gilmorefreak
New member
../images/Emo6.gif
לורן גרהם מצחיקה אותי!XDXD אז ככה..כמה דברים.. בקשר לירידה של בנות גילמור מהמסך בסוף העונה הזאת [החמישית]. לא נראה לי שזה יקרה..קודם כל זאת העונה הכי מצליחה של התוכנית..
:- שנית כל, הבנתי שרוצים להוריד את הסדרה כי הWB ואיימי שרמן ודניאל פלאדינו [היוצרים-במאים-תסריטאים של הסדרה] לא מצליחים להגיע להסכם כספי בנוגע לעונה הבאה, הWB רוצה להחליף יוצרים אבל אז, בלה. התוכנית תהרס..מה שנשאר לקוות שהם יצליחו לחתום על חוזה, אחרת התוכנית יורדת..
שנית כל..ואוו כמה ירדו על SIN CITY של אלקסיס!
אבל היא קיבלה גם מלא מחמאות אז לכו תדעו..
היו כמה שאמרו שהיא ממש רורי, וגם בתור רורי היא שחקנית גרועה [מרושע
] ויש כאלה שאמרו שהיא לגמרי שונה והיא שחקנית מעולה בסרט מצוין..
בקיצור, אני צריכה לראות אותו..
קראתי ראיון עם לורן גרהם [לורליי] ולצערי הרב גיליתי שהיא מעדיפה את לורליי עם כריסטופר מאשר עם לוק...
ככה נראה לה שזה נועד להיות..
אבל ראיון אחרי זה אמרו לה שהמעריצים די חולקים על דעתה [דההההה..!*בורחת*] אז היא אמרה שזה פשוט מה שהיא תמיד חשבה שאמור לקרות אבל אין לה בעיה שלורליי תיהייה עם לוק..גם הם מתאימים..
בלה. ראיתי 20 ד' תוכנית אופנה עם לורן ואלקסיס..XD מסקנה- זה משעמם! בלה. אה, כן לורן מכורה קשות לג'ינסים..אבל ממש..
אה, כן ול ליפ גלוס..כל התיק שלה מפוצץ בליפ גלוס, כמו בפרק הראשון של גילמור בערך..
אה, כן והיא לא זוכרת בגרוש פרקים..XD דיברו איתה על פרקים מהעונה החמישית ולא היה לה מושג במה מדובר..
[אני זכרתי..XD] אבל היא אמרה שיש כאלה מהעונה הראשונה שהיא יכולה לצלם שוב מחר.. כן, ככה אני מבלה את ערבי שישי שלי..
אז יש לי עכשיו המון מידע חדש על בנות גילמור..
שאלות או בלה. שכאלה..? אה, כן..מה אמורים להגיב לפה? אין לי מושג!
אולי שאני משועממת?
לורן גרהם מצחיקה אותי!XDXD אז ככה..כמה דברים.. בקשר לירידה של בנות גילמור מהמסך בסוף העונה הזאת [החמישית]. לא נראה לי שזה יקרה..קודם כל זאת העונה הכי מצליחה של התוכנית..