• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
../images/Emo6.gif

יש לי בעיה באינטרנט ^_^ משום מה הסקר לא מצליח להתחלף לי
ד"א כמה שאלות שחלק קשורות וחלק פחות מתי כבר מגיע מלחמת הנשמות למדפים בעברית?? מה קורה עם רובין הוב ולהמשך הרואים למרחק?? ומה אם שיר של אש וקרח?? זהו זה ^^

wisp

New member
נצל"ש ../images/Emo3.gif

מישהו יכול אולי לתת לי רשימה קצרה של הספרים הנוספים שייצאו (אנגלית ועברית), חוץ מרשומות, מפגשים, אגדות וסדרת רייסטלין שהם טובים??...ולא בושה לספרים המקוריים?? קיצר עוד רומח טוב!

Moondust

New member
סייבר...../images/Emo41.gif

הוא דיבר על ספרים טובים... וברשימה הזו מופיעים ספרים שלא שווה לטרוח עליהם (*אהמ* ג'ין רייב *אהמ*). יש כמובן את טרילוגית מלחמת הנשמות שהיא מצוינת, ספרי ה Tales מאוד טובים, ו Spirit of the Wind הוא גם אחלה ספר.

../images/Emo7.gif למה? למה?

למה כולם יורדים על ג'ין ריב? אני היחידי בעולם שאהב את הדור החמישי? דהמון? ריג? פריל? מישהו?

strahd

New member
שאני לא אתחיל לדבר עליה

מכיוון שאני מפחד שלא אסיים. באחד העמודים המוקדמים של הפורום יש לי סריקה מלאה על הטרילוגיות של ג'ין רייב וכמה אני מתעב אותה. איך אפשר לקרוא את הספרים האלו? Gosh.

strahd

New member
של רומח הדרקון?

מי למשל? אפשר להתחיל פה את רשימת הגרועים של רומח הדרקון - את הרשימה השחורה. כל מה שנמצא בה לא מומלץ בעליל: 1. כל הסדרות של ג'ין רייב 2. ספר מס' 2 בסדרת הגיבורים "להב-סער", ספר שכולו מבוסס על תמונה של לארי אלמור והקשר בינו לבין רומח הדרקון מקרי בהחלט. 3. סדרת ילדי המישורים של טוניה קוק ופול תומפסון. והיד עוד נטויה...

שתי תוספות:

*"אור וחשכה" מה-PRELUDES, ספר לא ריאלסטי אפילו לעולם הדמיוני של הרומח וכמו כן כתוב בצורה נוראה. *גם "שערי תורברדין" מסדרת הגיבורים...הכל כמעט טוב וכמעט יפה, עד שאתה מגלה שהמציאת הקסדה למעשה לא משמשת שום מטרה וכל הספר היה בזבוז זמן, דפים ודיו.

למעלה