HotGod

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מחקו לכם. חחחחחחחחחחחחחח מחחחחחחקו לכם
איך ההרגשה? ההורים נזפו? הכתפיים התקפלו. בו הו. על זה בדיוק התרעתי בשירשור ההוא, אתם כולכם ילדים קטנים תחת שליטה, מוקפים גדר קוצנית, צייתנים כמו פודלים ומאושרים כמו חיית מחמד, כמו פודלים קטנים שחופש הדיבור ממנו והלאה. חיסול יהודים? דברו חופשי, מנו שיטות לחיסול, לעינוי, הראו סמלים, אין בעיה. תזכירו ערבים והטקסט יעלם. חופשי. על שואה דברו חופשי. תשפכו את הלב. תשפכו כל מה שיש לכם להגיד. דברו חופשי. תזכירו ולו במילה את השורש ע.ר.ב והשירשור יעלם. הרי יש גבול לרגישות. לא?
לסיכום: ככל שהמאורע מערב יותר נרצחים הוא פחות מצונזר. מצחיק.
עוד מקרה קשה נכנס לסצ'צ'יסטיקה.

פחות אחד יותר נחמד..

פחות שניים נחמד כפליים,יאאלהה הוטגוד תתחיל לעבוד על זה.. ירחם השם..

Kps

New member
בוא למצוץ לי, כוס נעל האמא שלך,

ערבי בן זונה!

momi11

New member
תגיד KPS שמת לב שאתה לא סתם

סוטה , אלא חובב סקס עם ערבים? גם "בוא למצוץ לי" וגם "ערבי בן זונה"? אני לא חושב שאפשר להבין את זה אחרת. להשמדה מייד!

momi11

New member
תגיד HotPot ? אם כולם יגידו לך

שאתה צודק , ופה זה גטו וכולם בובות וכולם ממוצעים וכולם שפוטים של תפוז ובובות על חוטים ובלה בלה בלה ובלו בלו בלו ... מה אז? יעני מה אתה רוצה?

HotGod

New member
מה אני רוצה? תשמע מומו, בחודש האחרו

ן, ניסיתי להבהיר מה אני רוצה אבל עושה רושם שהדברים עברו לכם מעל הראש. התגובות היחידות שאתם מסוגלים להניב תחת מקלדתכם הפשיסטית הם קללות עלובות ותו לא. פרט ליחיד בדורו, נוירון, עושה רושם שהמבחר דלוח למדי. הרעיון המשני, מעבר למה שלא תוכל להבינו, הוא להעלות את הרמה פה. הרמה הנוכחית של פיפי, קקי ונציזם עלאק מעוררים גועל. אם כיף לך בסחי שלך, אנא היה האורח שלי והמשך להתבוסס בו. הרי ברגע שתבין (ו) כי המצב לא יכול להמשך ככה זוהי כבר עלית מדרגה והדרך ממנה למה שהצבעתי עליו בעבר הינה קצרה מעין כמותה. לעומת זאת, תמשיך (ו) לא להבין אותי, הרי הדרך ארוכה ולא ניתנת להשגה. לא כל שכן, להבינה.

momi11

New member
תשמע סבבי לי בדומן הזה-

כי אני בחרתי להיות בו. חוץ מזה יהיה אולי קל יותר להבין אותך אם תעשה הגהה למה שאתה כותב , כי ייתכן ואתה סתם מתרגש מהמעמד ולכן פה ושם שגיאות כתיב ופה ושם משפטים לא ממש ברורים (ממוצע זה יחסי). אז אם אתה רוצה להעלות ת'רמה תתחיל בבית ותתרחב. עכשיו תקרב תאוזן למסך כדי שאוכל ללחוש לך משהוא רק ביננו, יותר קרוב כי מאזינים. פססססט פה פה אני פה. ת'שמע, אתה מבזבז זמן, גם אם תרים פה למקסימום עדיין ישאר נמוך. היסודות רעועים, הקבלן חרה ומהנדס אין. קיצר אל תטרח, אלא ברח. (ואני אחריך, רק נותן לך פור קטן וכבר עוקף)

momi11

New member
ושאלה חשובה להוד חמימותו-

האם מה שעושה את נוירון ליחיד ומיוחד , זה זה שאתה עושה אותו? ותחשוב על זה.

למעלה