daveScorpions

New member
../images/Emo6.gif

אנשים בבקשה כ"מתנת גיוס" תעשו שהשרור הזה יצליח ויתפוס
אוקי אז ככה רציתי לשאול אתכם בקשר ליתרונות והחסרונות בהיות של כנסיית השכל להקה שנורא מחוברת לקהל שלה ולא מוחצנת
יש כאלה שיקראו לזה לא פופולרית אפילו... תביאו את דעתכם...

MikeY fReAk

New member
ממ..../images/Emo79.gif

לדעתי פשוט זין על הפופולאריות.. מאיה בוסקילה זה פופולארי:\ אני אישית ממש לא אוהבת מה שכו-לם אוהבים, לכן אני מחפשת מעבר לפלייליסט הגלגלצי.. כנסיית השכל בהחלט מצאו חן בעיני, הסגנון הקול והטקסטים עשו את שלהם..הייתי רק בהופעת חימום קטנטושה שלהם לכן אין לי מושג ירוק מה הקשר עם הקהל..>< הרגשתי שאני חייבת להגיב ואני מקווה שהבנתי את שאלתך..[:

daveScorpions

New member
אני גם הייתי שמח אם תתייחסו לעובדה

שלחברי הלהקה איך נגיד את זה השתן לא עלה לראש את לא רואה ממש שינוי בשום פן מאז שהתפרסמו כמו אמנים אחרים שלמשל מגבירים את קצב היצירה שלהם בכדי למכור יותר אך מאבדים מהאיכות

שונאת מינסטריים

אבל לא היה אכפת לי בכלל אם הם היו "מככביים" בגלגל"צ.. אני ממש מקווה שיום יבוא (פורטיס יהיה ראש ממשלה) ובו הלהקות\אומנים שאני אוהבת יהיו חלק מהמינסטריים והיו משודרים שעות על גבי שעות בגלגל"צ\רשת ג'\ 24 ולא היו שמים אותם בשעות שבהם רוב האנשים ישנים. אני ממש אשמח שהכנסייה תהיה כוס התה של אחוזים גדולים יותר של אנשים במדינה הקטנה הזו. אני חושבת שבזה שהם לא מנסים להיות מינסטרים הם עושים מוזיקה שהם יותר אוהבים, מוזיקה יותר אמיתית, בלי זיופים, בלי חיוכים למצלמות ופוזות. אבל אני חושבת שאם הם היו חלק מהמינסטריים הם לא היו נהפכיים ללהקה של פוזות, קשה לי לראות אותם הופכים לצבועים ומתחילים לפרסם כל מיי מותגים כמו ביסלי אוסם (אביב גפן אמרתם?!).

Da Johny

New member
העיקר שהם לא מתמסחרים..

זה טוב... יש הרבה להקות שההצלחה עלתה להם לראש, וכבר לא איכפת להם מהמעריצים, עושים דברים בשביל כסף נטו וזה דופק את כל הלהקה והמעריצים. כנסיית השכל הם סבבה, אין להם אגו ענק כמו לרוב ה"מיינסטרים" סתם בשביל דוגמא, מטאליקה ניסו לעשות דיסק עם שירים קליטים כאלה, ומה שיצא להם זה דיסק מגעיל, שפחות או יותר בגד במעריצים והשירים בו זוועתיים עם תוכן דפוק וחופרים יותר מדיייי (סנט אנגר מי שלא הבין..) בקיצור-כנסיית השכל זה להקה מעולה!

daveScorpions

New member
עם כל הכבוד

אני עדיין חושב שהכנסייה היא מיינסטריים בארץ. מיינסטריים לאוו דווקא אומר אם אתה ממושכר או פופולרי, מיינסטריים אומר שאתה אמן בזרם המרכזי ידוע, משפיע על אחרים, מבוסס בצמרת המוזיקה הישראלית. הכנסייה בהחלט להקה ידועה מבוססת ואיכותית אך היא עדיין במיינסטריים.

cowgirl Ms

New member
אביב גפן פירסם במבה וביסלי?!../images/Emo80.gif

פפפפפ, באמת...? בכל אופן, אני מסכימה איתך. אני חושבת שהיה יכול להיות מאוד נחמד אם יותר אנשים היו מודעים ללהקה ומקשיבים לה. אבל באמת שאי אפשר לדעת איך הם היו מתנהגים אם היו להם אלפיייי מעריצים. אני לא חושבת שאפילו הם יכולים לקבוע איך היו מגיבים למצב כזה. אבל, לפי מה שאנחנו מכירים אותם עד היום, ההצלחה ההיסטרית בטח לא היתה עולה להם לראש
.

ביסלי..

משיהו חיקה את הקול שלו ודמות מצוירת שלו נראתה רוקדת על פסנתר אן משהו כזה... הוא נתן את ההסכמה שלו לזה...

Eloola

New member
מיקי גבע נתן את קולו לחיקוי

המאוד לא מוצלח, יש לציין.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהיא נאמנה לעצמה.

מיוחדת, מקורית, חדשנית.. אני אוהבת. והם אוהבים, חברי הלהקה. וזה מה שחשוב, בעצם.

cowgirl Ms

New member
../images/Emo45.gif צודקת...../images/Emo80.gif

חשוב שלהקה תעשה את המוזיקה שהיא אוהבת, שהיא יוצרת מרגשות אמיתיים ולא מתוך... כסף. ברגע שלהקה נאמנה למקוריות שלה, לאהבה שלה למוזיקה ולא רודפת אחרי שטרות, היא עושה את המוזיקה הכי טובה למעריצים שלה.

../images/Emo110.gifכן אבל..

(ואני לא מצדיקה אותם ולא אוהבת את כל הסבלימינאל בואו נוציא יומן ונעשה פרסומות לקארלו ובלאאאכס) אבל אל תגידי שהם לא אוהבים מוזיקה.. אני מאמינה שהם כן אוהבים את מה שהם שרים, אולי זה סגנון שאת (כן..וגם אני..) לא אוהבת אבל בכל זאת הם כן אוהבים את המוזיקה.. בקשר למילים- חחח נגיד רוני.. היא בכל לא כותבת את המילים אז בכלל אי אפשר להגיד שהיא מקורית:p:S

למעלה