשבון בנק שמן..D:].
B B l a c k tears New member 30/10/05 #18 הלוואי שחברה של אבא שלי הייתה עושה איזה ניתוח פלסטי אולי ככה הייתי מצליחה להסתכל עליה יותר מעשר שניות.
הלוואי שחברה של אבא שלי הייתה עושה איזה ניתוח פלסטי אולי ככה הייתי מצליחה להסתכל עליה יותר מעשר שניות.
0 0mroosh New member 30/10/05 #21 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה קורה במשפחות הכי טובות. עדי, איך את מחנכת אותם?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה קורה במשפחות הכי טובות. עדי, איך את מחנכת אותם?
T TEENAGER1 New member 30/10/05 #22 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif