../images/Emo6.gif

היי בננות היום ההורמונים שלכם משתוללים שחבל על הזמן מצד שני אני שעדיין לא התחלתי עם הטיפולים ומרגישה יותר גרוע מאשה בהריון, עם כל השגעונות שיש את חמתי אני בכלל לא יכולה לסבול ומרגישה שכל פעם שהיא מסתכלת עליי -היא רוצה לבכות בקיצור, היום כשסימתי את הקניות הקופאית שלחה אותי לקבל מתנה בקופה הראשית, ושם הקופאית אומרת לי"את מקבלת מתנה לילדודס שלך" היא נותנת לי פרוספקט עם כל מני אתרי נופש לילדים טוב תבינו! אני -עומדת שם עם עגלה מפוצצת מינמום לשישה נפשות מסתכלת עליה בשוק. הלכתי לבבבבבבבד למקום שאין מצב שיזכירו לי את הבוץ שאני עומדת להכנס אליו. טטטטטטטטטטטוב אין מתנה לזוג צעיר בלי ילדים? אמרתי לה. מה היא נותנת לי ? ביחייאת בנות-תחבושות היגיניות , טוב, אני כנראה חודש הבא יכנס לטיפול , ועדיין יש לי תקווה שאולי יקרה נס זה הכי הצחיק אותי בעולם אז אם אתן בסופר ורוצים לתת לכם מתנה (ואתן בהפסקה ,כי אולי יקרה נס) במקום כיופים לילדים- תגידו לא תודה אז בננות מנסיון של היום, היה מזה כיף להפוך את הפרצוף תשעה באב שלי לצחוק פשוט מתתי מצחוק אז אני מציעה לכם בכל הזדמנות שיש לכם אל תפסיקו
לחייך( אבל אמיתי מבפנים)

נו לפחות תחסכי על תחבושות ../images/Emo6.gif

הגינייות לזמן מה. מה לא טוב? כל הכבוד על החיוך. תמשיכי כך ומי יתן ויגיכ לך הנס לפני הטיפול. מחזיקה לך אצבעות

עינת ב6

New member
מחולי...../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

פשוט מדהים לקלוט את כל הקטעים האירוניים האלה... יקירתי כל הכבוד על החיוך וההומור...
אני יושבת עכשיו מול המחשב ופשוט מגחכת לי בטירוף...
אני דווקא הייתי לוקחת את הכיופית לילדים!!! הרי בחודש הבא אני אהיה כבר בהריון לא?
וגם את חמודה שלי...
אז בינתיים תמשיכי לחייך המון ולצחוק!
זה טוב להיות מאושרת...
אז תודה על סיפור קצר שכזה שהרים על פרצופי חיוך
(בעודי לומדת למבחנים שיכולים למחוק את החיוך מהפנים של כולם ביחד...
) שיהיה לך יום מקסים
מלא בחיוכים ואושר...

נועם@בת

New member
טוב לשא נתנה לך קונדומים../images/Emo3.gif

מזכיר לי שכמה פעמים נתקעתי בלי טמפונים כי לא חידשתי את המלאי, הרי ממילא עוד מעט לא אצטרך אותם
. נועם ~שיש לה מלאי של מתנות לילדים מהסופר~

למעלה