gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

לורן גרהם מצחיקה אותי!XDXD אז ככה..כמה דברים.. בקשר לירידה של בנות גילמור מהמסך בסוף העונה הזאת [החמישית]. לא נראה לי שזה יקרה..קודם כל זאת העונה הכי מצליחה של התוכנית..
:- שנית כל, הבנתי שרוצים להוריד את הסדרה כי הWB ואיימי שרמן ודניאל פלאדינו [היוצרים-במאים-תסריטאים של הסדרה] לא מצליחים להגיע להסכם כספי בנוגע לעונה הבאה, הWB רוצה להחליף יוצרים אבל אז, בלה. התוכנית תהרס..מה שנשאר לקוות שהם יצליחו לחתום על חוזה, אחרת התוכנית יורדת..
שנית כל..ואוו כמה ירדו על SIN CITY של אלקסיס!
אבל היא קיבלה גם מלא מחמאות אז לכו תדעו..
היו כמה שאמרו שהיא ממש רורי, וגם בתור רורי היא שחקנית גרועה [מרושע
] ויש כאלה שאמרו שהיא לגמרי שונה והיא שחקנית מעולה בסרט מצוין..
בקיצור, אני צריכה לראות אותו..
קראתי ראיון עם לורן גרהם [לורליי] ולצערי הרב גיליתי שהיא מעדיפה את לורליי עם כריסטופר מאשר עם לוק...
ככה נראה לה שזה נועד להיות..
אבל ראיון אחרי זה אמרו לה שהמעריצים די חולקים על דעתה [דההההה..!*בורחת*] אז היא אמרה שזה פשוט מה שהיא תמיד חשבה שאמור לקרות אבל אין לה בעיה שלורליי תיהייה עם לוק..גם הם מתאימים..
בלה. ראיתי 20 ד' תוכנית אופנה עם לורן ואלקסיס..XD מסקנה- זה משעמם! בלה. אה, כן לורן מכורה קשות לג'ינסים..אבל ממש..
אה, כן ול ליפ גלוס..כל התיק שלה מפוצץ בליפ גלוס, כמו בפרק הראשון של גילמור בערך..
אה, כן והיא לא זוכרת בגרוש פרקים..XD דיברו איתה על פרקים מהעונה החמישית ולא היה לה מושג במה מדובר..
[אני זכרתי..XD] אבל היא אמרה שיש כאלה מהעונה הראשונה שהיא יכולה לצלם שוב מחר.. כן, ככה אני מבלה את ערבי שישי שלי..
אז יש לי עכשיו המון מידע חדש על בנות גילמור..
שאלות או בלה. שכאלה..? אה, כן..מה אמורים להגיב לפה? אין לי מושג!
אולי שאני משועממת?

יכול להיות

שהיא פשוט לא אוהבת את סקוט אז היא מעדיפה שלורליי תהייה עם כריסטופר.... בכל מקרה אני בעד!.... (אני במיעוט, זה עצוב!....) אממ... את לא לגמרי משועממת נראה לי אם נורא אוהבים את בנות גילמור אז זה אומר שמשועממים? לא יודעת גם אני לא עושה יותר מדיי בימי שישי. חוץ מיום שישי לפני פסח, אז אני מבשלת.... אוי, מה באמת אמורים להגיב להודעה הזאת?....

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצויין שאת במיעוט!
*בורחת*
אני משועממת בלי קשר..
ואממ האמת שאתמול באמת הייתי משועממת..*_* ברור שזה לא אומר שאני משועממת..
בלה. לא משנה..
אהה..בקשר לסקוט, היא אמרה שהיא ממש לא הסתדרה איתו פעם...
אבל עכשיו הם עובדים טוב ביחד ומסתדרים בסדר אחד עם השני...אבל אידיאולוגית מבחינת התוכנית נראה לה שזה מתאים יותר שלור תיהייה עם כריסטופר
בעעעע..מרגיזה שכזאת..

Rafaelsha

New member
חדש.... (אבל זה לא קשור....)

טוב אולי אתם לא מבינים מה בן עושה פה אבל לא חשוב.... בקיצור.... איפה ראית את כל זה? עכשיו אני מוריד פרקים למחשב (וגם איזה קטע של אלקסיס (רורי) אבל אני לא ממש יודע מתי יש את התוכנית בTV ובאיזה ערוץ (עכשיו אתם אמורים להגיד לי מתי ואיפה). בקשר לסרט של אלקסיס: היא מעולההה.... אני מת עליה :) טובב ביי ביי.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifיש לנו עוד שני בנים פה!../images/Emo12.gif

אז ברוך הבא!
אסור לדבר על הורדות על גבי הפורום! בנות גילמור? יש ימים א'- ה' בערוץ הולמרק בשעה 12:00 ושידור חוזר 18:45 [עונה ראשונה, אחריה שנייה וכנראה שימשיך לשלישית ורביעית..
] ביום שישי בערוץ 10 יש את העונה השלישית 18:00 ככה..
ואת כל השטויות האלה ראיתי כאן: http://www.cosmic-dance-of-shiva.net/

למעלה