מי זאת באמת נעמה אתל? http://www.mooma.com/Artist.asp?ArtistID=24097 פשוט הרחיבו
G GlitterKitten New member 3/11/03 #1 ../images/Emo6.gif מי זאת באמת נעמה אתל? http://www.mooma.com/Artist.asp?ArtistID=24097 פשוט הרחיבו
G GlitterKitten New member 3/11/03 #2 אני עדיין חושבת ש....... הימנית מזכירה (מזכירה, לא דומה) את יסמין!!
ה הליאוריות New member 3/11/03 #5 דה כאילו שיואו דההההההההה שאין על סתו'ש , שהיא אישה כוסית שחבל"ז ומי שיגע בה יקלל אותה ויעליל עליה יחטוף 10000 בלוקים בראש ואני יתעלל בו כמו שבסן מתעללת בבובה נחמה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דה כאילו שיואו דההההההההה שאין על סתו'ש , שהיא אישה כוסית שחבל"ז ומי שיגע בה יקלל אותה ויעליל עליה יחטוף 10000 בלוקים בראש ואני יתעלל בו כמו שבסן מתעללת בבובה נחמה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הליאוריות New member 3/11/03 #7 והיא לאאאאא לא לא לא לא לא לא לא דומה לה בגרוש לאאאאאאאאא אבל כל אחד ויצר דימיונו...(המפותח..חחח)
ה הליאוריות New member 3/11/03 #8 כזו אני!!! ואני חנפנית למי שאני אוהבת שבמיקרה סתו'ש היא אחד מהאנשים האלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
כזו אני!!! ואני חנפנית למי שאני אוהבת שבמיקרה סתו'ש היא אחד מהאנשים האלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ה הליאוריות New member 3/11/03 #10 אני ניתקפת... צמרמורות מרוב אושר כשאני רואה תתמונות שלההההההההההההההההההההההה
ה הליאוריות New member 3/11/03 #11 טוב מה לעשות אני מרגישה בלב ולא במראה!! ואני גם זזה עכשיוווווווווו להובי.כי אין לי כח לעוד אחת מהמריבות השטוטיות שלך!!!...ביייייייייייייייייייייייייייייי
טוב מה לעשות אני מרגישה בלב ולא במראה!! ואני גם זזה עכשיוווווווווו להובי.כי אין לי כח לעוד אחת מהמריבות השטוטיות שלך!!!...ביייייייייייייייייייייייייייייי
ה הליאוריות New member 3/11/03 #13 התיכנון הישתנה.. ואני לא הולכת... וירדן את מחפשת ריב!! את כזה...לא יודעת...אמממ...דורשת צביטה+היתעללות!!!!! אז דייייייי
התיכנון הישתנה.. ואני לא הולכת... וירדן את מחפשת ריב!! את כזה...לא יודעת...אמממ...דורשת צביטה+היתעללות!!!!! אז דייייייי
ה הליאוריות New member 3/11/03 #15 אויייששששששש../images/Emo46.gif את כזה מנסה לעקוץ לא יודעת איך מסבירים את זה... אוייש כ"כ דורשת כזההההה.....רררררררררררררררררררררררררררר מכותתתתת-------------------------------->
אויייששששששש../images/Emo46.gif את כזה מנסה לעקוץ לא יודעת איך מסבירים את זה... אוייש כ"כ דורשת כזההההה.....רררררררררררררררררררררררררררר מכותתתתת-------------------------------->
G GlitterKitten New member 3/11/03 #16 אני מוכנה...... לקבל מכות מנעמה ויסמין...בכייף בכייף ולא יודעת מה את רוצה ממני, לא ניסיתי לעקוץ אותך *מבט תמים*
אני מוכנה...... לקבל מכות מנעמה ויסמין...בכייף בכייף ולא יודעת מה את רוצה ממני, לא ניסיתי לעקוץ אותך *מבט תמים*
ה הליאוריות New member 3/11/03 #17 כנ"ללללל חחחחח..... ואת מתגרה בייי אני אשתגעעעעעעעע דיי כבר דיי דיי דייייייייייייייי עעעע...*מתה* טוב אני זזתי!! נושה אסרו-קסטרו וסתו'ש נשמות שליייייייייייייייייייייייייייייייייי ביי שיואו דההה חמסה..לההה...קפצו לי חומה,חומת מגן..שומרים... משרתים בנאים , מליונרית...פלזמת 100 אינצ'...ריצפת זהב...כאילו דהההההההההההההההההההההההההההההה..חחחח....חולה עליהההההה------------>
כנ"ללללל חחחחח..... ואת מתגרה בייי אני אשתגעעעעעעעע דיי כבר דיי דיי דייייייייייייייי עעעע...*מתה* טוב אני זזתי!! נושה אסרו-קסטרו וסתו'ש נשמות שליייייייייייייייייייייייייייייייייי ביי שיואו דההה חמסה..לההה...קפצו לי חומה,חומת מגן..שומרים... משרתים בנאים , מליונרית...פלזמת 100 אינצ'...ריצפת זהב...כאילו דהההההההההההההההההההההההההההההה..חחחח....חולה עליהההההה------------>
ה הליאוריות New member 3/11/03 #19 ירדנוש'ההה ('')....('') ( ' o ' ) ('')--('') (''''')-(''''') (¯`·´¯)`·´¯) ` ·. ·´ ·. ·´ i love...you